Ние сме горе-долу добре. Само дето Лорчето пак изкара 3 дни на яслата и се разболя. Този път и сливиците са червени, има и гной, направо започнах да и давам АБ. Нещо не ни върви с тази ясла, досега за 2 месеца е ходила 6 дни

Да ви кажа, ние се отказахме от записване в държавната. Мислихме, мислихме... Дано не съжаляваме за избора си след време. Засега ще си ходи на частната, доколкото може изобщо да се каже, че ходи там.
Иначе все така драматично минаха и тези 3 дни - с много сълзи на отиване. Вече започна още от вкъщи да плаче. Там казват, че спира и си играе добре, храни се, но като отида да я взема на обяд е много начумерена, леко сърдита. Сега накъдето и да тръгнем запова да плаче, явно си мисли, че ще я водим там
деска, честит рожден ден на патерица! Бъди много щастлива, нека все такива хубави емоции изпълват живота ти

Хоупфул, вече съм 21 г.с. и започва да ми личи. Започнах и да усещам бебето по малко
Тази седмица съм на ФМ при Марков, да ми стискате палци всичко да е наред, а ако има интересни новини, ще споделям 
За ФБ - мисля, че чин и деската бяха администратори на групата, пиши на някоя от тях освен

И аз си мислех за Стефи, какво стана с нея

Много прегръдки на всички, няма да ви споменавам по отделно, че ще стане километричен пост
.

.Андон още не е хванал,а цялата група в яслата минаха