Честита втора свещичка на тортата на Нико и Явор! Да растат весели и безгрижни!

все по-добре се държи. Сутрин се разплаква за малко когато му пусна ръчичката, но още преди да сляза по стълбите млъква
Лелите казват, че много хубаво яде, опитва се вече и сам да го прави, явно гледа другите деца. Утре ще остава да спи там, но ми казаха да отида около 13.30 да видя какво се случва, да не би да има драма някаква, но аз, честно да ти кажа, не очаквам. Даже той в яслата слуша много повече отколкото вкъщи, така като слушам лелките
Според мен не го чуват сред толкова деца, у нас не пропуска да седне на гърнето, аз наакан памперс не съм сменяла от месеци 

Вчера пак му отлепяха бубата и сега е малко кисел 

Браво на Жорко, два месеца на ясла без да се разболява си е рекорд. Дано сега бързо оздравеете и тръгнете отново по задачи.
Успех на изпита и на операцията, бебето ще си дойде когато му е време.
Всичко ще бъде нред! Понякога и ние имам нужда от Ъпгрейд (визирам операциите). Аз не съм водила Емо още да му забелват пишата, ти къде го водиш Георги? 

(дано не изпускам някой)

!Снимчици на Йоанка от РД можем ли да видим? 
Той обича много топки и колела(вече кара и на кака си малкото колело с помощните педали),но си има и това без педалите,и две тротинетки,и от коллите дето се избутват с крачета...Нищо не ми хрумва нещо.За кака му поръчах една рокля за принцеса(Тиана) и екип на Ясмин. 
Сутринта го водих Косьо на ваксина и не гъкна, но после му прилоша. Пребледня, падна му кръвното... и аз и лекарката се уплашихме. Сложихме го да легне и вече е ок, ама обеща да не му прави манту догодина 
Времето направо ни се изплъзва, а бебетата ни вече са дечица.