Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте отново ,
Зверче,ха ха  Laughing и ние сме на Равда ,но в началото на юли Laughing А и другата ти дестинация я мислим ,но може би ще ходим лятото на Цигов Чарк с едната мама и мъжете! Ходихме им на гости семейно и те се сприятелиха-абе дано отидем ,че супер е с компанийка и най-вече с децата като се познават! Та припокриват ни се засега с вас местата горе-долу! Hug
Криси ,да излизаш от тази дупка скоро ! Hug Hug Абе добри жени са ,ама свекърви ,ха -ха! Laughing
От 15 до 17 бяхме навън ,сложихме 2 манджички с малката помощничка ,хапна и сега ще се отправяме към банята!
Да ви кажа купих й кроксчета -от тези като джапанки отзад с лентичка -е няма такъв кеф,при положение ,че така и цяла зима маха пантофите и не ги искаше ,сега се разхожда с тях  супер щастлива !
Хубава вечер от нас!

# 196
Ичка, и аз купих чехлички на Никола. Много си ги харесва. Поне не ми се налага да обувам пантофи, като го видя бос и само му казвам да си обуе чехлите!  Laughing

Ех, вие за летни почивки си говорите, а ние още зимната не сме оправили.

Шуши, много ме радват такива мнения, че раждането без медикаменти е по готино от това със!  Peace Hug

Криси,  Hug

# 197
  • София
Ани, какви чехлички си взела, май е време и аз да му взема, но се чудя какви newsm78 Аз по скоро за банята де, иначе си е с пантофи, защото няма как бос в нас, за сега не се събува Rolling Eyes

Ичка, ехх за малко да се засечем, ние сме до 1ви юли Hug

Моя дзвер много говори вече, но главно като сме у нас. Но си казва цели изречения и знае почти всички думи, охх пак ми стана тъжно колко бързо стана голям Cry Искам пак бебе пък Mr. Green

Бързо да се оправят всички болни Praynig Hug

Лек и усмихнат ден Hug

# 198
Зверче,като искаш бебе,ами действайте  Twisted Evil  Laughing

И Надя много бърбори,много е смешна.Днес крещи на баща си: таткооо,таткооо,дай туталките( слушалките) Иска да слуша музика на мп3 - ката  Laughing
Иначе ми е доста нервничка,да не кажа истерична понякога  Rolling Eyes Чак ме притеснява.Щото каката никога не е ревала или крещяла така.Онзи ден като я водих на лекар,еййй ужас... не ми дава да й съблека якето,да й вдигна блузата,като види докторката със слушалката и направо откача,рев,ама рев..... защо е такъв дивак,не знам...  ooooh!
Чудя се дали да не я пробвам на ясла от юни...

За обувчиците - на нас още ни стават тези от есента,така че с тях ще караме и сега...чак за лятото ще мисля.

Ичка,Зверче,чакам ви на морето,айде  Hug

# 199
Здравейте.

Шуши,чудесно звучиш,хубаво раждане си имала,а водите кога ти изтекоха?С тапата ли или малко преди самото раждане?Стана ми интересно дали са те пуснали да си ходиш с изтекли води,но едва ли де...  Hug

Ани,и аз съм още на зимна вълна.Поръчах ски екипи за мен и ММ,но за другата зима,за тази вече сняг не искам.Просто сега има уникални намаления,много обичам така!  Simple Smile

Момичета,ясленчетата ще имат ли тържества за 8ми март??Да разказвате после! : )

Дайте съвет моля виии! Марто ме шамари. Sad Подозирам,че го приема за игра или не знам и аз,но като влезе в серия ме побърква.Опитах всичко - обяснявах,плаках уж,сърдих му се,викнах и нищо.Не знам дали стоте различни реакции не го объркаха допълнително. :/ От няколко дена и децата започна да бута,много ми е неприятно и се притеснявам от другите майки.Уж всички минават през такъв период,но друго дете не съм видяла да бута.Някой от вас мина ли през това?

Отивам да уча и вероятно след малко Мартин ще се събуди. ooooh!

# 200
Завръщам се от тържеството в ДГ по случай празника на мама. Чудесно беше. Иван се представи блестящо.  Heart Eyes Всички деца бяха нарисували майките си и ние имахме за задача да се разпознаем. Голям смях падна.  Joy hahaha Joy
След почивката ще ви покажа портрета си!  Wink

Зверче, аз купих съвсем обикновени чехлички. Взех с 1 номер по големи. Аз от както е проходил имам мерак да му купя чехли, защото у нас редовно обува моите или на батко си и шляпа с тях. А сега поне са му по размер. А и за баня има - гумени.

Пао, браво че пазаруваш с намаления. На мен като не ми трябва нещо на момента и хич не ми се занимава.  Wink А за шамарите, Никола също постъпва така, но само като е много щастлив и от радост. Всички деца са различни, това си е въпрос на темперамент.

# 201
  • София
Привет.

Криси, дано скоро излезеш от дупката, случва се на всеки  Hug

Ани, чудесно тържество се е получило  Simple Smile

Пао, Виктор мина през период на шамарене на мама и тати - сега като се замисля не се е случвало известно време. Май само ако ни е много крайно ядосан, а не както беше за добър ден Simple Smile Поне няколко месеца продължи, доста е неприятно, нищо не помага, просто се зареди с търпение да го израсте. Той и деца удряше, сега не знам как е, че покрай боледуванията не сме го събирали с други деца, дано и това да му е минало.

Цвети, съчувствам ти за стреса, който сте преживели, важното е, че сте добре и след време с усмивка ще се сещате  Hug

Бързо оздравяване на болничките  Hug

Виктор още си пие антибиотика, мина два контролни прегледа - УНГ и педиатъра, в петък ще му вземем кръв да се види най-добре. Единственото, което е останало е много слабо зачервено гърло, но това не ме успокоява, защото и първия път беше така. Не знам колко време трябва да мине, за да съм спокойна, много се наплаших с тези ангини.

При нас ново шест, кажете мнение, че съм в шах, чак се чудя какво да мисля. Нашата баба (свекърва ми) взела една негова носена блузка (те нали го гледат за по малко почти всеки ден, имат дрешки резервни при тях) и я занесла на жена да му лее куршум   ooooh! Донесе ми тук с водата да съм го миела, дрехата да носел, аз й казах, че не мога да правя такива неща, на мен ми звучат малко страшни, единствено се съгласих остатъците да ги сложим под дюшека му за три дни, че така щяло да му мине каквото му има, а то било, че бил урочасан и от три неща изплашен  Rolling Eyes Четох досега мнения за тази "процедура", аз съм християнка вярваща и доколкото знам това са малко окултни практики, ама то се свършило вече (това даже не искам да го коментирам - как без наше съгласие се правят такива неща, ама нервен бил, болен бил и други такива). Странното е, че Виктор заспа моментално, и сега се чудя това хубаво ли е, лошо ли е...

За говоренето - Виктор казва отделни думи, далеч е още от правилни изречения, изреченията са само на неразбираем език, но пък има желание детето  Simple Smile

Честити новички покупки на всички, аз вече съм на пролетна вълна  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 22:32 от Maidenly

# 202
Здравейте, момичета  Hug

Пао, и Алекс мина през такъв период. Ще ти кажа аз какво правих - веднага щом ме удари го пускам на земята и поне няколко минути не му обръщам никакво внимание, а после му обяснявам, че когато удря никой няма да си играе с него. Мисля, че по някое време схвана защо всички моментално го пускат на земята и не му обръщат внимание  hahaha, ама бях инструктирала ММ и майка му, да си знаят. Пробвай  Peace, обаче си отнема време, де Simple Smile

Мейдънли, да ти кажа и по твоя въпрос какво мисля.
Скрит текст:
Аз също съм християнка и всякакви такива методи и магии и прочие подхождам с недоверие. Обаче преди години, когато бях управител на едно OMV, шкафовете от стените в офиса изведнъж изпопадаха, а аз бях вътре. Първоначално не реагирах, въпреки, че единият от тях се размина на см. от главата ми  Shocked Обачеееее, след половин час изпаднах в стрес, плачех и се тресях, хората направо се сащисаха какво да правим, почнах да заеквам дори... Та, тогавашният ми приятел и сестра ми ме заведоха на такава баба, дето леела куршум. Направиха ми, жената каза, че голяма уплаха е било, 3 дни да ме водят. Е, още от излизането на 1-я ден се успокоих, а след 2-я сеанс бях много добре, спрях и да заеквам  Rolling Eyes Не знам какво да ти кажа, аз не вярвам в тези неща, но фактите няма как да изкривя  Peace
Дано Виктор вече наистина е оздравял, какво няма да си наплашена, то с толкова болести, милото детенце...

А тези кроксчета изцяло гумени ли са, или имат вата? Виждала съм, но за големи хора само...

# 203
Майденли, аз пък обичам окултните неща. Ходила съм да ми леят куршум и разни такива, но ако някой го направи през моята глава и на мен няма да ми хареса. Цялата работа е малко до внушение. Трябва да вярваш и да си убедена че това ще помогне. Ако не си, няма смисъл да изпълняваш нечии заръки. Направи така , както го чувстваш. Ако мислиш че Виктор е по спокоен, ползвай дрехата и водата.

# 204
Здравейте,
Ани,браво на Иван за празненството ,много са мили тези празници в градината ! Hug Приятно изкарване на почивката  Hug Къде ще сте ,май не си споменала ,дано е на ски извън БГ! Hug
Зверче ,да за малко да се засечем .....! Hug
Мейдънли,както Ани е написала -бих се ядосала ,че е през моята глава без да ме питат,все пак става дума за детето ми,иначе аз принципно мисля ,че няма нищо лошо в това ,ако помага на детето да е по-спокойно!
Ние двете с Дара посетихме фризьорката и понеже аз отдавна искам само леко връхчетата да й обере ,за да расте ,но си мислих ,че ще плаче ,учудващо не плака -беше много възхитена и играеше с четките ,докато каката я подстрига! Laughing Аз само се боядисах ,понеже нещо не успяхме да се организираме за утре с другите ,но пък понеделник се събираме 4-5 съученички от гимназията с децата ,едната от тях чака второ дете и решихме да се съберем по този повод да я нагушкаме!
Дарка заспа ,а аз имам задачки ,преди да е станала и преди разходката!
Хубав ден момичета!

# 205
  • София
Честит празник, мили мами   bouquet

Хелън, каква случка...
Аз точно защото вярвам в такива неща чуденката ми е да не му навреди нещо, но вече си мисля, че от грижа и от любов е направена тази работа, така че трябва да е за добро. А иначе свекърва ми се пенсионира вече и освен, че мога да почна по-спокойно работа (ако намеря), ще трябва да се настроя и на очакване на подобни включвания   Simple Smile

Ичка, честита прическа на Дара, и ние трябва спешно да посетим фризьора, но чакам да отидем на гости, там по традиция баба му го води да го подстригва  Simple Smile

Ани, а момчетата водила ли си ги?

По случай този много мил и нежен празник пожелавам на всички здраве и много щастливи мигове с любимите хора!

# 206
Добро утро мили мами.
Честит празник.
Да сте живи, здрави, много обичани и щастливи мами и съпруги.

Намерих много хубаво стихче за мама, което ми насълзява очите, но ще ви го постна и на вас....

МАМА
Косата на мама
е светла и мека,
ръката на мама
е нежна и лека.

Тя много е мила
и много добра е,
даже когато
не й се играе.

Но често до късно
мама я няма –
тя работи в нейната
служба голяма

и само от работа
ми телефонира,
но това не ми стига,
то се разбира.

И истински хубаво
е в нашата къща,
само когато
тя от служба се връща

и погалва косата ми
с уморена ръка...
Когато порасна,
ще направя така,

че тя да не работи
през целия ден...
Или нека работи,
но нещо при мен!

# 207
Честит 8-ми март, дами  Grinning Пожелавам ви да сте все така усмихнати, обичани и хубави жени   bouquet

# 208
Честит празник,мамчета!Много обичани и уважавани!  bouquet
Хубав ден!

# 209
Добро утро,мили дами
  Hug   bouquet Честит празник!Да сте винаги усмихнати,лъчезарни ,нежни и прекрасни майки и жени! Hug  bouquet

Ние с Дара вече си получихме подаръците-тя прекрасна роза , аз букет и смартфон ,на който много се зарадвах ,защото отдавна си го бях пожелала! Grinning

Пожелавам си най-много здраве ,снощи точно това си мислих,че друго не ни трябва ,и след час Дара вдигна 38гр. температура,през нощта спадна след Нурофена ,но сутринта пак имаше ,сега падна и така ще се борим явно няколко дни ,нооо мисля ,че е от кучешките ,които са надути до пръсване и се белеят вече няколко месеца !

Желая ви прекрасен ден ,изпълнен с усмивки ,щастие и цветя! Аромата на пролетните цветя е навсякъде иииии това прави деня още по-прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт