Отговори
# 75
  • Варна
Елвирка,
дано го преборите бързо Hug
Ди,
и аз опитах два пъти през 1 час да му дам, но не искаше Confused Явно не му е бил ден за картоф Crazy Утре ще видим как ще е.
Блонди,
преди няколко дни на витрината на едно цветарско магазинче до нас видях едно приказно цвете, напъпило, много екзотично ми се стори, вчера беше разцъфнало, ама красота Heart Eyes Приближих се да видя етикета - Камелия Simple Smile Веднага се сетих за вас Hug Ти как гледаш камелиите, стайни цветя ли са? Направо се изкуших да го взема това, така ме грабна.
Лея,
надявам се гастрото да предложи решение. Това за ваксините ме разби, защо тогава ги слагат заедно, толкова ли са некомпетентни тези, които решават какво да включва имунизационния календар?

# 76
Месечинка, не го приемай толкова навътре захранването. Борко е още малък, няма 6 месеца, ще свикне. Моята ще стане на 7 месеца след 2 дни и изяжда по 1/2 бурканче на хип, няма закъде да бързаш. Купи си от пластмасовите или там както се наричат тези лигавници с джоб и хич да не ти пука. Ще свикне Борко. Hug И да ти благодаря за този препарат. Точно сме на вълна мухъл и сме заточени с беба в спалнята, защото пръскахме със саво в хола. Tired
Принцеска, измъчихте се с тези нишки в акото. Ако трябва се консултирайте в София с
някой добър гастро. Hug Ние ходихме тук при една докторка, много хвален гастроентеролог. Ако искаш да ти дам нейни координати, поне по телефона да се чуете? Тя даже работи със ЗК.
Бюти, тортата е страхотнаааа.
Блонди, да те попитам понеже ти дава авокадо на Камито, като се започне с малко авокадо другата част може ли в хладилник или трябва всеки ден от ново авокадо да й давам? Купих био, но не се сетих и взех само 1, реших на беба да го давам, но магазина ми е много далече за друго био и така.
Белверде, Валерко ли се беше запекъл от тиквата, че четох малко по диагонал? Вие сте в началото и моята се беше запекла но било от новата храна и от това че е нещо различно за коремчето. Мисълта ми е, че ще се регулира коремчето.
Да ви споделя, че съм супер доволна от белите памперси на памперс, всички обриви изчезнаха, ама ми идват малко скъпи и леко грозни Rolling Eyes.

# 77
Тийна, прибирам в хладилника, увито във фолио. Може да издържи така два дни, т.е. можеш да си го разделиш на три части. Аз го деля на две, давам по половинка, но като го претрия през ситна цедка, една част остава за мен реално  Grinning Може при отрязаната част леееко да потъмнее, изрежи го тънко после  Hug

Месечинке, Камелията се оказа странно цвете - цъфти зимно време, късна есен и през зимата, спи юли и август.  hahaha Моите горе са нацъфтели и двете страшно, много са красиви наистина  Blush Обичат студено, но не прекалено. Външни цветя са, но ако падне под 5°, ако е видът японика, който е малко по-капризен, трябва да се приберат, но не на горещо. Аз ги държа в стаята на тавана, там е светло и няма парно, че е за гости само, и им е добре  Simple Smile Обичат светло, ама не силно слънце по цял ден. Ето тук е добре разказано, ако искаш да прочетеш  Hug

Ди, месецето е добре към 8-ми месец да се въведе, а глутенът към 7-ми.  Hug

Елвирке, дано съвсем леко и бързо да го изкара  Hug

Шех, ще чакам  Heart Eyes

# 78
  • Враца
Фери, дойдоха ти талончета за намаление от Памперс, Актив Фит един брой да пробваш, мисля да ти ги ползвам  hahaha, ама няма талонче за блузка  Confused Hug
Oooo, в никакъв случай, прати си ми ги  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha А това, че сега няма талонче, означава ли, че може да има след време, или всичко е свършило вече?  Hug

Не знам дали сте забелязали, но избягвам да се оплаквам, но сега ми е малко тъпо, та ми се иска да споделя. Откакто бях болна преди вече 10 дни сигурно (повръщането е р*вото) кърмата ми я няма никаква. Първо беше защото 2 дни бях на препечени филийки със сирене - нормално. После мислех, че ще се нормализират нещата за 2-3 дни, но чак на четвъртия се видя малка светлина в тунела, но пак не е същото като преди да се разболея. Вечерите особено забелязвам, че му се иска д си хапне повече, ама то няма какво. За сметка но това му давам винаги, когато измрънка (ако ще и 1 час да е минал). Снощи реших да го измеря да видя колко ще изяде и се депресирах, беше изсукал само 90 мл, а трябва почти двойно повече. Единственото ми успокоение за сега е, че си пишка често, ака също по 2-3 пъти на ден. И не знам вече какво да си мисля. А не е като да съм съвсем неука, вече 6 месеца почти го кърмя и си виждам, че няма толкова мляко (ориентирам се по това колко преглъща, не е като да гледам гърдите, че са меки). Мисля да проверя за сминдух на капсули в някоя билкова аптека. Дано помогне. Стискайте палци.  Hug Айде стига толкова негативизъм, че не го обичам.

Принцеска, дано да няма нещо притеснително, пък ще отложите захранването с колкото трябва.  Hug
Софи, пробвай наистина купена ябълка и ако я хареса нея, след това пак домашна направи.  Hug
Елвирка, бързо да се оправяте, че е много неприятно да му се не види, защо трябва да боледуват тези малки създания!?  Hug

# 79
Взех на Анди круша и сини сливи пюре да го пробвам с тях, засега кашите ги оставяме  Party
Блонди авокадото сурово ли се дава  newsm78 обаче в тия купешки пюрета няма никакви плодове, има няма 50 %  Stop Stop искам аз да му правя, ама може ли сурови  newsm78 или квото може за малко да го слагам под пара - ябълка, круша  newsm78 или направо сурови, дайте съвет  Blush Blush
Ние днес сме на мерки, теглилки, ваксинка, уринка и кръвчицааааааааа  Mr. Green Mr. Green ще е супер вечер, то е яснои  Joy Joy
Слънчо, със закъснение, ама може към вече въведените да слагаш нови - и не е нужно да е една лъжица..аз напимер, ако съм въвела картофа и искам да въведа морков буха 3-4 лъжици вътре морков  Peace
Софи, блазе ти, че си такава личност  Peace аз все съм с рогата напред и не мога да си замълча и все скандали около мен  Joy Joy
Елвирке, бързо да се оправяте вкъщи  Hug
Фери, и преди сме коментирали трябва поне 48 часа да мериш всяко ядене, за да кажеш, че яде малко  Hug успех, дано се нормализират нещата, но прави грешката да дохранваш  Hug мен, ако не ме болеше цицата нямаше да дохраня, щях и двете да давам да изсуква до дупка и така  Hug

# 80
Привет и от мен момичета,

Малко ви изпуснах събота и неделя  Embarassed .

Бют, тортичката изглежда вкусна и на вид е екстра.

Сами, пробвай към кашата да добавиш малко плодово пюре, например круша. Марто яде с кеф единствено това, защото е сладичко, иначе чиста каша, зеленчукови пюрета хич не ги иска 2-3 лъжички и това е.
Като съм започнала за захранването да питам нещо - Блонди, прочетох те, че добавяш Ам и аз съм купила една кутия /Милумил/ и днес към зеленчуковото добавих една лъжичка, изяде почти всичко, ноооо цялото му личице почервеня  Sad , сега се чудя алергия ли е това  newsm78 ?
Марто е невъзможен тези дни, едно зъбче се е показало, вчера му текнаха сополи, имаше и температура, не ще да спи, въобще дано да не е прихванал нещо от Емма, утре сме на преглед.

Блонди, Камелка е голяма сладкишка.

Софи, ако не иска ябълка, пробвай круша. Аз само я предлагам тази круша  Embarassed , но при мен поне това работи  Joy .

# 81
Бют, не са 50%, явно зависи каква марка са, аз съм взела няколко на Gerber и пише  95%-100% плод, а може и като при Блонди 80% на 50% ли беше  hahaha .

# 82
Миши, на хип взех  Mr. Green абе квито и да са, май купешки плодови не си заслужаваа  newsm78
Дано да не се разболее малкия  Hug

# 83
  • София
Благодаря за отговорите за кремчето, сега ще излизаме навън и ще купя някое от всичките и ще пробвам веднага.  Hug  Като споделих с докторката за подсеченото дупе - веднага крем с кортикостероиди, като споделих с гастрото пак същото - крем с кортикостероиди. Какво толкова са влюбени в тия кремчета  #2gunfire

Лея аз водих преди дни бебчо на гастро. Прегледа беше с опипване на коремчето, разглеждане на цялото му тяло и жената поиска пълен памперс, ама нямахме подръка и обещах за следващият път /тоест на 19.02/. Не е имало ехография. Може пък при вас да протече по друг начин прегледа. Сподели после и стискам палци да се намери причината и да се отстрани  Hug На мен гастрото ми потвърди, че спираме захранването за сега, нищо че е на 6,5 месеца, но намекна че пък не иска да отлага много въвеждането на глутена /не разбрах защо, но другият път пак ще питам/

Слънчо ти ходила ли си досега в този център, разкажи как протичат тези занимания с
бебета, сега удачно ли е да се събират на едно място толкова бебета, като се има предвид грипа?

Блонди ти не разбра ли, че след като е за БГ стоката ще е 130%, а не 100%. Учудвам се, че на пюрето не пише "давай смело на дете на 1-2 месеца и не чети етикета"
Та да вметна -  има и други като Тайра, докато ме е нямало една позната е идвала на гости и по повод това че Кики е само на мляко, разказвала на майка ми, как снаха и захранва бебето си, което сега е на 5 месеца и половина. Сега вече му дават сок от пържоли, за да стане силно, а ММ каза че може вече да почнат и да го бръснат #Crazy

# 84
Дари, Цонев прави ехография, задължително и в държавния и в частния си кабинет ни прави всеки път.

# 85
Принцеска, не ме плаши , че на Ния пще не са й сложили последната двойка ваксини- заради шарката ги отложиха доста ooooh!

# 86
Диони, аз си имам фаворитка със захранването, писала съм го - на 3м с пасирани, сварени настръхнали пилешки кожичики, смесени с брашнена каша  Sick

Глутенът крие повече рискове за алергия, ако се въведе късно, за разлика от другите алергени. Около 7-ми месец е добре да се въведе и не по-късно от края на 8-ми  Simple Smile

Бютката, авокадото само сурово, да, то не търпи топлинна обработка.  Peace
За пюренцата - аз купувам само плодови, ама които са само плод. Видя ли ориз -  Naughty
Иначе след 6-ти месец може и сурови плодове - круша, ябълка, банан, авокадо, папая, манго, грозде и пъпеш. Може и ти да ги правиш, ако искаш да са обработени, на пара най-добре, както и всичко останало.
Според мен пък от купешките само плодовите си заслужават  Tired В месните какво - 8 процента месо, малко зеленчук и ориз или макарони на корем  Crazy В зеленчуковите пак ориз на корем, за рапицата да не говорим.  Stop

Миши, 1 взе, нали? Не мисля, че е от това. Виж и другия път как ще е, но не ми прилича на алергия  Hug

# 87
  • Пловдив
Тийна мерси за предложението Hug,нека да видим какво ще каже пловдивското гастро Hug

Диони непременно ще споделя как е минало и какво са казали Heart Eyes

Гунди мила, недей да се плашиш де,то при нас като го има проблема от ноември не и пречи на педито да ни ги боцка ваксините-просто снощи прочетох Хедра че е обяснила точно връзката между тях и слузта и кръвта HugУффф,не искам да ви ошашквам пък Sad.

Дари, Цонев прави ехография, задължително и в държавния и в частния си кабинет ни прави всеки път.
Злати,я кажи в Пълмед с направление за гастро ли преглежда или за педиатър,че срещнах постове на майки че работи по каса ,но с направление за педиатър Rolling Eyes Hug

# 88
Блонди, от 0-6 месеца, благодаря за отговора   bouquet , ще пробвам утре пак.

# 89
  • София
Миши, честито ви зъбче, може и от това да са сополките на Марто, бързо да минават Hug
Блонди, не се сърдя, няма за какво Simple Smile, но едва ви догонвам ConfusedВ събота вечерта имахме гости и през деня се приготвях, вчера - чистихме с мъжа ми по-основно, разбутвахме секции, легла, но трябваше и това да се свърши Tired Утре сме на фотосесия и така Crazy А погледни моят син, как спи, като го видя и се чудя мой син ли е, твой ли е hahaha
Скрит текст:
Тиина, аз помня че вие се бяхте запекли и май беше дала нещо, та дори щях да ти чета последните публикувани да видя какво Hug Сега прочетох и видях, че си мислила да даваш Дуфалак, но на 4-я ден тя сама се е справила. Дано и моя днес успее, днес му е 4-и ден ooooh! Това никога не е било да пропуснем и ден дори Whistling
Принцеске, дано всичко да е наред Hug Аз затова разделих Пентаксима от Синфлорикса, и нашата педи така ни обясни и ни препоръча Tired
Фери, не се притеснявай, малко ли пъти сме минавали през такива изпитания, слагай го по-често на гърда, както правиш и тя ще ти се регулира, а и той вече си наближава 6м., нормално и да иска с нещо друго да се почерпи човека Simple Smile Кога мислиш да му дадеш? Дали мога да помоля за рецептата за твоя чийзкейк Blush
Шех, честито столче Hug
Диони, радвам се, че сте добре и че сте били на ски Hug
Сами, супер да си изкарате, а вие на какво столче се спряхте?
Месечинке, страхотен, пролетен аватар Hug Не се ядосвай за Борко, и моя не яде все още с охота, днес картофът се прие по-добре де, от тиквата Rolling Eyes Ти какъв картоф даваш, био или обикновен? Аз имах сладък - днес дадох от него, после ходих да търся био обикновен, но не открих и купих френски картоф, не е био, Шех вчера беше споменала за тези Simple Smile
Слънчо, аз няма да дойда, защото сме на снимки Hug За Дара много се радвам, нормално като наближава РД да я обзема повече еуфория, а и с това хубаво тържество, което си и замислила Heart Eyes
Тринити, опасна си, като гледам и профила на Калина, си и един от най-верните фенове, но има защо Flutter Ще чакаме снимките с нетърпение Hug
Дбс, и от теб чакаме отчет днес Hug
Бюти, хайде всичко да мине по мед и масло при Панди Hug
Елвирка, Брани бързо да се оправя Hug

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 14:36 от belverde

Общи условия

Активация на акаунт