Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,
Роси,уффф криво ми стана като прочетох за Теа -сигурна съм ,че всичко ще е наред ,ама майчино сърчице знам как ти е свитичко! Hug Всичко ще мине и ще е ОК! Hug
Дара също е адски крива -пустите кучешки избиват още и е ужасна -бие ме ,аз се сърдя ,обяснявам по 100 пъти .....но ми е нервно от реакциите й!И много започна да повтаря нови думи ,всеки ден по нещо ново !
Цвети,супер за моренцето ,и ние тази Гърция все искаме да си я спретнем ,но не се получава ,все обаче ще стане! Laughing Супер да си изкарате ! Hug
Августа,ехххх ако бях в Сф непременно щях да пробвам тортичките ви! Hug Честити християнчета! Hug
Днес сутринта пак се събуди с пъпчици от пампата и реших и го хвърлих -напикава или не .....не искам вече да й е некомфортно! Днес от сутринта веднъж се е напикала вкъщи ,навън 2ч. стиска ,изпика се като се прибрахме в гърнето ,но не ми казва и почти не дава да я изчишкам,знам че трябва да стисна зъби ,все ще стане !Следобедния памперс е сух!
Разочаровах се от роклята днес -уж за 3г. ,а й е тесничка на коремчето ,ще се пробвам нещичко да направим с шивачката ,ако не стане здраве да е нова ще купим!
Утре ММ почива и сме си замислили разходчица !
Хубав ден ,момичета !

# 541
Ичка, благодаря ти, наистина ми е свито, но като знам как я болят краката, ще премина през всичко, за да я облекча.  Praynig
 Много са диви тези хлапета наши. Дано им премине скоро, че и ние сме хора все пак  Rolling Eyes Hug
Ама само да са ни здрави, другото е въпрос на търпение   bouquet

# 542
Хеййй,ПаО,как става номера с  памперса,издай тайната  Hug 
Аз вчера реших да оставя Надя без,изкара 2 часа,като през това време се изпика 3 пъти в гащите и веднъж на спалнята  Laughing Дотук беше... сега чакам да стане жега и да ходи гола по улицата.Там да пиша където намери за добре!  Mr. Green

Роси  Praynig  За 1ви път чувам за таква операция,много ли е сложна?Чак сега ли се установи това скъсяване ?  Стискам много палци!

Ичка,избиха ли на Дарито кучешките? Надя още я тормозят,няма нито един,само седят изпъкнали,но е доста нервничка и тя...

За РД и аз започнах да мисля.Най - вече за тортата...Аз май казах де,избрахме си Маша и мечока - все пак това филмче е на особена почит в нас  Laughing

Целувки на всички!  Hug

# 543
Здравейте!
Еххх,Роси,представям си как се чувстваш!  Sad HugСтискам палци всичко да мине добре-бързо и без усложнения! HugТези с кооператива до нас,например,са наели първи етаж от стара кооперация в центъра и са си направили директен вход от терасата към двора,който е облагороден и обезопасен.

Ичка,не се съмняваме в теб!Рокли,прически... CrazyИ аз взех рокля за РД на каката,но не издържах и я облякох на кръщенето на племенничката. Flutter
А памперса го махай,ме му мисли.За няколко седмици най-много ще свикне. Peace

Зверче,ще дойда,ще дойда. Simple SmileКато прочетох ти каква организация правиш,за да отидеш ме досрамя. Crazy

Пао,браво на Марти! Hug

Цвети,ще се справиш!Хубаво изкарване ви желая!  bouquet

А Георги така е задобрял с колелото без педали,че си вдига краката във въздуха и лети направо. JoyЧудя се кога ще си счупи главата.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 20:43 от avgusta21

# 544
Августа ,нали,ха ха ,ами за момиченце няма как то са рокли ,то са фибички ,ха ха Simple Smile Laughing
Дидолинка,ами и Дара няма още ,същата работа са -изпъкнали и изнервена...
Одеве 2 часа изкара в парка и накрая се шмугна за секунди в храстите и се изчишка....но така ще е няма начин ,ще свикне все един ден!
Роси Hug

# 545
София също като Марти свикна веднага.Бях купила едно преносимо гърне от Мадъркеър и с него се движехме.В началото буквално на 5мин.я пробвах да се изпишка,после увеличавах времето и имахме мн.бърз успех.А нощния го махнах след 2седм.също без инциденти.
Имаше един татко,който всекидневно виждахме в парка,който си водеще момченцето без гащички,а само с панталонки,от тези,които изсъхват бързо.Малкия буквално пишкаше през крачолите. Joy

# 546
 Joy Joy Joy готин татко
Аз махнах памперса на Йосиф покрай празниците и за два дни почна да си казва. Имаше и фалове де и баща му се ядоса и го обу пак. И то само от пишкане, отдавна си ака в тоалетната. Сега е с памперс, но си казва или аз подсещам. Мисля като отидем във Варна да приключим на спокойствие.

# 547
Ма@, мерси за предложената помощ за кооператива. Ти сега в кооператив ли си? Къде се намирате?

Дидолинката, тя си е дюстабан по рождение, баща и също... Бяхме ходили при Драганов във военна б-ца, купихме  и стелки, но нищо работа. Проблемите си останаха, болки, но когато преди няколко дни се върна с отекли крака и плачеща се разтърсих и близки ми дадоха името и адреса на проф. Георгиев, отидохме в частният му кабинет (иначе работи в Горна Баня). Човека я кара да ходи напред назад, и когато я накара да клекне с разтворени широко крака и пета залепена на земята, ела да видиш....аз знам, че тя не може да кляка, даже съм и се смяла  Sad Sad Sad сега ми е ужасно криво...
никога не съм предполагала, че е свързано, но то всичко е една система...Професора каза, че ако е неговото дете, веднага ще го оперира. И после ще може да си купува стелки от най-комерсиалният магазин за стелки. Дано! Също така, ми каза как да си спестя скъпо струващите плаки, всяка по 2150лв. Пускам молба във ЦФЛД Център Фонд Детско Лечение и оттам ме одобряват и ми ги плащат. За мен остава 400 лв избор на екип. Операцията се води малка, но после възстановителният период е по тегав. Специална обувка, патерици....Кехайов се казва този, който ще оперира.  Praynig Praynig

Августа,  Hug Hug

Ние днес 4 часа в Заимов с Емчо без памперс, пишка три пъти по дърветата, много се кефи. Една струя праска от това пишле малко, много ми е смешен  Crazy

Като знам, че точно около рождения ден на Емо, доктора иска да е манипулацията и хич не ми се мисли за партита, но няма да се разминем без, то е ясно. Ще видим какво ще стане.

Лека и мека на всички, малки и големи  Hug

# 548
Роси,чувала съм страхотни отзиви от мои близки за Кехайов!Те също имат проблеми със момиченцето им.Не се тревожи-не можеш всичко да знаеш. Confused SadВсичко ще мине добре-ще видиш! Hug

Майче,аз затова не искам да почвам.Искам да имам няколко дни свободни,за да мога да си се занимавам само аз с него.Не мисля,че е добре пак да му се слага след като е махнат,и затова искам и аз да съм "готова"психически".Може и да не стане толкова бързо както с кака му.

# 549
И аз не мисля, че беше правилно, но не исках да се караме. Нали тези дни заминаваме, там ще стане по-спокойно. За мен е важно, че дори и с памперс ми казва.
Rosy нашето е център за работа с деца. Има си момичета, аз ходя ако трябва да заместя някого за час-два. Ако имате въпроси за разрешителни и подобни ще споделя опит. Намира се в съседния блок  Mr. Green да ми е удобно. Сердика е квартала. Нашето е подблоково пространство - две стаи, кухня и баня. Има удобна площадка пред блока. Лошото е, че не е само за нашите деца, но не сме имали проблеми.

# 550
Rosy, понеже аз съм дюстабан - съм чувала,че се предава по майчина линия.. Както и да е.. това не е толкова важно.. Мъчно ми е за детенце  Sad Че ще трябва да се измъчи така,но щом това е единственият изход на нещата! Значи тя е имала болки в крачетата,аз се чудех какви са оплакванията... Дано всичко мине леко! Дечицата са по-издържливи от нас и по-бързо се възстановяват!  Hug

# 551
Здравейте  Hug

Роси, милото детенце, дано се възстанови бързичко, а самата операция е успешна  Praynig

Пао, браво за памперса, Алекс отдавна ака в гърне, но за пишкане не казва. Аз не съм го тормозила много, но все ще го махнем, няма начин Wink

Какво ново при нас - Алекс след 1 седмица тръгва на ясла, защото аз ще започвам нова работа, живот и здраве  Praynig Почти е сигурно, но да не си насилвам късмета, ще се похваля със сигурност когато стане. Не го очаквах това, мислех, че ще си тръгне на есен с другите деца, но ми се отвори възможност и не искам да я изпускам, добре платена е, а и в началото е на 4 часа, което ме устройва заради дребното. Не очаквах и директорката да го вземе предварително, но жената ми влезе в положението, да е жива и здрава. Само дето още са в карантина заради варицела, но нямам избор, трябва да тръгне, ще се моля да не се разболее веднага  Praynig Направихме всички изследвания, сега чакаме резултатите.

# 552
Helen, честито за новата работа   bouquet

И аз съм в дилема дали да пусна Емо още от сега на ясла, директорката и при нас има също възможност да го вземе. Искам ми се, а и не ми се иска. Пожелавам на Алексче да не плачка много и да му е интересно там. А ти Хеленче ще казваш как върви, дано да ме окуражиш!

Дидолинката, ние оборваме тази теория тотално, защото при нас жените сме със супер сводове и никакви проблеми с краката, за разлика от мъжете  Laughing Laughing Ех тези мъже, само проблеми  Mr. Green

# 553
Добро утро. Днес почерпката е от мен. И аз ставам на 2 (първите 30 няма да ги броя  Party)

http://botevgrad.com/uploads/cache/news/0/3165/inset-larger_1050x730_cake.jpg

Хелън, стискам палци всичко да се нареди.

Йоана октомври ще ходи също на ясла. Така или иначе й е време вече, а  и ако изляза майчинство няма да имаме право на детегледачката. Само се моля после да е свободна, че да ни гледа и второто дете. Страхотна жена е.

Роси, късмет на Теа и бързо възстановяване.

# 554
Честит рожден ден Десе, ти вече си получила най-хубавият подарък, но аз ще ти пожелая много, много, страшно много здраве, да се не отървете  bouquet  bouquet

и след девет месеца едни сини гащи

Общи условия

Активация на акаунт