Роси,уффф криво ми стана като прочетох за Теа -сигурна съм ,че всичко ще е наред ,ама майчино сърчице знам как ти е свитичко!
Всичко ще мине и ще е ОК!
Дара също е адски крива -пустите кучешки избиват още и е ужасна -бие ме ,аз се сърдя ,обяснявам по 100 пъти .....но ми е нервно от реакциите й!И много започна да повтаря нови думи ,всеки ден по нещо ново !
Цвети,супер за моренцето ,и ние тази Гърция все искаме да си я спретнем ,но не се получава ,все обаче ще стане!

Августа,ехххх ако бях в Сф непременно щях да пробвам тортичките ви!
Честити християнчета! 
Днес сутринта пак се събуди с пъпчици от пампата и реших и го хвърлих -напикава или не .....не искам вече да й е некомфортно! Днес от сутринта веднъж се е напикала вкъщи ,навън 2ч. стиска ,изпика се като се прибрахме в гърнето ,но не ми казва и почти не дава да я изчишкам,знам че трябва да стисна зъби ,все ще стане !Следобедния памперс е сух!
Разочаровах се от роклята днес -уж за 3г. ,а й е тесничка на коремчето ,ще се пробвам нещичко да направим с шивачката ,ако не стане здраве да е нова ще купим!
Утре ММ почива и сме си замислили разходчица !
Хубав ден ,момичета !

И аз взех рокля за РД на каката,но не издържах и я облякох на кръщенето на племенничката. 

Като прочетох ти каква организация правиш,за да отидеш ме досрамя.
Чудя се кога ще си счупи главата.

)