Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 716
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, честит празник и от мен, най-вече пожелавам здраве на всички, пък другото ще го оправим Hug

Аз още нямам подаръци, само един колега (единствения в стаята ни, 11 жени сме и 1 мъж) ни донесе по едно цвете, много мило Mr. Green

Довечера ще излизаме с приятели на заведение, откакто имам дете някак по чувствам, че е и мой празник, преди не Rolling Eyes

Аз съм много щастлива, вчера се прибрах от работа, навън още беше светло, с дребното си направихме една 40минутна разходка само двамата, голям кеф, нямам търпение още до по-късно да е светло и да си се разхождаме Mr. Green

Весело изкарване на всички днес Hug Heart Eyes

# 211
  • София
Честит Празник, момичета!! Hug Hug Hug
Бъдете много красиви и обичани!    bouquet

Аз днес се надигнах от леглото след 2 дни в непрекъснта треска и температури над 38,5-39  Confused
Оцелях.. грипа е отвратителен  ooooh!

# 212
Честит празник, мили мамчета newsm51

Зверче, по начало ние си честваме Ден на майката днес (поне за мен винаги си е бил такъв) + Международния ден на жената.
Аз си го празнувам за първото и ми е много готино Heart Eyes. Миналата година за пръв път почувствах 8 март като празник. Днес малко ми помрачиха настроението, но се надявам довечера да го оправим Mr. Green. Ще водя ММ да ми подари нещо в мола Mr. Green
Утре ще се събираме с други майки, аз познавам само няколко, но вярвам че ще е весело.

Ваче, дано да е минало лошото Hug
Ичка, консултирайте се с педи, дано да са само зъби Praynig, но грипа наистина е страшен Confused

Дес, да знаеш че мен ме разплака Hug

Аз мога да се похваля, че открих ключа от бараката на пропускащите памперси Mr. Green. Взех му 6-ица Бейбилав (през деня си носи 5-ица) и е бомба -  на сутринта буквално е бомба, но суха Party Пробвах с Премиум кеър 5, но пак на корема се мокреше. В размера е бил проблема.

# 213
Честит празник момичета! да сте все така мили, добри и обичани жени!

Ичка, в БГ сме!  Wink На Пампорово! Тук си имаме любим хотел и вече се чувстваме като у дома си!

Майденли, децата не съм ги водила, но просто не се е налагало. Но ако преценя че се налага, бих ги завела!  Simple Smile

Весел празник на всички!

# 214
Здравейте
Честит 8-ми март,но тук на патерица(поне у фейса успях да честитя Rolling Eyes)Да сте здрави,усмихнати,обичани и щастливи майки и най-вече-ЖЕНИ  bouquet
Ире,аз така правех като беше малък Ники(той не,че сега е много голям,де)......Като беше на 3-ка денем за нощем му слагах 4-ка и т.н.,но сега трайно сме си все още на 4+,но той не пие вода през нощта,а млякото е много малко като количество,та може би затова нямаме проблеми с пампата,но аз за всеки случай го сменям към 6ч.
Да ви се похваля(тихичко),че май самичък ще отказва бибата ThinkingНапоследък като му я дам преди сън веднага я хвърляше и започнах да я пробутвам като се поунесе...Снощи обаче заспа без нея и не я е търсил до сутринта и мисля днес да не му я давам на обяд,да видим как ще е!Той и без това я смучеше само за сън,от много малък беше свикнал така и не съм му я давал да я смучи през другото време,но....все пак си е вреден навик Rolling EyesДано не съм урочасала нещата Wink
Мейдънли,по въпроса с леенето на куршум и други такива неща...Колкото и да не съм вярвала преди доста примери имам пред очите си и бих стигнала и до там,ако това ще върне спокойствието на детето и моето!Човек трябва да опита всичко преди да го отрече,не вярвам да навреди нещо.....Все пак баба му го е направила именно защото е загрижена за внучето си!Не се притеснявай Hug
Лек и усмихнат ден ви желая,изпълнен с усмивки и весели разходки Grinning

# 215
Здравейте!
Шуши, честито и тук! Много се радвам, че всичко е минало чудесно с раждането. Дано всички  притеснения оттук нататък се окажат неоснователни!
Честит Осми март на патерици! Здрави, желани и обичани бъдете!
Зверче, и на мен на моменти ми се приисква малко бебе и обикновено отивам на някоя консултация да си начеша крастата! Simple Smile Но ти имаш накъде - забелязала съм, че точно след първата година и половина има психологически момент, в който майката усеща, че детето пораства, почва да забравя колко трудно се гледа бебе и поисква второ човече Simple Smile
Ваче, оправяй се!
Ичка, как е Дара, мина ли температурата?
Ани, приятно!
Явор е с варицела, затова ще сме си у дома няколко дни. Вече доста пъпки избиха и е неспокоен, дано почне да отминава.

# 216
Здравейте!
Като гледам на всякъде е лято, но при нас е малко по хладно. По пистите има сняг, дори по южните (което е учудващо), а времето приятно за каране. Иван е с учител, Никола с баба си с шейна  Wink  ММ е голям фен, но аз се прибрах с децата и сега си почивам на басейна.

Ани2, дано по леко да минава при Явор, поне раничко ще я изкарате варицелата.

# 217
Здравейте,
Ани2, ами борим я 3ти ден вече ,дано няма довечера ,просто само темп. и леко похъркване .....не знам дали аз не я простудих онези 2 дни ,когато имаше вятър в желанието си да е на въздух,защото беше топло горе-долу,но все пак духаше!
Ани,супер звучиш! Да си изкарате страхотно! Hug
Яни,надявам се бибата да е в миналото вече! Hug
Чинчее Hug
Цвети,Бюти как сте ?  Hug
Ние ще ходим да си пазарим след малко и ще я водим на детски център ,че аз мисля да си понапазарувам някои неща ,докато тя играе с татко си !
Хубав ден!

# 218
Ичка,дано не вдига повече Т принцеската....Незнам,чак простудяване не вярвам.От зъби Ники ми е поддържал 3 дни Т,но беше и зачервил гърлото тогава.Факт е,че като проби зъбчето всичко се оправи PeaceПреди първия кучешки също имаше Т един ден,но той нали и бактерия му откриха и незнам дали е било от зъб тогава Thinking
Завид за разходката Mr. GreenДа си напазариш на воля Laughing
И аз се надявам да е в миналото вече тая пуста биба.Сега спи без нея,вече час и половина,не я е търсил-ще видим.Днес е първия ден без абсолютно да се сети,надявам се и довечера да е като снощи-пак без нея ThinkingПоне едно нещо да стане лесно и от само себе си с това диваненце Praynig
Днес се отчаях...Излязохме на разходка,времето е просто страхотно,но това дете не спря на едно място.До нас,на площадката не спря да тича,влиза в пясъчника(преди не смееше),а извън нея не ми дава ръка-бяга като ненормален и го прибрах,че се изпоти...За 30мин. тичане стана вир вода.Незнам как ще я караме така.Дано поне сваля още някое и друго килце,че имам нужда...
При вас как е положението,мамита?Има ли някое друго такова лудо дете или пак само аз с тоя непослушан....Доста ми е взел страха Rolling EyesНе искам да чувам за друго дете в близките 10 години Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 15:46 от iani87

# 219
Здравейте! Simple Smile
Iani87, ние сме същите. Търчим като луди непрекъснато и ние така онзи ден се бяхме изпотили, че бързах да го прибера, за да го преоблека. Освен, че сме много диви, вече от месец не иска да яде всякакви манджи. Бях полудяла, но явно вече се примерих. Всеки ден кашкавал, сирене, кисело мляко, АМ, плодове, кус-кус (евентуално), хляб, кебапчета, кюфтета, кренвирши,  маслини, кисели краставички, царевица и грах от консерва. Интересно ядене с грах не иска, но от консерва го яде. Днес го изхитрих да хапне картоф и морков и съм много доволна. За тези мами, на които децата им са като моето казвам рецептата. Сварен картоф и морков, царевица от консерва, сирене, пресен лук. Това всичко се пасира, слага се яйце. В тавичка с една лъжица се нареждат като шницели, тавата да е намазана с мазнина. Печете по този начин, после идеята е, че го държи кюфтенцето в ръка, а не да ми върти главата при вида на манджата, каквато и да е тя. Дано съм помогнала на някой с тази рецепта. Хубав ден на всички!!!!  Nature Sun With Face

# 220
Здравейте!
Времето е много хубаво и може би всички са по разходки и никой не пише.  Grinning
Ние днес пропуснахме ските и си направихме една дълга разходка. Посетихме Перперикон. Никола се оказа доста туристически настроен. Преодоля всички баири сам. Помня че батко му по това време много обичаше да го носим.

ооо приключвам, че ми пада батерията.

# 221
Добро утро,
пия си кафенцето рано рано и да драсна някой ред ,че започна пролетта и край темата замира!
Вчера наистина беше прекрасен ден-слънцеее,разходки ....а вечерта си изкарахме супер със съученичките ми -децата се нащуряха в детския център ,а ние не се бяхме виждали 1г. може би и не можехме да спрем да говорим! Много са ми мили тези срещи-вече с децата ,едната мама чака второ бебче иии изобщо прекрасно е да се виждаме и след 11г. от завършването да се събираме!
Ани,браво за прекрасното изкарване!
И аз нямам търпение да идва уикенда ,че с ММ си имаме празници да си празнуваме ,а и ще се разходим до Стара Загора 2 дни  малко на СПА ,дано да си изкараме добре и най-важното да сме здрави!
Днес сме на консултация за мерки ,но от 2 дни имам проблем -Дара не позволява да й слагам памперса ,буквално изпада в истерия и неистово плаче! Ако беше по-топло да кажем май месец щях да я пробвам да я оставя вече по гащички ,но сега просто съм изпаднала в чуденка какво да я правя newsm78
Хубав слънчев и топъл ден ,мамчета! Hug

# 222
ichkata83 пробвала ли си с памперс гащи? Така може да е права и ги обуваш като гащички.

# 223
Мая,пробвала съм,но преди ,сега явно пак ще трябва да купя! Simple Smile Благодаря ти!

# 224
  • София
Добро утро Hug
Ичка, пробвай наистина с тези гащи, аз бях взимала от DM, не са лоши. Моя дзвер е толкова далеч от отказване от памперс, пищи от гърнето, дори да се заседи малко, след като стане, тогава върши всичко. А тези дни как се нааква ooooh! Снощи чак по крачолите надолу имаше, та трябваше по спешност да се къпем рано рано Mr. Green Забелязала съм, че като яде спанак или коприва и направо става страшно ooooh! #Crazy
А времето е супер, нещо заплашват, че към края на седмица ще вали сняг, но се надявам да не познаят Praynig Аз почти всеки ден успявам да се прибера навреме и да се разходим с дребното по улиците, даже в петък и баща му се прибра и тримата се разходихме, той ни дава ръчички и така си ходим тримата, като той през цялото време ни разказва за разни котета, кучета и птички (с баба му през деня минават същия маршрут и си знае детето къде какво има Mr. Green). Като види куче на улицата и му вика: "бау бау ела тука!!!"  Mr. Green

Ами хайде приятен ден от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт