Отговори
# 660
Камелия си спа допреди малко, ходих да я събудя  Crossing Arms Ама, какво е това спане... яде каша и сега ще си играе. Ама по-добре до полунощ сега, отколкото да ми цъфне свеж кукуряк в 3  Close

Би би, браво, има супер подобрение  Simple Smile

ВГ, хич, ама хич  Joy

Бюти, споко, нали нищо не е станало, ама знам какво ти е, нали скоро и аз така я "размазвах" образно на плочките, разбити черепи, мозъци, и подобни, моля ти се, да не си майка направо  Stop Rolling Eyes  Hug

Бейби, ние това бррр го минахме, от днес си бръчка носа, свива устата на кокошо дупе и сумти  Laughing

ВИкТанДея, и аз така - първото на 31, като допреди това се нахойках за трима  Laughing

Месечинке, аз в космонавт, ама нали намерих такъв тип якенце, меко и леко, не от ония, дето я препарират  Crazy
Криско до 5-6г в студеното време си ходеше с чорапогащник. Как не съм го извела на минусови Т° да му вее на пищялките  Laughing

# 661
Бръм smile3534 Как сте бре?Предлагам да се понапънем таз вечер и утре да осъмнем с нова тема tooth tooth tooth
Бютка, Hug Hug Hug Hug На всеки може да се случи.Действала си инстинктивно Hug
Дафи,браво за изпитите Hug
Диди,благодаря за инфото  bouquet
Васе,малък сладък футбалер си отглеждаш Mr. Green
Фери и тя Mr. Green
Нели-о,аз попитах за козметиката,благодаря Hug
Принцеска,а дано вече няма проблеми със захранването ви Hug
Блондидо гледам обсъждате.Ами да ви кажа аз в самото начало само ви четях и първите постове,които срещнах на Блонди,малко ми се струваха резки и с назидателен тон.А сега ми кажете как от едното писане разбирате за тона,ама аз много ги усещам нещата Mr. Green Но с течение на времето това,което ми хареса много в постовете й,че няма примери от типа-съседката така прави,на една позната й казали и т.н.А и винаги дава материали към мнението си.Разбира се не винаги съм съгласна с нейните тези,но пък това не ми пречи да прочета поста й и да се обогатя с инфото,което дава Peace

Сега да ви зашия и аз един въпрос Joy Joy Joy Joy Joy Joy коя медицинска козметика не е толкова плътна като консистенция- Биодерма,СВР или някоя друга?
Юриаж( дали така се произнася newsm78 ) на нас не ни действа нормално,дупето му се зачерви от крема за подсичане ooooh!

Ние пак се завъртяхме в омагьосан кръг-не го къпя,не го мажа и одеве пламна друго петно.Еми нямам сили вече.Нацапах стероиден крем и туй то.В понеделник отивам на дерматолог,макар че една моя роднина ми сподели,че и те имали проблемна кожа и след обикаляне на всички светила в областта,резултатът бил-над 1000лв и без отговор на какво се дължи Thinking Thinking
тъй че стискайте палци да ни дадат отговор,че....
Скрит текст:
Знаете ли,че направо ми се къса сърцето за малкия Cry Така жално ни гледа като ядем,посяга с ръце,не му стига АМ,яде през 2 часа по минимум 180мл и пак гладен милия.Все си повтарям,че трябва да съм търпелива,ама вече наистина не мога.НЕ издържам да го гледам такъв на петна и никой да не може да ми каже какво му е и как да го лекувам.И най-лошото знаете ли кое е-че се рових в нета и попаднах на много мами със сходен проблем при техните деца.И в много малко случаи успяват да се справят.....И нямам никакво настроение за нищо.А днес малкият Рошко става на 6 месеца.И незахранен си посрещна месечинката Cry Съжалявам,че ви натоварих.Надявам се скоро да  с много положителен пост Hug

# 662
Месечинке, на теб ти е студено...а пък на мен зимата ми е топло, а лятото - студено /голям съм образ/. Зимата се мотая по къс ръкав, а лятото съм задължително с дълъг  Laughing . Комшийките тук ме гледат странно, че през лятото те докато се крият под ореха на сянка, аз съм на най-големия пек - сигурно ме смятат за куку. ММ като беше преди година извън страната и ми звъни по Скайпа и пита - "как е времето?" И аз му викам "Ми как - хладно". И в този момент чувам по новините, че имало температурни рекорди за високи Т.  Laughing

# 663
  • Враца
Васе, Несторзиньо е супер  Hug , това е любимия английски отбор на ММ. И ние имаме същото боди, ама още му е голямо, аз нарочно за пролетта му го поръчах.  Sunglasses
Белверде, благодаря ти, мила.  Hug Само дето нямаме Пикадили във Враца, но пък днес от КауфМАН (както го нарича баба ми Mr. Green ) си взех сигурно същите оцветители, за които ми говориш, по 70 ст. и са едни малки капсули, а вътре са прахообразни. Обаче нямаше черно  Sad , ама аз като учехме цветознание и знам, че като смесиш червено, зелено и синьо става черно, та си взех тези три цвята. Дано ми се получи черното.  Simple Smile А ти черно видя ли там?
А домашно приготвеното пюре от картофи, какво го правехте, че да не се пасира (защото нали става едно лепкаво тогава)? newsm78 И ако е смес с моркови или тиква (или и с двете) става ли лепкаво като се пасират заедно? newsm78
Лошичка, напълно съм съгласна със скрития ти текст, само че аз не се ровя в другите теми да ги чета, но предполагам какво е.  Wink Даже лятото преди да родим говорех на зълва ми, че имаме няколко много опитни майки в отчетната и тя един ден ме гледаше как си ви чета и видя на БлондитУ аватара и едва ли не възкликна: Ааааа, тази във вашата отчетна ли е? и аз викам: Ми да. -ама все едно е нещо супер нормално (каквото си и беше за мен, все пак пишехме тук от няколко месеца тогава) и зълва ми: Ехааа, супер, аз я знам нея, често пише за всякакви теми. Та, Блони, we love you!  Hug
Принцеска, успех, с теб сме и ви стискаме палци всичко да е наред и да започне вече малката да си хапва твърди храни.  Hug
Абе другите отчетни толкова ли бързо ги изписват, както ние нашите? newsm78
Миланова, сигурно са ти отговорили, но и аз да кажа, че мисля, че може да ги смесваш с мляко.  Hug
д05, вкарай първо кашите, рано е за месото, остави педи к'во ти вика.  Peace
А защо Даниела_ди се е обидила? (Аз нали Мара- Подробната да не изпусна края)  hahaha
Кашпи, да се оправя малката.  Hug Все забравям и аз да похваля супата, правих я и я изядох цялата аз.  chef
Диди, мерси за линка, запаметих го, утре ще чета.  Hug

Бати, цял ден блъскам круши с топла вода и все едно ям солети с Бейк Роуз.  ooooh! Tired
 hahaha hahaha hahaha Ох, тоз твоя г*з, няма ли да пусне нещо?

Бюти, спокойно де.  Hug И на мен ми се случи подобно, само че имах нож в ръката.   Confused Важното е, че нищо не се е случило.
Биби, ето още няколко песнички: Жаба жабурана, Кокошка край хамбара, С червените ботуки..., У дома часовник трака с лъскави стрелкички... (не знам как се казва), Червената шапчица, Бау-бау куче и други сега не ми хрумват.  Hug
ВГ, аз ако няма сняг и не е 0 градуса (или не е в кенгуру) не му слагам космонавт. Обличам го отгоре с боди дъл. р-в, блузка и яке с качулка и/или шапка, а отдолу с дънки, чорапки и обувки, като е завит и с пелена до гърдичките, понеже вече сме с летния кош.  Hug
Марги, стиснати палчета от нас.  Hug Честита месечинка.  Heart Eyes
Вик, вярно си голям образ с тия температури.  hahaha

Кърмата ми май се завърна, стискайте палци да не се махне пак.  Wink Айде лека нощ от мен  Hug

# 664
благодаря ви - знаех, че ще ме подкрепите Hug Hug
Блонди, като оная приказка " да не ти се случи това дето ти го мисли майка ти"  Twisted Evil Twisted Evil
Вик, аз пропуснах снимката на твоето съкровище  Blush Blush
Марги, мила, направо не ти завиждам, честно  Cry искрено ти желая в най-скоро време да се разбере какво е точно и как да действате..принципно знам, че за АД най-доброто лечение може би ще ти го даде класически хомеопат, обаче там почнеш ли спираш всички лекарства и действа по-бавно и може би пак няма да издържиш  Cry но ако след поредните лекари и скъпи мазила и въпреки това има петна аз бих ти препоръчала класически хомеопат  Hug Hug
Месечинке и аз гледам да не го изнежвам Анди, навън все ми се струва, че му е студено, ама вкъщи го държа почти по цял ден по голо дупе или целия гол   Mr. Green той затова пикае и сере най-редовно на дивана  Mr. Green Mr. Green
Фери, браво за кърмата  Hug а картофеното пюре с вилица или миксер  Twisted Evil
А Даниела май се обиди на Зафира, когато обясняваше, че е спряла да кърми заради лъченията и Зафира и каза, че е могла да кърми въпреки тях  Tired Ама тя и Зафира се загуби  Whistling аз много я харесвах  Flutter

# 665
Фери, в картофеното пюре слагам от бульона, в който е вряло почти да го покрие и като го пасирам става супер, а не на ластици.
Бюти, писах ти във Фейса  Peace

# 666
Мале, Фери, големи образи ще са ако ги съберем футболистчетата!  Hug Те и нашите бодита уж са за лятото, ама ако продължава да расте с тези темпове, не знам ...  ooooh! Картофите като ги смесиш с моркови или тиква не лепнат! Стискам палци за кърмата!
Вг1, много ме разчувства постът ти!  Hug И аз го обличам с космонавт, а отдолу с един кат дрехи - боди с дълъг ръкав и панталонки.  Peace
Марги, мила, просълзи ме! Сигурна съм, че има някакво решение за Рошко и скоро ще го откриете!  Hug
ВикТанДея, верно ли?! Голяма си скица. Crazy
Месечинке, аз имам 4-5 чорапогащника, които въобще не съм му обувала и няма и да му ги обуя!
Бютка, ти пък ... На мен до сега сто пъти ми се случиха разни подобни неща, предполагам и на повечето от нас!  Hug

# 667
" Бейби, ние това бррр го минахме, от днес си бръчка носа, свива устата на кокошо дупе и сумти "  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Кооолко познато, понякога като те чета Блонди, какво прави Ками и тръпки ме побиват, защото по-вечето пъти нещата си съвпадат с Гогата и чак ми е неудобно вече да казвам, че и той така прави да не си помислиш, че нещо ланготя, ама е факт Mr. Green
Весе, абе много сладъкккк, трябва да покажа на ММ, ще му се изкефи много Mr. Green
Бютко, не се вкарвай във филмите, нали всичко е ок и Пандичката е наред  Hug Друг път бъди по-внимателна и готово Heart Eyes
Margi_K, за дупетата аз ползвам само Судокрем и съм много доволна, до сега нито един път не са ми се зачервили, и каквото и да било там. Понякога им пръскам и ДжинДжира също е много добра. Биодерма ползвам за къпане и също съм много доволна за сега от нея и мирише приятно. Има и за мазане, но не съм го ползвала.
И аз клю, клю, да видя при Юлките какви ги мъдрят там, та вижте едната мама на близнаци как е кръстила единият "мама Кандидат мама  - бебета Янислав, 2480 гр. и 49 см. и Минчо"  Mr. Green
Месечинке,Vg1, аз ги обличам с космонавт или с едни якенца, но не ги навличам, те не обичат топлото моите и се потят доста и после се обриват. По-лекичко, че да се каляват WinkДа нямам и аз проблеми с обриви после Wink
Д05, абе ти какво го слушаш тоя нашия изперкал педиатър, който на 1м. и половина ме караше сокчета да давам на близнаците  ooooh! Мани го и мен ме зарибяваше с някакво месо там, ама ще има да чака. Лъжа го, че давам каквото е казал и толкова hahaha Joy Нали изследванията им бяха супер, какво по-вече да искам!!!
Диди, мерси за линка, ей ся го пращам при другият на Блонди и като имам нужда ще чета, а ако не разбера нещо, ще питам вас  Twisted Evil Hug
Принцеске, дано да нямате вече проблеми и ти се измъчи  Hug

Блонди, мани ги тия, като не им се спори с блондинка да не спорят.  Wink И аз бях Блондинка едно време WinkЕй ся ще издиря някоя снимка да пусна хахахаха да ме видиш, каква съм овци Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз да си кажа, че ако не беше форумът сугурно малките щяха да хапват всичко. Пак, че сте вие тука да ме образовате и насочвате Blush Hug Heart Eyes Определено има много начетени и интелигентни сред нас, а аз обичам да комуникирам с такива хора, защото винаги мога да науча по нещо Hug
Малките днес такова сране му направиха, че свят ми се вие и само на ако ми мирише Sick То не бяха пластелини, то не беше чудо. Е, сега вече си акат супер, нормализираха се нещата. Само Гоги още има лек обрив, ама да видим утре как ще е:)))
Хм, мене Русенки ми се губят, преди бяха по-активни. Къде сте? Айде, че скоро ще ви организирам Русенска среща, да не се ослушвате!!!
Ати, специално за теб
Скрит текст:
Копирала съм ти го от последната тема на Юлките от 1-та им страница е:::  Sick     Да споделя:
Вече сме на 7 месеца. Днес бяхме на консултация. 70см и 7280гр. Много малко. Миналият път бяхме 180гр. по-леки и със същия ръст. Та сега имам много сериозна схема за хранене. Днес започваме сиренето и след няколко дни сутрин попара. После ще вкарваме жълтък, още две месни пюрета - телешко и агнешко, и след това и вечерно - кисело мляко с бисквити.
Лекарката днес ни забели пишлето. Милото само измърка малко, ще видим как ще е. А, и си имаме още едно зъбче

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 00:42 от ek3otu4ha

# 668
  • София
Здравейте мацки  Hug
Не съм ви чела,понеже нямах никакви време  Tired И ние сме към болните деца вече  Cry
Скрит текст:
Емма е със сополи,зачервено гърло и Т.Ходихме по лекари насам натам и е на антибиотик.Първо сутринта се обадих на педиатъра след една безсънна нощ,понеже малката беше кисела.Сутринта имаше течащи сополи и педи каза да й капвам Виброцил.Следобед обаче вдигна и Т и след като й дадох Панадол и изобщо не я смъкна и пак му звъннах на педи.Изпрати ни в Поликлиниката,където има денонощно педиатър.Отидохме и казахме,че малката е със сополи и Т и жената без да я прегледа ми вика ''Ми вирус е''  ooooh! Все пак я помолих да я прегледа,понеже все пак се съмнявах и в зъби,понеже на една приятелка детето й с 39 Т изкарва зъб и все едно е вирус,а не е.Както и да е,само й погледна гърлото и каза,че е зачервено и толкова.Нито гърдите й преслуша,нито попита колко все пак й е била Т...Изписа ни една камара неща за непрегледано 6 месечно бебе и ни отпрати  #Cussing out Бях крайно недоволна и не исках да й се доверя,та се обадихме на една позната,която е педиатърка в Окръжна болница.Закарахме малката там и се започна преслушване на гърдите,гледане на гърлото,попита ни колко й е била Т,попита ни дали се храни,дали пие течности,има ли болни вкъщи.Абе като хората си беше прегледа.Изписаха ни 1 антибиотик и ни казаха да почистваме с физиологичен р-р,Стеримар,казаха,че може и да продължаваме Виброцил.Вместо Панадол да й даваме Нурофен ако пак вдига Т.Измериха й Т и на място беше 38.3.Дадоха й още там Нурофен да спадне,понеже тя беше изпаднала в истерия и не спря да плаче.Като цяло пълен кошмар за мен и за малката най  вече...Сега 7 дена ще пие антибиотик.Изписаха ни го защото искат да хванат вируса навреме,преди да слезне до дробовете.Съгласих се с тях и съм доволна,че вместо с една пълна листовка да си тъпча бебето(бяха изписали също антибиотик,но различен),сега ще давам на малката само 1 нещо.Не знам как може да не прегледаш едно малко бебе като хората,а да му изпишеш толкова много неща  newsm78
И ние цял ден сме на ръце,пееме песни,не може да заспива в леглото много много понеже не може да засмуче бибката хубаво.Иначе поне има апетит,но ни казаха да пие задължително много течности и да хапва,дори да е малко,защото иначе щяли да ни приемат в болница.Одеве си хапна доволно млякото,но се чудя дали сега докато е болничка дали да не й давам само мляко вместо пюрета,за да приема достатъчно течности,понеже все още не иска нищо друго освен сокчета,и то от тях не повече от 10-20мл за целия ден  newsm78 Вие какво ще ме посъветвате?

# 669
Тайра, според мен да остави я на мляко няколко дни, но не съм сигурна, дано отговорят по опитни майки..Давай чайче, водичка , все пак в Ам, има много витамини ..Дано бързо да минава  Hug

# 670
Тайра, този вирус моите вече го знаят наизуст  - 3 пъти го преболедуват в различни вариации, като екстра от градината на Денислава. Изписвали са им Синекод капки, Калций на ампули и вит.Ц на ампули, както и промивки със Стеримар и др. подобни разтвори. С антибиотиците малко по-внимателно действа нашата докторка, на Денислава първия й антибиотик беше като започна градината преди 3 месеца. Дано да е било наложително при вас да е антибиотик, а да не е просто защото и те трябва да се продават в аптеките.

Може да пробваш само на АМ да е сега като е болна, но има вероятност и да няма голям апетит. И все пак ако има и си хапва и пюре, добре дошло. За сокове не знам дали може, но вода и чай ако пие давай. Бързо да оздравява. Тя поне вече повече разбира, моите не знаеха още къде се намират като се разболяха първия път (нямаха и по 5 кила телесно тегло).

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 00:24 от Five magnificent

# 671
  • София
Миланова Емма от дребосъче е скарана с водата,чайове изведнъж отказа.Явно наистина ще карам сега само на мляко,да не се тормози допълнително с пюрета.
Файв малката за първи път е болна и мноооооого се притесних  Sad Дано наистина е бил наложителен антибиотика,но всеки случай и двата педиатъра изписаха антибиотик,но различен.Явно се е налагало.Все пак понеделник ще я заведа и при нашия си педи да я погледне да видим и той какво ще каже,а и да видим дали се подобрява.Иначе и аз със Стеримар исках да действам,но не дава да й пръскам и затова ми е по-лесно Физиологичен р-р(пак си е морска вода все пак) и Виброцил за отпушване.

# 672
  • Добрич
d05, сигурно са ти отговорили момичетата, но да си кажа и аз. Аз пък тая препоръка да се яде месо през ден не съм я спазвала. Всъщност на мен педи ми каза да дам жълтък преди месото и после да ги редувам в зеленчуково пюре с Камен, но аз така и никога не дадох жълтък, а месо си ядеше всеки ден детето. Сега не казвам, че така е най-правилно, но така съм го усетила и така съм постъпила. Може би, защото и хемоглобина на изследванията му си беше добър и реших да го пропусна жълтъка. Според мен си вкарай първо кашите и плодовете и ги измести следобяд и след това вече си вкарай месото.

Бютка, и ние имаме същите бодита, само че с Камен отзад и отдавна омалели. Simple Smile Матей носи бодита Некст 9-12 в момента, но доста му опъват вече и май ще вадя по-големи.

Диди, мерси за инфото, много е полезно! Simple Smile

Марги, много ми е мъчно за теб и малкия Рош. Немога да си представя какво ти е постоянно с тия петна. Хубавото в случая е, че хората, преминали с децата си през това споделят, че се израства. Моят педиатър пък ми разправя за няколко случая в неговата 30 годишна практика, в които са започнали захранване в 9-10 месец. Когато го погледнах с ей такива очи  Shocked ми каза, че или е имало алергични реакции или много тежко повръщане при самото захранване и каза да не забравям, че до годинката бебетата са си кърмачета и основната им храна е млякото. Така че не се коси, ако е нужно за негово добро да се изчака със захранването, не си го слагай на сърцето. Дано все пак намерите решение на проблема и всъщност на какво се дължи той все пак.  Hug Hug

Да бе, къде е Зафира??  Thinking

Тайра, карайте си само на мляко според мен. Много бързо ги изписват тия антибиотици, ужас.  ooooh! И без да го преслуша дори, ама така е, искат да си вържат гащите. Добре, че сте се обадили на познатата все пак. Да се оправя бързо сладката Емма!  Hug

Биби, видя ли откъде се теглят песничките? Като отвориш на дадена буква и скролнеш най-долу се появява бутонче за теглене. Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 00:48 от marley__

# 673
Блонди нямам резулати още.Благодаря че питаш Hug. То минаха сто години вече, нали беше карнавал тук, в понеделник сме на ваксини, дано вече са пристигнали реултатите
Дафи браво за изпитите
Бюти Hug . И аз понякога имам едни такива необмислени движения и направо ми настръхва косата, да пази Господ Praynig
Блонди вие с тоя режим на следобеден сън направо пропускате кашите Laughing
Биби мятай суджуците на Сашето, какво се ослушваш  Joy
Аз слагам космонавт, но ако е с дънки и яке, тогава е с чорапогащник
Блонди(колко пъти се обръщам към теб в един пост)  май от както се е родила малката ноща и е ден и обратното Winkняма ли начин да я накараш да хапва повече през деня вместо през ноща?
Марги  Hugчестита месечинка на Рошко. Да не реагира към нещо във вашия дом Thinking, домашни любимци нямате педполагам

# 674
  • Обетованата земя
Аз си мислех, че го знаете този линк момичета, ама викам да го постна, че скоро не съм го виждала.  Grinning Той ми е като азбуки в захранването.  Mr. Green
Марги, и на мен много мъчно ми стана за бебчо, и на теб да предложа да го заведеш на хомеопат, може пък да помогне. И тия кортикостероидни кремове...ох, дано го израсте бързо!  Praynig
Да оздравяват и болничките Ивайла и Емма!  Hug Тайра, давай й каквото иска детето, мляко, вода, пюренце, все е от полза, а и организмът най-добре си показва от какво има нужда. Понякога дори гладът е полезен, за да не се затормозява тялото с храната, а да се бори с вирусът. Това по Иво го знам и не се притеснявам, като мине всичко апетитът веднага е налице. Simple Smile
И Матеа и Иво зимата ходят навън само с чорапогащници. Какво като е момче Иво, няма да му мръзнат кълките под дънките я.  Laughing И малката е с космонавт, страшно удобен, много добро попадение от Маталан.  Flutter
А напоследък Матеа е залепена за мен! Период ли е, зъби ли са, само да я оставя и писва. Преди в татко си стоеше, сега ще й се изкриви вратът да ме търси. Сигурно са зъби. И само да я гушна и се ухилва до ушите.  Heart Eyes Чувствам че съм целият й свят в момента и съм летяща в облаците, но от друга страна не мога нищичко да свърша.
Хайде лека нощ и нека всички поспим доволно!   sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт