Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
деска, и от мен Praynig Praynig Praynig

# 616
  • София
Деска, прегръща те, миличка, много съжалявам, че се налага да минеш през това  Sad
За болезнено - не се притеснявай, на най-близката ми приятелка съвсем наскоро й се случи, прави се под упойка и нищо не се усеща.

# 617
Здравейте,
Деска ,прочетох ,но не ми се искаше да пиша! Знам ,че ти е доста тежко! Прегръщам те ,бъди силна! Hug
Хелънче,прочетох и за първия ден на Алекс в яслата ! Много се радвам ,дано всеки ден е така ! Hug
Аз нещо също започнах да се позамислям за яслата ......може би ще пробвам ,ако я приемат!
Бюти,Дара вече 6ти ден е без памперс ,но не ми казва ,напикава се ,но вчера за пръв ден нямаме напикани гащички,просто на 1ч. й предлагам да седне на гърне ,ако иска сяда,ако не иска не .....не налагам ,знам че ще стане в един момент ,но обикновено съгласи ли се значи има какво да се върши! Laughing Както преди малко категорично отричаше и казваше Не ,няма и след 15мин. се съгласи и си свърши каквото трябваше!
Тъй че съм сигурна ,че и за Лорка ще дойде моментът ,за нас може би беше малко раничко ,но просто вече не ми се искаше да се спарва в топлото време! Навън не ми дава да я изпишквам ,гърчи се в ръцете ми ,но стиска 3ч. ,иска си на гърненцето и си го чака ,надявам се в един момент да ми позволи !
Зверче,дано се получи лекичко вече с отбиването,защото съм сигурна ,че вече ти се иска да починеш от този нощен процес! Hug
Роси,палци стиснати на ръце и крака за Теа,знам че всичко ще е ок! Hug
Ваче ,както винаги полезна и изчерпателна за ваксините! Hug
Стана километричен пост ,ама като не пиша няколко дни ,ха ха !
Хубав ден ,мамчета!

# 618
  • София
Деска, минало е вече всичко... наплачи се и гледай напред! Следващия път ще е успешен! Hug Hug Hug

# 619
Деска,много съжалявам за случилото се и ти пожелавам сега всичко да мине гладко,пък по-натам ще стане работата.Целувки на "кака"Йо! Hug

Бюти,ние също сме с памперс.Като се стопли окончателно ще пробвам...Как е Лори?От кой сироп й мина кашлицата?Сподели,че и нашата кашля от един месец.То и хвърчащите спомагат за кашлицата.Определено минава,но защо така се проточи...

Честито бебче на Стефито... Heart Eyes

# 620
Свърши... Минах през това отново. Пожелавам си трети път да не го изживявам.
Благодаря на всички, че ме милихте и че ми стиснахте по едни палци. Сега отивам да си гушна Йо и да се наспя. От тук нататък обещавам да пиша само хубави новини.

# 621
Свърши... Минах през това отново. Пожелавам си трети път да не го изживявам.
Благодаря на всички, че ме милихте и че ми стиснахте по едни палци. Сега отивам да си гушна Йо и да се наспя. От тук нататък обещавам да пиша само хубави новини.

Hug Hug Hug

# 622
Деси   Hug

Роси, успех и на вас...  Heart Eyes  Hug

# 623
Честит рожден ден на Нико! Да расте много здрав, игрив, умен, красив и най-вече щастлив!

Да почерпя за моя  (вече) двегодишен будител:

# 624
Честит рожден ден на Нико и Явор - да са живи и здрави, много щастие и безкрайни игри им пожелавам  newsm59

# 625
Честит рожден ден на батковците в темата. Да са живи и здрави и много щастливи.

# 626
Честит рожден ден на Нико и Явор!Да са живи и здрави,щастливи и безгрижни

# 627
  • София
Честит рожден ден на Нико и Явор!  И честит празник на чин и Ани2  bouquet  Бъдете много щастливи и се гордейте с прекрасните си момчета  bouquet

# 628
Честит рожден ден на Явор и Нико!Да са живи и здрави,много щастливи и да радват мама и татко!Весел празник на Чин и Ани2   bouquet!

# 629
Честит втори рожден ден на порастналите Явор и Никола! Здраве, щастие, да станат умни и послушни момчета! Весел празник!!!!

Общи условия

Активация на акаунт