Но нищо де, няма да правя драма, просто ще го отпразнуваме в тесен семеен кръг, без гости. Дано да е добър знак това, независимо, че знам че тя много ще се разстрои. Такива планове имаше за неговият купон. Вчера бях в Център "Фонд за лечение на деца", (то да не се налага де),където срещнах толкова мили и любезни хора, та ми върнаха малко вярата в хората в БГ. Отнесоха се страхотно, съдействаха ми и успях да подам всички документи, те ще поемат всички разноски по операцията. Ох, стискайте ни палци, ще имаме нужда от позитивните мисли на добри хора, каквито сте вие.
Иве, много ми е мъчно за Лорчето и нейните преживявания в яслата.
И Емчо ще е така, знам си....А за памперса, не се притеснявай, ако това ще те успокои Теа го свали, чак когато тръгна на градина на 2.6 м., поне месец след това. Никога не се е напикавала или нааквала след това в гащите, просто е имала нужда от друг стимул, какъвто намери в лицето на децата в групата. Всичко ще бъде наред, най-важното е да е спокойна миличката. Момичета купила съм на Емо ваксина на Луи Пастьор за хепатит А, какво ви е мнението за това да я бия преди да е тръгнал на ясла? Изобщо някой купувал ли е досега ваксина отделно от тези по ЗК?
Няма страшно, ще го махнем памперса това лято 

Даже днес на Дондуков припикахме дръвчето, но не ни е срам.
Иначе и той отплеснат в игра, няма да се сети да ми каже, че му се пишка. Щом си почнала веднъж, няма да се отказваш, значи това в вашият момент
).
-да не върне и нощните кърмения!
.