Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 689
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Привет.
Не ми остава време все да пиша
Иси  Hug
Августа, аз що си мисля, че качих снимки в групата. Довечера ще кача и ще се пробвам и тук да постна, дано не забравя.
За памперсите си говорите. Аз не знам на какъв етап сме. С бабата пиша и ака, понякога си казва, понякога не. С мен пълна скръб. Ако е с гащи се стиска, но не иска да сяда на гърнето или на тоалетната. Казва само за ако, за пиш се стиска, може и по 3-4 часа да откара, което не ми харесва. Честно не знам как да процедирам. Т.е. не знам дали да оставя като е с бабата да е без памперс и както намерят за добре да се оправят, а с мен да е с памперс и да не я насилвам  ooooh! Повече ме притеснява това, че стиска дълго време, май ще съм по-доволна ако с напикава, знам ли. То няма угодия.

За сега спирам, довечера повече.

# 646
Здравейте, банда Hug

Честито на порасналите ни батковци  bigdance2 Чин, Ани2   bouquet
Честито и на именниците  bouquet

Почват се рождените дни Heart Eyes, но ние сме на опашката, ще черпим опит от вас  bouquet. Реших този път да правя само детско парти. Ще заредим хладилника с бирички и мезета и ще казвам на роднините когато им е удобно да заповядат да се почерпим. Миналата година аз не разбрах нищо от РД, нито можах да си видя гостите Confused Няма как да смаля бройката, всички са ни близки.
Подаръците отново са ми болна тема, още малко и ще започнат да ни питат какво да му вземат Crazy, пък ние нищо не искаме Laughing. Нужните неща си ги има, а от излишни играчки и дрехи няма смисъл. Балансиращо колело му купихме преди две седмици, няма кой да чака края на юни  Sunglasses

Августа, в групата във фейса има файл с рождените дати Peace

# 647
Ехоо,здравейте.  Hug

За РД ще купим писта,още не знам каква,но няколко пъти много се заиграва с такава в едно клубче.За превозни средства не искам да чувам вече  Grinning,от подаръци е събрал много,последно отворихме подаръка от баба му за рд (малко предварително,ама..) - тротинетка.Много й се радва и бързо се научи.
Зверче,пързалка за двора е супер подарък.Ние купихме за Коледа за неговата стая надуваем замък.Също е играчка за дълго ползване.Марти много си го обича,било му къщата,но за навън трябва много поддръжка предполагам,пък и надуване,спадане според времето... сложно.
Мая,от уплаха ли така стана?Милинкия.
Чин,как без успех?!?Много хубави снимки има Нико с кексчетата.
Хелънче,браво на послушко.Все така да е.

Чао засега,хубави празници и почивни дни на всички!

# 648
Момичета, ето снимки, за тези които ги няма в групата. Ще ги сложа като скрити, че да не заемат много място

Скрит текст:

# 649
Майче,може би наистина от уплаха му е станало лошо... ConfusedДоки предположи ли нещо?
А за Йосиф-сигурно ще свикне и с каката,все пак не е мама. Wink

Деска,може и да съм пропуснала да ги видя.Ще върна назад. Hug

Вампирке,и ние сме така,но тази година мисля да не каня толкова много хора,както обикновено.Взеха да ме изморяват такива големи събирания за РД-нито мога спокойно да видя хората,нито да си се насладя на празника.

Пропуснах да ви попитам знаете ли някъде в София да има понита за яздене?Мисля на самия му РД да го качим да поязди-от доста време иска и съм го вкл.в плана за деня. Crazy

# 650
Деси,прекрасна е!С тази коса изглежда като принцеса! Heart Eyes

# 651
Августа, благодаря  Hug Иначе не си пропуснала да ги видиш, защото аз чак тази вечер ги качих там  Peace

# 652
  • София
Аууу, Деска, тя е съвършена!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
Аууу, Деска, тя е съвършена!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Hug Ваче, благодаря ти!!!

# 654
Ех, че е хубавааааа  Heart Eyes И прическа и роклята... наистина като принцеса
За Косьо - той не се уплаши. Бяхме си говорили какво ще му правят. Явно е от тези мъже на които не им понася
За подарък много се чудя. Сега като бяхме във Варна получиха много подаръци, но на нищо не обръщат внимание. Може би разходка до някъде...
Понита има в Борисовата градина, в конната база. Едно бяло /малко проскубано/, казва се Принц  Wink

# 655
Ох, какъв дъжд се лее, а ние сме на манифестация след час!  Mr. Green

Мая, реагирал ли е така на ваксини до сега?

Деси, аз тези снимки ги гледах.  Wink Може и направо от твоя профил да съм ги гледала, щом не са поствани в групата.

# 656
Честит празник на всички!  smile3529 bg
Ани, до сега не е реагирал. Баща му обаче е същия. Лекарката каза, че при някои става така. Чела съм, че е реакция на организма да се запази. Идеята е, че ти пада кръвното, припадаш на зеямта и намаляш кръвозагубата.

# 657
Според мен идеята е , ако може да му отложите малко ваксините, щом има и наследствена обремененост. Човешкия организъм винаги се опитва да се самосъхрани във всякакви рискови ситуации.

Манифестацията се отложи.

# 658
Жалко за манифестацията
За ваксините - баща му все още припада... Последно му вземаха кръв като бях бременна и направи гърч. Косьо има проблем за първи път и педиатърката реши да не му прави манту, което е следващото боцкане. Вече няма манипулации в училищата, така че тя ще решава кое се налага да се прави и ще знае какво да очаква.

# 659
  • София
Честит празник, момичета!!! Hug
Ани, исках да те питам за кокосовата мазнина. Оня ден купих  Wink Я ми кажи можели да се готви с нея? Т.е. на каква температура се разпада на канцерогенни елементи. Примерно може ли в супи да се слага или може и да се пържи и пече с нея? Иначе няма никакъв вкус. Аз се мажех с нея като бях бременна. Сега я опитах и няма вкус на кокос както си мислех  Wink А също нали не е хидрогенирана? Нормално си е в такова твърдо състояние?

Общи условия

Активация на акаунт