Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 36 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,майчета.

Ани,Никола и на морето май като бяхте пак вдигна Т,нали?Хубаво е,че се оправя бързо и все пак успявате да осъществите замисленото.
Яни,всички са такива диваци сега,дупе да ни е яко,пък ще мине.
Аз Мартин ако го изведа само за 30мин после ще ме побърка.Ако е така,по-добре да не излизаме.Толкова обича да е навън,че едва му смогвам.Ако не му се прибира започва да реве само като усети накъде отива работата и като влезем вкъщи не дава да го събуя,съблека и блъска по вратата с рев.Понякога така искам да си повисим вкъщи,но той издивява и вкрайна сметка предпочитам да излезем,отколкото да се тръшка и нервничи у нас.Така ли го научих,такъв ли си е,не знам....  Thinking
Криси,бързо да влизате в час. Hug Ти му се радваш на Краси,че иска сам,пък аз някой път така се изнервям  Embarassed Но пък си е помощ,един панталон си облича и едното яке,но е отмяна,стига да не бързам  Laughing

Нямам търпение да сменят времето,защото Мартин се събужда с кокошките.Сърцето ми спи,все едно не съм лягала  Rolling Eyes Сигурна съм,че и при вас е така,ама то в 6:30ч вече е светло,предполагам заради това.

Черпя ви виртуално с бонбон,защото се дипломирах най-накрая!

Хубав ден  smile3558

P.S. Хелънче,беше права за шамарите.Проработи и съм много доволна.Грешно  съм подходила преди. Hug

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 13:59 от PaO

# 241
Ехеее, Пао, честито, миличка  Hug Много професионални успехи ти пожелавам  Hug
Радвам се за шамарите, при нас пак крещенето нощем е на дневен ред  Tired #Crazy Пълен блокаж съм, наистина не знам вече как да реагирам..................

# 242
Честито дипломиране,Пао  bouquetПожелавам ти късмет и професионални успехи!
То и на мен ми се иска да стоим повечко навън,но като се изпоти няма накъде-прибирам го NaughtyВсе ще свикне,ч навън не се тича само,а и се играе Praynig
*helen*,и вашата не е лесна.....Дано е период,който бързичко да отмине Hug
Ние сега чакаме да избие втория кучешки,че е нетърпимо мрънкало-дано е от зъбчето,де WinkВ комбинация с дивотиите му е ужаас ooooh!

# 243
Здравейте, момичета! Пак се разписвам. Варицелата при Явор отмина, въпреки че не мина леко, но ще си стоим вкъщи поне до сряда, за да поукрепне.
Пао, честито дипломиране! И много професионални успехи!
Момичета, живеем в много различно време от нашето, няма как да възпитаваме децата си по методите на бащите си. Освен това познавам както държани строго провалили се хора, така и глезени според хората като малки, но чудесни, уверени в себе си, толератнтни възрастни. Мисля си, че обичта, вниманието, съобразяването с желанията на детето, но и изразяването на собствените ни чувства и желания са много важни за изграждането на пълноценна връзка между децата и родителите. И не, в общия случай не сте вие виновни за това, че децата са буйни, или че не хапват всичко - аз имам две деца - първото е образец за спокойствие и за всичкоядство, второто е обратният случай - гледала съм ги по един и същи начин, с едни и същи възгледи. Да, важно е да поставяме граници, но според възрастта и според способността за разбиране на детето. Не си вменявайте вина, не позволявайте и на другите да ви я вменяват. Което не значи да не ги чуете, може и да са прави за някои неща.
Ваче, дано да свършиха болестите и оттук нататък да се радваме на пролетта.
Хеленче, дано бързо отшуми този период! Целувки на Алексче!
Ани, браво на вас за пътешествията. Ние не сме ходили никъде от ужасно много време и това вече ме депресира Sad
Криси, да оздравява Краси!
Хубава вечер!

# 244
  • София
PaO, право, честито Hug
И моя дребосък е така, не иска да се прибира, с рев се прибира, и само да види, че някой излиза, веднага си носи обувките и якето и вика " Якеееее". Но няма как, за сега не става за по цял ден навън, но скоро Mr. Green
Всички болни бързо да се оправят Praynig. И моя от снощи нещо говори малко прегракнало, ама не знам дали не е защото много вика Mr. Green Ще му взема витамин Ц за всеки случай.

Приятни почивни дни от мен Hug

# 245
Здравейте мамчета,
Ваче ,дано си по-добре! Hug
Ани2 ,много съм съгласна с изразеното мнение от теб! Hug Добре ,че е минала варицелата ,дано Явор се оправи скоро ! Hug Наистина ако дълго време човек не си разнообрази ежедневието е малко депресивно,но да сте живи и здрави ,дано скоро да отидете някъде поне за малко!
Ани,супер си изкарвате ,а за Никола браво ,че толкова бързо се справи с Т.! Hug
Хелънчеее,уффф да минава и този период ,че и ти лудна! Hug
От днес обсъждаме моето съкращаване ,та се надявам да успея поне 8  месеца да визмам определени парички от борсата по труда ,понеже имам достатъчно стаж за 8 месеца!
Тази седмица ни върви на гости Laughing Чакаме след малко едната мама с малката принцеска и татко й да дойдат да хапнем и пийнем!
И тук днес времето се развали!
Хубав уикенд,за нас ще е са най-празничните дни до вторник! Grinning

# 246
  • София
Здравейте, добре съм вече. Днес петъчно бях вече почти свежарка на работа. Ралито пък една седмица на ясла и е със запушен нос. Това е положението! Crossing Arms

# 247
Привет.

Аз нещо съм се сдухала тези дни, но викам да драсна някой ред.

Яни, как така на вън не се тича? Къде да тича детето, ако не на вън..... Странно ми е малко, но ти си знаеш. Колкото са по-палави, толкова повече трябва да си изразходват енергията. Ето Йоана два дни не може да излезе следобяд, защото духа един гаден вятър и почти ми е изкарала всички нерви, но стискам зъби де.

Хелън, дано отмине този период. Разбирам те, защото и при нас е така от едно известно време. Гадните кучешки зъби още се мъчат да пробият и много я тормозят.

Ани2, поне отметнахте варицелата като "задължение" дето се вика.

Ваче, дано не се усложни Ралка.

Дано да няма други болнички, че той този вирус май си беше гадничък.

Пао, честито   bouquet

# 248
Привет и от нас!
Добре сме, справяме се нормално, имам добра помощ от близки и всичко върви и с малчо и с бебка! Даже тези дни започвам малко работа по един проект, вярно от вкъщи, но все пак съм доволна от себе си! Трябва нещо да се бачка, човек да е активен, а и майчинските ми са почти никакви и се налага.
А иначе ви чета редовно, но все не се наканвам да се разпиша.

За магариите на дечковците е ставало дума, ами моето чааве всеки ден ми изправя косата с разни падания, пребивки, удари....много е подвижен, активен. не се спира.
Нямаме още особен успех с гърнето, но пък се отказа от бибата за нула време без драма. Вече не е и така злояд. Много е добричък като цяло. Единствено му се карам много, когато е в реална опасност за живота и здравето - т.е. по няколко пъти на ден...
Засега всичко изпълнява на принципа на преговорите - направи това и ще получиш онова. Само това работи...

Айде сега накратко, ако мога ще вляза пак ...

целувки на всички пораснали юнчета!

# 249
Здравейте!
Ние се завърнахме от почивка. Последния ден времето не беше много хубаво. Опитахме да караме ски, но не беше добра идея.  Sunglasses Затова прекарахме следобеда в хотела и главно на басейна. Снега навън вали, а ние в топлата вода. Накрая бяхме останали само 3 семейства в целия хотел и басейна си го ползвахме като частен.  Laughing Е, това е да отидеш на почивка в края на сезона. Малко скучно, но пък спокойно.

Пао, наистина мисля че и на морето Никола беше с Т. Но пък аз я приемам за нещо хубаво, за да предотврати нещо по сериозно. До втората година на Иван все се опитах да смъквам Т и пречех на естествените сили на организма му да се бори и все ми се влачеше с някакви болести.  Tired
Пао, честито дипломиране! Голямо облекчение си е!  Hug

Ани2, много ми хареса това което си написала за възпитанието на децата. И аз на моите им давам доста свобода, като се надявам по този начин да израснат уверени в себе си и действията си хора. Само че усещам че някак ги гледам по различен начин - индивидуален за всеки. Дали защото възгледите ми се променят с времето или защото са си различни характери, но някак ми се получава различно.
А на вас пожелавам в най-скоро време да отидете някъде на почивка. Наистина човек има нужда от тези неща.  Hug

Ичка, защо съкращение!!?

Хоупфул, браво на теб , че си толкова активна и държиш да поддържаш формата! Но добре че има и кой да помага де!  Simple Smile

# 250
deskatta ,то хубаво да тича,но всичко си има граници....Той не прави нищо друго-нито на люлка се люлее,нито на пързалка се качва!Единствано и само тича!От излизането до прибирането не спира.Затова 30мин. са достатъчни(докато се изпоти).Не вярвам да се много децата като него.При опит да го хвана за ръчичка пищи и се тръшка.Съгласна съм да бяга,но с мярка.
Ана2 ,и на мен ми хареса това,което написа за дечковците Hug
ichkata83 ,как ще те съкратят?Нямаше ли някакъв закон,че до 3 годишна възраст на детето се съкращава само с разрешение от НОИ(или нещо друго май беше newsm78)

# 251
  • София
Ами ако така и така е решила да напуска Ичката е най-добре да я съкратят, за да може хем да вземе една заплата от фирмата, хем да тегли после от безработицата и да не ходи на работа  Wink Така я разбрах аз ...

# 252
Здравейте,
оправихме багажа и след малко тръгваме!
За работата-понеже няма достатъчно работа ,шефката е изправена пред дилемата да затвори офиса и затова се съгласи да ме съкрати поради намаляване обема на работа ,за да взеимам по-дълго време парички от борсата ! И понеже имам стяж 6г. ще ми стигнат за 8месеца !
Ако ме съкрати по взаимно съгласие ще взимам само 4месеца ,но тя няма нищо против!
Дано всичко е наред с документите !

# 253
  • София
Ичка, и все пак май ще й се наложи да иска разршение от Инспекция по труда, защото не е по взаимно съгласие. А Инспекцията хич не е склонна да дава разрешения за майки на деца до 3 г.  Rolling Eyes

# 254
  • София
Привет  Simple Smile
За моята работа ще ви разказвам като се приберем, че сега сме при нашите, но се включих да кажа на Ичката, че пред мен стоеше същия казус с предишната работа и шефът ми беше така добър да се съгласи както за мен е по-изгодно да ми прекрати договора. Обаче - като майка на дете до 2 г. се иска разрешение от ИТ да е със съкращаване на щат и те отказаха. Трябваше да ме назначи пак на изпитателен срок за десетина дни и тогава да го прекрати по чл.71 ако не се лъжа и в такъв случай се отива също на пълно обезщетение от НОИ. Вече за дете от 2 до 3 г. не знам какъв е точно закона.

Общи условия

Активация на акаунт