Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 690
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ооо, празнуваме днес!
Честита втора свещичка на тортата на Нико и Явор! Да растат весели и безгрижни! newsm59 newsm59 newsm59

# 631
Здравейте,
Ч.Р.Д на порастналите ни батковци-Нико и Явор! Да са живи и здрави ,много щастливи ,приказници празници да имат днес! Hug
Уикенда ни мина прекрасно -бяхме на гости на дворчетата на бабите и си изкарахме супер -в басейнчетата голям купон си спретнахме ,хапнахме ягодки от двора на майка -прекрасни и много еко Laughing
Имаме промяна в заведението за РД,купих й още една рокля -ха ха ,ми много ми хареса и не устоях! Laughing
Та и ние ще си чакаме РД то с трепет ,да сме живи и здрави само!
Хелънче,как е Алекс и днес след яслата ? Ти даваш ли му нещо за имунната система сега или не?
Хубав ден на всички! Hug

# 632
Ичка,  Hug все по-добре се държи. Сутрин се разплаква за малко когато му пусна ръчичката, но още преди да сляза по стълбите млъква  Wink Лелите казват, че много хубаво яде, опитва се вече и сам да го прави, явно гледа другите деца. Утре ще остава да спи там, но ми казаха да отида около 13.30 да видя какво се случва, да не би да има драма някаква, но аз, честно да ти кажа, не очаквам. Даже той в яслата слуша много повече отколкото вкъщи, така като слушам лелките  Rolling Eyes
Само дето в нас си казва "ако" и си върши работата в гърнето, пък там като питах, казват, че нищо не казвал  newsm78 Според мен не го чуват сред толкова деца, у нас не пропуска да седне на гърнето, аз наакан памперс не съм сменяла от месеци  newsm78

Даже си мисля сега около 24-ти май, понеже са 3 почивни дни, да му махна изцяло памперса и те да продължат там. Не искам да му го слагам вече, спарва се в тия жеги, аз и без това се забавих с махането. Ама исках да видя как ще се адаптира.

# 633
Честит Рожден Ден на Никонче и Яворче.
Да са ви живи,здрави,все така красиви и палави! Heart Eyes  bouquet

# 634
И тук да честитя роженните дни на Явор и Нико! Живи и здрави да сте момчета!  Hug

Чин, Ани2, разкажете как отпразнувахте!

# 635
  • София
Честит рожден ден на Нико и Явор! Да растат много здрави, щастливи и безгрижни!

# 636
Чинче,честит имен ден!Много здраве и успех във всичко!  bouquet

# 637
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,мами Simple Smile

Честит рожден ден на малки и големи на патерици:)
Честит имен ден на всички именници...пак на патерици:)
Деси,съжалявам Hug Hug Hug
Роси,успех Hug Hug Hug

Ние сме болни с малкия,но вече започваме да се оправяме.Георги ходи на ясла от 2 месеца и това е първото му боледуване:) Отказа биберона,ходи на гърне,но не ми казва кога ще а*а.В началото му беше трудно да свикне с яслата,но сега вече ходи с без да плаче.Много бърбори и е много палав FlutterВчера пак му отлепяха бубата и сега е малко кисел ooooh!
Аз уча за последния си изпит,и ми предстои операция ,заради едни маститни топчета и ми е малкко притеснено.Така ,че отлага за момента опитите за 2-ро бебенце....Абе да сме живи и здрави,а другото с времето Hug

Иначе ми липсвате Heart Eyes

# 638
  • София
Еее, Иси, разписвай се по-често!  Hug
Ще мине операцията и ше дойдат опитите за второ бебче  Hug

# 639
Isi_82,  Hug Браво на Жорко, два месеца на ясла без да се разболява си е рекорд. Дано сега бързо оздравеете и тръгнете отново по задачи.  Hug Успех на изпита и на операцията, бебето ще си дойде когато му е време.  Hug Hug Всичко ще бъде нред! Понякога и ние имам нужда от Ъпгрейд (визирам операциите). Аз не съм водила Емо още  да му забелват пишата, ти къде го водиш Георги?

# 640
Здравейте,момичета! Hug

С малко закъснение-честит рожден ден на Нико и Явор!!!Прекрасно детство им желая,изпълнено с мнооооого усмивки!!! Чакаме снимки и разкази за РД. Wink

Честит имен ден и на Чинче,Хелън и Къдрокоска!   bouquet (дано не изпускам някой)
А също и на Косето на Мая! Hug

Хелън,много хубаво,че се адаптира момчето!И аз ще се възползвам от 3те почивни дни,макар че не съм сигурна ще имам ли успех.На вас желая успех! Laughing

Иси,браво на Жожо!Бързо да оздравява,а ти не се безпокой-всичко ще мине добре! Hug

Деси,  newsm51!Снимчици на Йоанка от РД можем ли да видим? Simple Smile

Момичета,какво ще подарявате на децата за рождените дни?Аз нещо не мога да измисля нещо интересно за Жожо. newsm78 Той обича много топки и колела(вече кара и на кака си малкото колело с помощните педали),но си има и това без педалите,и две тротинетки,и от коллите дето се избутват с крачета...Нищо не ми хрумва нещо.За кака му поръчах една рокля за принцеса(Тиана) и екип на Ясмин. Heart Eyes

Нямахме ли други рожденици тези дни?Къде можехме да видим датите?

# 641
avgusta21 мерси за поздравите  Hug Сутринта го водих Косьо на ваксина и не гъкна, но после му прилоша. Пребледня, падна му кръвното... и аз и лекарката се уплашихме. Сложихме го да легне и вече е ок, ама обеща да не му прави манту догодина Simple Smile
Йосифчо е в детския център днес. Уж нямахме проблеми с махнатия памперс, но явно не иска да казва на момичето там и се е напишкал днес. Вярвам, че ще се разберат бързо, но се учудих.

# 642
Здравейте. Simple Smile
Благодаря за хубавите пожелания. Кога се изнизаха две години, а кога бяхме бременни и мислехме за фетални морфологии.. Simple Smile Времето направо ни се изплъзва, а бебетата ни вече са дечица. Simple Smile

Иси, аз също трябва да сядам да уча за държавен. Остана ми един изпит от 3 курс, който не съм взела и един държавен. Силно се надявам да избутам и да завърша.
Успех на операцията. Разкажи ни после.  Hug

Хелън, много се радвам, че Алекс понася добре яслата. Дано и Нико свикне бързо. Пиши как е минало след съня там...

Бюти, как е Лорчето?

За подаръците- много трудно. Нико се интересува само от коли и колелета. Получи от нас колело за балансиране, брат ми също му подари колело отново за баланс, но по-различен модел. Автопарка е пълен....
Рождения ден мина добре... много бързо. На 20-ти бяхме сами, таткото ни беше на работа. С Нико се разходихме, правихме торта, опитахме да се снимаме, но без успех и така мина деня. Празнувахме на 21-и. Не знам защо, но напоследък сънувам много странни сънища... лоши сънища. Дали защото покрай рождения му ден си спомних за раждането му, дали мои си страхове разни... все лоши сънища.

Пак бързо ще стана, защото Борисче се събуди...

# 643
  • София
Малее колкото много вече махнахте памперсите..Крисчо пък сега е в другата крайност, реве и си иска памперса. Даже не дава памперс гащи да му слагам, само нормалните памперси. На гърнето само пишка и то не си казва, а ако го сложим...Ака само в памперса, нарочно де, знае какво прави, ама не иска и да чуе да ака на гърнето...За сега сме си така, след известно време пак ще пробваме  и така все някога ще стане Laughing
И аз не знам какъв подарък да му взема, той не че много разбира...хем пораснаха, хем има доста неща, които не разбират и няма особен смисъл да ги правя...Като наближи още малко ще помисля от какво има нужда и така, сигурно някаква пързалка за двора Laughing
Ние ще ходим към родопите за почивните дни с още 2 семейства с бебета, очертава се да е весело Mr. Green
 приятна почивка на всички Hug

# 644
Августа, за РД мисля да купим баланс байк. Засега кара едно колело на 3 гуми, като си го бута с крачета. Надявам се и това да му хареса. Представям си го Жожо какъв е див, от кога кара балансбайка, а сега и колелото на кака си.  Wink
Друг подарък който сме планували е хубава писта за коли. Къде ще я разпъваме идея нямам, но и през това чудо ще минем.

Никола започна да си казва "пищ", но след като се е изпишъл.  Laughing

Сънувах една приятелка бременна. Днес й се обадих да видя дали е истина. Не е, но каза че ще си направи тест за всеки случай!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт