Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 31

• 57 915
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Перник
Аууу.... супер мацка  Heart Eyes Мнооого ми харесва - такъв грим на руса коса и черно поло ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ееее,страшно е значи   bouquet

Ноеми , gadamer ,благодаря ви   bouquet

# 541
malvinka88, застоят ти се отразява добре според мен!  Simple Smile На мен последният ти грим многооо ми харесва!  Heart Eyes

# 542
Някои гримчета,които ми харесаха от днешното бързо минаване през tumblr - напълно бях забравила,че имах блог там.сега естествено се заглеждам повече по гримовите снимки,а преди бях на модна вълна  Mr. Green
Скрит текст:

# 543
Да покажа и реалния ми валентински грим, макар снимката хич да не се е получила...

# 544
  • Пловдив
Привет момичета, вместо запис показвам една моя снимчица на грим, който си правих с The Vice Palette - UD , на която случайно са ме снимали със затворени очи към края на вечерта  Laughing. Като цяло много си ползвам палитричката, основно сините нюанси и златното са ми любими  , извинявам се за лошото качество, поизрязала съм снимката и самата тя не е от близо   Embarassed

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 09:31 от aH~

# 545
Видях много хубаво червило на Алена Heart Eyes
кое е?

Момичета, много хубави гримове показвате, не мога да си откъсна очите.

# 546
  • в 1001-та нощ
Мерси  Heart Eyes за база е  MAC Viva Glam Nicki 2 а над него е прелято пан на MAC Bust Out!

# 547
Ух, красота:

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 548
Юхууу, току що ми дойдоха тези красоти и тичам да ви ги покажа:
Скрит текст:

Heart Eyes

Heart Eyes

Heart Eyes

# 549
от къде ти дойдоха Simple Smile

# 550
Епона, къде го намери това уникално красиво нещо?

# 551
Oт ибей Simple Smile Хайлатъра и ружа са на Collection 2000,  а другото е Ревлон (обожавам го)  Heart Eyes

# 552
Епона, къде го намери това уникално красиво нещо?

На Chantecaille е, има го на сайта им...  Peace

# 553
Има ли при нас Revlon Just Bitten Balm Stain?

# 554
Аз не съм виждала, последно като разглеждах Revlon ми се сториха с беден асортимент. Peace

Общи условия

Активация на акаунт