Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте!  Отдавна не съм писала, дано успея сега Crazy

Ние сме горе-долу добре.  Само дето Лорчето пак изкара 3 дни на яслата и се разболя.  Този път и сливиците са червени, има и гной, направо започнах да и давам АБ.  Нещо не ни върви с тази ясла, досега за 2 месеца е ходила 6 дни ooooh!

Да ви кажа, ние се отказахме от записване в държавната.  Мислихме, мислихме...  Дано не съжаляваме за избора си след време.  Засега ще си ходи на частната, доколкото може изобщо да се каже, че ходи там.

Иначе все така драматично минаха и тези 3 дни - с много сълзи на отиване.  Вече започна още от вкъщи да плаче.  Там казват, че спира и си играе добре, храни се, но като отида да я взема на обяд е много начумерена, леко сърдита.  Сега накъдето и да тръгнем запова да плаче, явно си мисли, че ще я водим там Confused

деска, честит рожден ден на патерица!  Бъди много щастлива, нека все такива хубави емоции изпълват живота ти  bouquet

Хоупфул, вече съм 21 г.с. и започва да ми личи.  Започнах и да усещам бебето по малко Heart Eyes  Тази седмица съм на ФМ при Марков, да ми стискате палци всичко да е наред, а ако има интересни новини, ще споделям Wink
За ФБ - мисля, че чин и деската бяха администратори на групата, пиши на някоя от тях освен Hug

И аз си мислех за Стефи, какво стана с нея newsm78

Много прегръдки на всички, няма да ви споменавам по отделно, че ще стане километричен пост Crazy Hug

# 571
Хоупфул, прати молба, довечера ще те добавя в групата. Ти не беше ли там или се бъркам?

Бюти, като каза, че Лорчето плачи се сетих и за последната промяна на Йо. Много я е страх от непознати хора. Тя винаги е била така, но сега се задълбочи. Много се надявам до яслата да го преодолее, че не знам. Освен като родя и да я оставя в къщи до 3 годишна, ама ми се искаше там да свикне малко.

Аз си мислех, че само Йоана не е отказала нощното хранене. Като кърмаче е - в 12, 3 и 6. Понякога минава номера, но не винаги.

Оф, не ми е работно нещо, но поне съм до 16,30 и бързо ще мине времето.

# 572
Здравейте мамита,
питате за Стефи - тя роди на 23.04. Моят племенник се казва Мартин и е много сладък. Роди се 3280 гр и 49 см. и вече е голям мъж. Кърмят се, гледат се и се напасват. Ади е послушна кака и помага на мама Simple Smile.
Целувки от нас!

# 573
Здравейте мамита,
питате за Стефи - тя роди на 23.04. Моят племенник се казва Мартин и е много сладък. Роди се 3280 гр и 49 см. и вече е голям мъж. Кърмят се, гледат се и се напасват. Ади е послушна кака и помага на мама Simple Smile.
Целувки от нас!

Честито, да е жив и здрав Мартин   bouquet

# 574
Pao, Мая, браво на вас за свалените памперси. Май вече е време и аз да направя опит.  Wink

Никола пък вече не сучи нощем.  Laughing От 2-3 месеца. Така ми е супер. Спи си по цяла нощ в неговото си легло. През деня търси, но най много по 2 пъти. Има и дни в които пропуска. И аз все си викам: а утре вече няма да има кърма , ...но има  Mr. Green

Стефи, да ти е жив и здрав Мартин!  Hug

# 575
  • София
Ани, а зъбите всички ли му поникнаха на Никола?

Стефи, честита рожба!!! Hug

# 576
Стефи, честит Мартин, да расте много здраво и щастливо дете smile3525
Ето кого е сънувала Ани да ражда Party

# 577

Да! Всички му излязоха още в края на миналото лято.

# 578
  • София

Да! Всички му излязоха още в края на миналото лято.

Ясно! Значи се успокоявам, че още 2 кътника има да избиват и ще се кротне с кърменето. Тази нощ например е спала цялата. Чак като ми звънна часовника и тя се събуди   Wink

# 579

Здравейте,набързо.Попрочитам ви,но с тия болести из нас не остава време за компа да седна да пиша.

Стефи,честита рожба!Да е много спокойно и щастливо бебче!   bouquet
Деска,желая ти много приятна и лека бременност,чакаме те с инфо от прегледа  Hug
Браво за свалените памперси!
Краси има да изкарва последните 4 кътника.
Успех на всички, които си търсят работа!

А аз днес се събудих с ....варицела  Twisted Evil...ужас момичета,на дърти години..цяла нощ имах треска,сутринта ставам с пъпки.Сега съм с темп. пак и съм като дървено човече.На обяд съм на лекар Sad .Андон още не е хванал,а цялата група в яслата минаха  Rolling Eyes

Хубав ден мамчета!

# 580
Криси, милаааа, бързо да минееее! Ох тези болестииии,:(((((

# 581
Ох, аз пък кътниците не ги броя. Всички без кътниците бяха излезли миналото лято. А за кътници трябва да видя, не е правил проблеми и не съм обръщала внимание там ли са!  Mr. Green Laughing

Днес и при нас се развали времето и не сме излизали. Голяма скука.

# 582
  • София
Krisi_Milusheva, стискам палци! Пий Кларитин, за да не те сърби. Аз я карах на 30 г. Беше мнооого страшно. В устата също ще ти излязат пъпки, те стават на афти. Мажи с Ваготил. Много помага!

Ани, как бе! Я виж дали има кътници? Ралчето не е имала драми със зъби, но точно в тия периоди суче усилено. Не мога да я отбия в такова време. Затова ми беше интересно дали на Никола са поникнали всички зъби и той затова да намалява сукането.

# 583
Ваче,този Ваготил за афтите нали?Аз вече имам една в устата,тя даже ми е от два дена някъде  Rolling Eyes.Няма съмнение сега се върнах от лекар и съм в къщи до 24-ти.Преди обяд бях като парцал с висока темп.Сега живнах малко.И аз съм чувала, че възрастните по-тежко я карат - на 30г. съм и аз.Много гадно сега си изгърмявам 10 дена болничен,вместо за децата да ги ползвам ама какво да направя не съм го искала,а не мога да я скрия тая болест точно  Sad

# 584
Вачеее, точно сега му излиза едно кътно зъбче! Еее не го бях видяла!  Grinning

Криси, много неприятно на тази възраст да я караш. Дано не е толкова тежко, както го описват. А защо си изгърмяваш 10 дни болничен, под бройка ли са?

Общи условия

Активация на акаунт