Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Роси, потресе ме с тази операция!  Shocked ММ също е дюстабан и го помолих да направи това упражнение с клякането, но се справя без проблем. Явно при Тея нещата са по сериозни. Дано да мине леко и успешно.

Хеленче, много се радвам за теб и новата работа. Хайде, дано е на късмет. Да споделиш като започнеш.

Деси, и тук да ти честите РД! Бъди жива и здрава, а пожеланията са пак същите!  Wink

# 556
Роси,стискам стискам палци всичко да мине бързичко и спокойно! Praynig

Хелънче,чакам да се похвалиш!
Каква е тая държава дето да си намерим работа е късмет и не смеем да си кажем предварително,не знам ... Аз си взех дипломата,но тя без 3 годишен опит никъде не важи!Като знам к'ъв зор беше да избутам,чисто финансово,а сега никой не ми дава шанс,как да имам опит?!?! Имам време до септември,дано да намеря нещо,наистина искам да си работя по професията. Rolling Eyes

Дидолинка,няма тайна.: ) Аз нищо специално не съм направила,просто той беше готов.Напика се два пъти за 15мин вкъщи и после започна да казва,това е.Повече не се е напикавал въобще.Най-големият смях е,че мамо виж и мамо чиш звучат почти еднакво  Laughing , та някой път става обърквация.

Деси,да си жива и здрава.ЧРД!  bouquet

Хубав ден на всички.

# 557
  • София
Деска, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов и прекрасна бременност!

Хелън, честита работа и бърза адаптация в яслата  Hug

Роси, съчувствам ти, че трябва да преминете през това, сигурно ли е, няма ли начин да се оправят нещата без операция...

Августа, браво на Жорко за колелото.

Пао, браво за памперса. Мая, и на вас.
Аз мисля, че и за Виктор е време, но в момента ми е чуденка как ще стане комбинацията с яслата. Защото там сигурно ще му сложат памперс, по няколко чифта гащи ли трябва да занеса, не знам. Утре мисля да го пускам, че цялата къща е нагоре с краката и трябва да чистя, та ще ги питам.

И още един въпрос малко тъп за ясленчетата - лятото вътре с пантофи ли са пак, или по чорапки/боси?

Иначе при мен е едно търчане по интервюта, първи, втори, ама засега нищо конкретно. Резултатът обаче е, че вече хич не се притеснявам. Обаче пък забравих, че в петък трябваше да се разпиша в БТ и сега съм на тръни да не ми спрат обезщетението. Редно или не, ще ходя утре до ЛЛ да ми даде някакво болестно извинение.

# 558
Благодаря ви, момичета  Hug

Пао, страх ме е да кажа, защото искам да мине интервюто, нищо, че ми е обещано мястото. не ми е по специалността, но аз гледах парите преди всичко, защото нямам избор. Искам много неща за в бъдеще и ми трябва добре платена работа, та това е засега. Дано нищо не се обърка  Praynig
Как е твоята специалност, че и при ММ същата работа. Искат юрист със 5 год. стаж навсякъде, пък никой не го иска никъде да го придобие. С 300 зора, с връзки успяхме да му намерим работа по специалността  ooooh!

Майденли, ще кажа как върви, само да стане  Hug На мен за яслата ми казаха, че му трябват обувки и за вътре, аз мисля лятото да са сандали, да не му е жега. За зимата пантофи, но отворени, защото са ми казвали, че е много топло вътре.

# 559
Хеленче, този пич на Аватара ти "Бавиш се" ли казва???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 560
Деска,честит рожден ден!!!Прекрасни емоции и добро здраве ти желая!Лека бременност и още един най-прекрасен подарък накрая(сини или розови гащи-не е важно  Wink)!Дано-такива хубави неща пишеше за нея!

Пао,наистина,каква е специалността?Важно е да се  уцелили момента. Peace

Хелън,дай боже да стане!И занапред да ви се подреждат нещата,както искате,и на двамата! Hug На моята приятелка са и казали,че е по-добре сега да го пусне на ясла техния мъник,защото сега по-добре щял да се адаптира(като няма цял куп ревящи деца наоколо).Дано и при Алекс да е така!

Мейдънли,попитай ги за памперса и гащите.В някои градини(ясли)са много внимателни и ще го изпишкват редовно,за да свикне.На други места,обаче,дори на научени деца им "връщат" памперса. Rolling Eyes

# 561
Хеленче, този пич на Аватара ти "Бавиш се" ли казва???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Хахахахахахахахаха, Роси, не знам, всъщност, не съм се замисляла  Joy Него много го харесвам, чисто визуално  Embarassed

Деска, честит рожден ден, миличка  Hug Да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и едно хубаво бебче на финала. И разбира се, лесно раждане  Hug

# 562
Десиии, Честит  Рожден Ден, мила newsm51
Много, много щастие ти желая, прекрасни и неусетни 9 месеца Hug

Хелън, успех с работата Praynig
Като си помисля че след месец и половина и аз ще си търся, лошо ми става. Хлапето мисля да го пусна на детска лятото, веднага щом ми изтече майчинството. Всички комшийчета ще са накуп и вярвам че даже и няма да се сеща за мен през деня Crazy

Трябва да ставам Sad, ще гледам скоро пак да пиша Hug

# 563
  • София
Деска, Честит Рожден Ден!! Жива и здрава бъди! Много щастлива и обичана, и след няколко месеца с едно вързопче в ръце  Hug

# 564
Благодаря на всички за хубавите пожелания и дано наистина този път мине леко.  Heart Eyes

# 565
  • София
Аууу каква активност и то събота и неделя Hug
Деска, да си жива и здрава, на патерици, много здраве и щастие, едно прекрасно здраво бебче след 9 месеца и послушна и здрава кака Йо Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Браво за памперсите момичета, аз взех памперс гащи да е по-лесно да се свалят и по-често да го слага баба му. Тутаме си казва, но в повечето случаи само пишка...Абе рано му е още.
Но пък тази нощ успях да го убедя да не суче, като се събуди (3 пъти) му обяснявах, че след малко ще му дам, да заспива и така Mr. Green Май му избиват обаче последните 4ри кътника и е голямо въртене и мрънкане  ooooh!
Ние голяма скитня събота и неделя, татко му беше на едно обучение в Пловдив и бяхме сами, та два дни откарахме с мои приятелки по центъра по кафета и разходки. Вчера поне успяхме да се приберем преди да завали, но ни наваля като слезнахме да гласуваме с ММ Mr. Green
Хайде лека седмица от мен, залавям се за работа, стига размотаване Hug

# 566
  • София
Защото там сигурно ще му сложат памперс, по няколко чифта гащи ли трябва да занеса, не знам.

Не би трябвало... ако кажеш, че махаш памперса и занесеш гащи би трябвало да го спазват. При нас така правят. Аз лично съм решила да махам памперса като изляза в отпуска, т.е. след като навърши Ралито 2 г. Моят опит с моите деца показва, че е рано още.
А ти бягай за болничен задължително щом не си се разписала в БТ  Rolling Eyes

Зверче, аз Рали не мога да я убедя така.. тя изпада в истерия ако й откажа  Tired Но сега поне се буди по 1-2 пъти само.

При нас в яслата вече и в групата има варицела  Tired Понеже Саша беше бебе като я кара и никога не са ме вълнували карантините в ясли и градини.. Сега ако знаете как ме е шубе... Embarassed Все едно чума иде... брррр ooooh!

# 567
  • София
Зверче, аз Рали не мога да я убедя така.. тя изпада в истерия ако й откажа  Tired Но сега поне се буди по 1-2 пъти само.

Да ти кажа и аз до вчера не можех, но снощи успях, не знам как. Ще видим довечера Mr. Green Ама той се буди доста 2-3-4 пъти примерно...и в между 2 и 6, аз после като стана за работа продължава да спи без да се буди до 9 Confused

# 568
  • София
И още един въпрос малко тъп за ясленчетата - лятото вътре с пантофи ли са пак, или по чорапки/боси?
Е, как бре! С пантофи, разбира се, ама летни  Mr. Green Нали ходят да се мият в тоалетната, ходят на гърне, не може боси  Wink

Зверче, Ралито става с нас около 6:30-7:00. Аз гледам да не я будя докато не се оправим със Сашето, че иначе няма начин да не закъснеем. Тя напоследък е на вълна "Аз, аз, аз..." и всичко иска сама, тръшка се, не може да се обуе, облече, закопчае, ама настоява и се тръшка. Направо побеснявам...  Confused

# 569
Здравейте, момичета,
Рядко влизам, но работата и двете деца накуп ми идват в повече, а и компютърът ми е слаб и го щадя :–)
Изчетох ви набързо, искам да пожелая успех на започващите нови начинания, работа, ясли, и успех в намирането на работа на мамите, които търсят! Трудно е, но имайте вяра в себе си.

не искам да пропусна да честитя на Деси!!! Деси, прекрасна новина. Разбирам те, че всичко ти е свито, но мисли положително - това е огромен подарък за Йо, най-хубавият! Стискам палци да имаш много лека и хубава бременност, каквато заслужаваш.

Бюти, ти как се чувстваш, коя седмица стана?

Някой има ли новини от СтефиД, тя чакаше скоро или?

Ние сме добре, децата растат страшно бързо и засега се разбират добре двечките, дано така е и занапред.

Ако някой има време да ме включи във фейсбук групата ви ще съм благодарна, във ФБ влизам по-често и ще поддържаме връзка. Ще му дам данните на ЛС. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт