Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Пао, няма проблеми! Бисквитки с мюсли правя по различни рецепти. Последния път правих по тази: http://recepti.ezine.bg/r-6129-%D0%91%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0 … D1%81%D0%BB%D0%B8
и станаха превъзходни. Изглеждат много по добре от колкото на снимката. А и ММ каза вече само така да ги правя. Може би и свикнах колко точно да ги пека, че в това е тънкостта. Трябва да се извадят меки, а после стават супер хрупкви.
Дано и на вас да ви допаднат.

Цвети, сериозно ли бе! Как без панталони!?  Mr. Green

Ичка ти вече пролетни обувки купуваш, а аз днес обикалях за ботуши за сняг. Всички ми се чудят. Накрая намерих в един магазин , вече прибрани в склада за следващта зима, а дори не са намалени.  Grinning Но пък сме решили малко ски да покараме, че почти изтърваме сезона вече!  Wink

Ние също си нямаме постоянна компания. Но аз така предпочитам. Не искам всеки ден да се съобразявам с някой. Правя единични уговорки от време на време.

# 181
Не мислех да пиша, обаче, Деска, много мило ми стана, като прочетох как си ходите заедно с Йоанка! Simple Smile Това си е да имаш момиченце, да си правите женски неща заедно.  Sunglasses

Шунка  Hug Не знам как е с момче. Там сигурно има други емоции, но по женски наистина си е готино (ти поне знаеш и двата варианта).

Цвети, ама верно събу панталона. Аз май не бих имала смелостта, ама то като ни дойде до главата друга песен пеем  Wink

# 182
И тук искам да благодаря за поздравите ви Simple Smile Днес ни изписаха и още не знам къде се намирам точно. С Камен трябва да се напасваме известно време.

На кратко за раждането, което се случи на 28.02. в 22.45 - тапата ми падна в 15.00, в 16.00 започна втвърдяване, в 17.00 леки болки и усетих на къде отива тази последователност. Извиках свекърите да гледат Камен, а ММ да си дойде от работа да ме вози. По съвет на АГ пих 2 но-шпа и чаках 2 часа до 19.00, но болката вместо да отслабне се усили и отидохме. В 20.00 ме прегледаха с 3см разкритие и според записа на тонове контракциите бяха твърде слаби. Изкараха ме, че преувеличавам и да се прибирам в нас да спя  Joy Какво ти спане Wink В нас свеки и ММ ме гледаха как се гърча и реших да им спестя гледката, така че подкарахме обратно към Токуда. Приеха ме в 22.15 с 8см. Молех за упойка, обаче - йок. То даже нямаше време и да си сваля дрехите - така си останах по блузка и чорапки. Болките не бяха огромни, ами просто ме беше страх да не се увеличат (заради разказите от други родилки). Та всичко щеше да мине още по-леко ако не бях такава паника. В 22.45 се оказа, че съм родила за 30мин и всичко е успешно. Бойко бил протегнал ръка напред като Супермен и затова имам леко разкъсване, ако беше само главата нямаше да имам никакво.

# 183
Шуши,браво за бързото и лесно раждане! Ама както говориш,останах с впечатление,че предния път секцио си раждала? извинявай,ако си казвала,но не помня...  Hug

Ани,какви ботуши по това време? То вече сандали ще купуваме  Grinning Не че аз не си купувам ботуши точно по това време,когато са ги намалили,но за децата малко рисковано дали ще уцелим номера за другата зима...

Цветии,милата  Heart Eyes какво ли не прави майката,ейй! И гола по улицата тръгва..Вече само дълги якета ще си купувам  Hug

Как са болничките?

Надя тази сутрин като че пак има лека Т,не съм я мерила,но е топличка...уфф..

Хайде,хубав ден момичета! Hug

# 184
Шуши, радвам се, че всичко е минало бързо и успешно. Дано се напаснете с Камен по-бързичко и Бойко да няма колики  Wink

Цвети, милата... Представям си как се тича по чорапи, но пък си и представям как му е било студено на Дани  ooooh! Дано няма последствия, той как е? А ти?

Ваче, как е Ралка? Подобрява ли се? А другите болнички?

Ани, и аз ще се възползвам от тези бисквитки Simple Smile Алекс много обича  Heart Eyes

# 185
Шуши, страхотно звучи. И аз така родих Никола от самото приемане, до раждането - 35 мин! Болките са силнички, но само в последните 10 мин. Не е толкова страшно без упойка. Вече ще си знаеш!  Hug  Grinning

Дидолинке, ми ботуши, като на Никола са само с вързалки и при голям сняг влиза през дупките. А смятаме да откарваме почти по цял ден на пистите! Аз взех 2 номера по големи. Сега с повечко чорапи, да стават и догодина.  Wink

# 186
  • София
Еее, Шуши, браво бе! Много леко раждане! Наистина не е толкова страшно без упойка. Аз също раждах по двата начина двата пъти  Wink

Хелънче, Ралка е добре. Но ще поседи тази седмица у дома. За сметка на това аз се тръшкам нещо. Но си ходя "геройски" на работа и пия илачите  Wink Нощес яко ме тресе, ама като изпих един МИГ 400 и се оправих. Надявам се поне да не се влошавам  Wink

# 187
Ей, Ани,вярно,че ти писа,че ще ходите на ски  Hug Извинявай,аз затова се зачудих за ботушите... Пък и в Шумен ботуши си трябват кажи речи до май месец,с тоя сняг  Laughing

Ваче,дръж се! И мен нещо ме мъчи да ме разболее,ама не се давам...

При нас напича лъжливо слънце... чудя се да  излезем ли,или....  Rolling Eyes

# 188
  • София
Didolinke, защо да е лъжливо бре. Излизайте! В София е супер времето в момента. Да идва пролетта, че ми писна вече  Wink

# 189
Ами лъжливо,щото като излязох на терасата вятърът си " бръсне",направо е леден... то и без друго Надя пак я отпусна температурата,като гледам хич няма настроение за навън..  Confused

# 190
  • София
Ох, вярно, че при вас си духа вятър  Confused

# 191
Ваче, бързичко да се оправяш!!!

Между другото Ани ми позна, че ще има цифра 4 в часа на раждането на Бойко Simple Smile Както знаем нейните сънища не лъжат Simple Smile

Дидолинка, предното ми раждане беше с епидурал, не усещах болки, но и мускулите също. Изобщо не знаех що е напън и как се прави. Крещях като говедо от безсилие и нищо не стана. Извадиха Камен с вакуум и се чувствах като най-големия некадърник на света, а и така се държаха с мен - нищо не правиш, нищо не става, мисли за бебето, ала-бала, все едно нарочно не напъвам, а на мен очите и ушите ми щяха да излетят от главата от зор. Бе кофти беше и имах притеснения дали този път ще успея да напъвам правилно, а то се оказа, че не мога да спра да напъвам, когато тялото си знае работата и не е блокирано от упойки. Вече знам, че не съм дефектната аз, а тяхната предозирана упойка #2gunfire

# 192
 Здравейте,
Дидолинка ,дано се оправя малката,и тук духа доста студен вятър ,сутринта ходихме да си пазарим ,а и да й купим едни маратонки за пясъка ,че не ми се иска тези вчерашните да ги съсипва в него -те са за дънки ,а тези за всеки ден! Шаренки ,тънички и евтини -супер са за 2 -3 месеца!
Шушиии,супер раждане! Hug И аз раждах без упойка ,но като доста майки имах тежко и болезнено раждане ,но пък си заслужаваше на 200 % ! Hug Определено без упойка и когато знаеш кога да дишаш ,усещаш и напъните! Няма нищо по-прекрасно от едно леко нормално раждане !Да се възстановиш бързичко и да се напаснете с Камен и новия малък член на семейството ти желая! Hug
Вачееее,няма да се даваш ,пий си илачите и се дръж! И Ралка да се оправя! Hug
 Аз да чукна на дърво засега се държа ,не можах да се разболея зимата ,но като че ли наистина има значение с какво се храним- хапнахме доста домашно чисто месо тази година -телешко и пуешко,а салатите и плодовете са задължително на трапезата ! Явно домашните еко продукти все пак заякват организма!
Дара заспа ,а аз имам огромни купища за гладене -мои приятелки ми дадоха прекрасни дрешки за нея ,повечето са за 4-5г. възраст ,но има и такива за сега ,та съм се заринала в пране и гладене на дрешки!
Хубав ден ,мамита!

# 193
  • София
Шуши, Честит ти Бойко Mr. Green Hug Да е жив и здрав Praynig Hug

Днес какво хубаво слънците грее, сега бях за малко навън и е супер, но пак съм на бюрото и рАботя Mr. Green Разходете се и за мен навънка Hug

Ичка къде ще ходите на море, и ние си резервирахме да ходим в края на Юни на равда Mr. Green А сега тъкмо запазих да ходим и с приятели ( и децата разбира се) за 1 уикенд във Велинград. Има много изгоди оферти Mr. Green

Тоя моя дребосък тази нощ ме побърка, въртя се като луд, накрая стана в 2 часа и рева, разхожда се, хем му се спи, хем реве, хем не казва какво иска...до 3-4 се мотахме, направо едвам гледам, а имам работа след работа и не знам как ще издържа #Crazy

Слънчен ден от мен Hug

# 194
Шуши,честит нов член на семейството!Да расте весел и засмян!  bouquet

Краси беше с ангина мин. седмица на Аугументин Sad та нямах хич настроение да пиша.Свеки си замина за сега, млако да си починем една от друга,че нещо ни се беше насъбрало и на двете,иначе е добра жена и много ми помага,ама....трудно е в малък апартамент с чужд човек,две приказки с ММ не можем да си кажем.Нищо интересно иначе при нас.Децата са на ясла,ние на работа.Не съм много в час тия дни,извинявам се, че не се включвам много адекватно,но ми е много сдухано Sad
Прегръдки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт