Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 697
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, така се оказва, че май ще приемат Теа в болница точно на рождения ден на Емил  ooooh!
Но нищо де, няма да правя драма, просто ще го отпразнуваме в тесен семеен кръг, без гости. Дано да е добър знак това, независимо, че знам че тя много ще се разстрои. Такива планове имаше за неговият купон. Вчера бях в Център "Фонд за лечение на деца", (то да не се налага де),където срещнах толкова мили и любезни хора, та ми върнаха малко вярата в хората в БГ. Отнесоха се страхотно, съдействаха ми и успях да подам всички документи, те ще поемат всички разноски по операцията. Ох, стискайте ни палци, ще имаме нужда от позитивните мисли на добри хора, каквито сте вие.

Иве, много ми е мъчно за Лорчето и нейните преживявания в яслата.   Hug И Емчо ще е така, знам си....А за памперса, не се притеснявай, ако това ще те успокои Теа го свали, чак когато тръгна на градина на 2.6 м.,  поне месец след това. Никога не се е напикавала или нааквала след това в гащите, просто е имала нужда от друг стимул, какъвто намери в лицето на децата в групата. Всичко ще бъде наред, най-важното е да е спокойна миличката.

Момичета купила съм на Емо ваксина на Луи Пастьор за хепатит А, какво ви е мнението за това да я бия преди да е тръгнал на ясла? Изобщо някой купувал ли е досега ваксина отделно от тези по ЗК?

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 19:15 от Rosy.

# 601
  • София
Браво на махналите памперсите.
Ние във всичко ще сме последни май Rolling Eyes (не че има състезание, де)[/color]

A, и ние сме с вас  Crazy Няма страшно, ще го махнем памперса това лято  Wink

Деска, съдбата сега е една, утре друга, така че...  прегръд! Hug Heart Eyes

Роси, стискам палци за Теа!!! Praynig
За ваксината за Хепатит А принципно съм много за, ама защо за Емо сега? Според мен тази ваксина е нужна преди 1 клас. В ясли и градини хигиената е на ниво. В яслата според мен е 99,99% изключено да се разболее от тази болест. Аз не съм чувала в детско заведение да има Хепатит А, за разлика от училищата. Всички дето имаме деца в училище знаем за какво говоря. На Саша също исках да я сложа, ама все нещо не стигам до нея. Това е моето мнение по въпроса  Wink

# 602
Ваче, благодаря ти за отговора. Така се случи, че ми уредиха и то изненадващо бързо, и за мен, ваксината. Казаха ми, че било хубаво преди ясла да я бия. В мен е, в хладилника. Ще го обсъдя с личната на Емо направо. Аз и имам доверие. Благодаря за стиснатите палци  Hug Hug Hug

Цветич, аз Емо навън не го чакам да ми каже, а периодично го питам, и после ходим до някой храст или дърво.  Crazy Flutter Даже днес на Дондуков припикахме дръвчето, но не ни е срам.  Crossing Arms Иначе и той отплеснат в игра, няма да се сети да ми каже, че му се пишка.  Щом си почнала веднъж, няма да се отказваш, значи това в вашият момент  Hug Пък като си на зор си и слагай памперс, но пак си я питай и си пишкайте някъде: гърне/тоалетна/трева...ние сме така също. Има моменти, когато не ми се рискува. Но действам все едно не е с памперс, и все по-сухи ги свалям.

Днес купих на Емо слънчеви очила и ги носи доста време. Е, сваля ги де, но съм решила да го свиквам от малък, да си ги носи и пази. А толкова му отиват, на мама мъжлето.  Flutter Flutter

# 603
  • София
Деска много съжалявам Cry Cry Cry Hug Мисли позитивно и всичко ще е наред следващия път Praynig Praynig Praynig Hug

За памперса, аз както се похвалих, че си беше казал 2 пъти, е това му беше. От тогава изобщо дори не ще да седне на гърнето...Лятото ще го махаме, пък и да не е тогава, какво толкова...сега като се замисля, когато тогава, не е такава драма все пак...
Но пък с кърменето, или по скоро с некърменето през нощта имам голям успех, вече 4та нощ не е сукал през нощта, буди се 1 или 2 пъти, обяснявам му и пак заспива Mr. Green Е вечер с кърмене заспива, ама само това да остане нямам против Mr. Green
Явно всичко си идва с времето и няма нужда от насилване. Аз и преди бях пробвала така да го убеждавам, но не действаше, ето сега действа, значи и с памперса някой ден ще успеем, без натиск Laughing
Роси, дано се оправи бързо Теа, всичко да е наред, а пък може и след това да направите р.д. на Емко Praynig Hug

Лек ден от мен Hug

# 604
  • София
Роси, имай предвид също, че ваксината има някакъв период на действие. Смята се, че хепатит А е болест на мръсните ръце, затова възрастни много рядко боледуват. Ако спазваш елементарна хигиена е малко вероятно да се разболееш. С децата в училище съвсем не е така. Много рядко си мият ръцете след тоалетна. Каквото и да са учени вкъщи, в градината, то прилежно се забравя в училище  Crazy Затова за мен възрастта за тази ваксина е около 6 г. Вероятно тогава ще я поставя на Ралка.  Wink Напоследък около мен все на бебета я предлагат, което ме навежда на мисълта, че пак става дума за някакви парични облаги  Wink

# 605
Ваче, ми да взема да я бия на Теа?  Thinking Crossing Arms и без това и предстоят лагери, пътувания със самолет..какво мислиш?

# 606
  • София
Ама, нека не те задължава моето мнение, аз само си разсъждавам... че докато са под наш контрол си мият ръцете, после вече от дъжд на вятър. А те са под контрол до 6 г.  За Теа е ОК, ама нали сега ще я оперират, не съм сигурна, че е добре да й бърникаш имунитета преди интервенцията. Питай лекар за това, но аз може би не бих рискувала. Сложи си я на Емо, така и така си я взела. Я кажи коя си взела? Аз към Хаврикс се бях насочила сякаш повече

# 607
http://pharmamedia.bg/product_info.php?products_id=631

Ваче, тази е. Доколкото ми казаха, била най-добрата (но аз не разбирам много) и не се намирала навсякъде. На Графа аптеката я поръчахме и дойде на другият ден. Момичето предният път е чакала 10 дни. Права си за Теа, няма сега да я притеснявам допълнително с ваксини.
 Peace

# 608
  • София
Да, това е другата...
Аз като четох тогава не видях някакви разлики, но въпреки всичко се насочих към Havrix

# 609
Деси,много мъчно ми стана като прочетох... CryПрегръщам те силно и ти изпращам мислено подкрепата си! Hug Hug Hug

Роси,какво да се прави!Дано всичко е наред с Тея,пък ще отпразнувате и РД на Емо-може и не на деня.Аз я бих на София тази ваксина(по препоръка на докторката ни,на която имам голямо доверие)миналата година(или по миналата  newsm78).

Ивче,ще си дойде времето и на памперса. Wink

Зверче,не ни се хвали де... Simple Smile-да не върне  и нощните кърмения!

Стефи,честито ти бебче!  bouquet
М-Г,честито и на теб-за втори път леля! Heart Eyes

# 610
Vache, ясно, аз не съм чела още, но ще го направя  Hug

Августа, благодаря ти за отговора, най-вероятно и аз ще я бия Simple Smile Ще изчакам да мине месец от предната ваксина само, че я бихме миналата седмица Simple Smile А за рожденият ден, ще дойде време и за празници, сигурна съм  Party Peace Peace

# 611
Деси  Cry, не знам какво да кажа, много те  Hug Hug Hug

Роси, успех на Теа Praynig. Като се прибере ще празнувате РД, важното е всички дечица да са здрави Hug

Моят мъж пък работи допълнително тези дни и аз съм болна и сама с диването, мрън Blush.
Иво също @ка в гащите все още и със сигурност ще е последното проговорило юнче  Crazy
Ставам, пак мъдри бели някакви ooooh!

# 612
Момичета, за утре стиснете по един палци да мине бързо и безболезнено, че да мога да се прибера навреме при Йоанката.

Hug

# 613
Момичета, за утре стиснете по един палци да мине бързо и безболезнено, че да мога да се прибера навреме при Йоанката.

Hug

Дес, стискаме силно палци, а на теб пожелавам да е много безболезнено...  Confused Милата, представям си какво ти е в момента  Hug Hug Hug Hug

# 614
Дес,стискаме и сме с теб! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт