Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!
Снощи изпращането на децата беше уникално! Госпожите надминаха себе си и наистина бяха сътворили нещо уникално.  Hug

Ваче какъв тахан купуваш? Аз май нещо не мога да улуча тахана и затова не съм им фен на тези бонбони.
За подмишници ползвам ето този камък:

За бисквитките пробвай тази рецепта, получават ми се чудни:
http://recepti.ezine.bg/r-6129-%D0%91%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0 … D1%81%D0%BB%D0%B8

# 706
Здравейте,
Дидолинка,и ние така по разходки сме,чета ,но все не ми остава минутка свободна да драсна!Браво на Надето за памперса! Hug
Вчера за пръв път Дара навън кукна и се изпишка,не ми дава на ръце,еййй голяма радост беше,не се напика нито веднъж целия ден ,нощният памперс започва да е все по-често сух,та дано се разделим скоро с него! Praynig
Ани,много интересни неща чета от теб,кажи ми моля те за крема за ожулвания ,че искам за Дара да взема нещо ефикасно ,с което бързичко да зарастват раничките!
Ваче,и аз кафявият ориз го взимам не много скъп в големите хипермаркети!
Сготвих,изчистих,сега да се пооправим с Дарка ,днес ще идват да ни чистят матрака на спалнята -една приятелка ,та ще ми е интересно !
Хубав ден,момичета!

# 707
Здравейте!
Момичета,не мога да не споделя радостта си  Grinning .Андон е приет в градина,имахме голям късмет на томболата!,но 583 деца остават без места направо кошмар за родителите.

# 708
Ичка, радвам се че съм полезна с нещичко. Ето го и кремчето:
http://www.amazon.com/Lafes-Healing-Diaper-Cream-Ounce/dp/B007TWQ8I0

На Никола коленете са все с рани и това кремче доста помага. Ползва се за ранички, обриви, ожулвания, херпеси, подсечено, изгорено.

# 709
  • София
Ani, благодаря!!! Ще ги направя бисквитите  Hug

# 710
Здравейте!
Честит рожден ден на патерица на Йосиф, Мона и Георги! Да са живи и здрави, много щастливи!

Ние пък се изпоразболяхме. Точно на даването на удостоверения за завършване на предучилищна група Румен беше със зверска кашлица, отведох го само за тържеството. От снощи пък Явор е с херп ангина. И аз кашлям, не знам от какво, че за себе си не съм била на лекар.
От понеделник, ако се оправи, баткото ще е на лятна занималня в училището, в което се надяваме да  учи. Очаква я с нетърпение, макар че иначе малко ме ядосва - не е много старателен и писането никак не го вълнува. Математиката му е по-интересна.
Ани, и аз никъде не искам да ходя с Явор вече, защото не мога да седна и за минутка. Това дете е перпетум мобиле, няма умора. Но нямам много избор. Ходихме на няколко детски рождени дни, след това се чувствах като изцеден лимон. Надявам се като порасне още малко, да се поукроти...
За здравословните храни - аз мога да ям почти всичко, прието за здравословно, но особено баща ми хич не е по експериментите. Та сготвя например червен ориз за нас и отделно бял ориз със зеленчуци за него. Децата също предпочитат белия. И затова си готвя предимно традиционно, като гледам да не пържа.
Ваче, аз затова кафето го пия без нищо Simple Smile Не че толкова се страхувам от една лъжичка захар, но понеже иначе си хапвам сладко, свикнах напитките да не ги подслаждам.
Криси, браво за ДГ! Тази година и тук има драма - няколко познати дечица не са приети в кварталните градини и не знаят какво ще правят. този набор не е толкова голям, та се чудя защо така се получава, но е факт. При нас се оказва драма и училището - в нашето квартално училище има над 250 молби за първокласници, а ще приемат 144 деца. Дано няма проблем за Румен, че не искам да го водя някъде далеч от къщи.

# 711
Ани2 , че червен ориз не е ли традиционно ястие!?  Wink

Кр Winkиси, преди малко забравих да те поздравя за детската градина. Наистина си е голям късмет.  Hug

# 712
  • София
Ani, благодаря!!! Ще ги направя бисквитите  Hug

Леле, жестоки са тия бисквити! Heart Eyes Не могат да изчакат децата да изстинат  Crazy

Ана, аз не мога кафето без сладост... Напоследък, обаче покрай Саша преоткрих Инка-та  Laughing И понеже имах здравословни проблеми с кръвното, та си пийвам инка с голям кеф  Grinning Иначе аз много не консумирам сладки неща, вафли, шоколади.. абе повече харесвам соленкото.  Wink

# 713
Здравейте!

Отново със закъснение-Честит рожден ден на Мона,Жожо на Иси на Вики на Мейдънли и всички останали от последните няколко дни!Здраве,здраве и мноооого усмивки на личицата им желая!За майките- newsm51!

Нашите РД минаха много хубаво,а утре сме поканили малко гости на открито(надявам се времето да не ни развали празненството).Нещо нищо не е съвсем готово,но има още малко време. CrazyНа РД качихме Георги на пони и на кон,и той полудя от радост-голям зор видяхме докато го свалим.Яздеше с едно много сериозно изражение. LaughingСпряхме се на флипер и каска с наколенки за подарък. Малко е малък за това според мен,но баща му много го хареса. Wink

Пао,много мило ми стана като прочетох как те кара да го целуваш. GrinningЗа това,че се свиква и човек трябва да си даде време е абсолютно вярно според мен. PeaceВсе се каня да те питам кога беше сватбата?Ако е минала съм пропуснала май...

Криси,честито!!!

Ани2,да оздравеете бързичко! Hug

Ани,и аз ще пробвам шейковете. Peace

Ваче,чувала съм,че това с кафето и меда било вълшебно средство за изхождане при хора,които имат подобни проблеми.Моя приятелка казва,че така се спасява. Wink

# 714
  • София
Ваче,чувала съм,че това с кафето и меда било вълшебно средство за изхождане при хора,които имат подобни проблеми.Моя приятелка казва,че така се спасява. Wink

Може, но според мен меда няма роля тук. Кафето по принцип действа така  Wink Аз напоследък гледам да пия на гладно чаша топла вода с лъжица мед или бонбоните дето Пао каза. Тахана на гладно е мехлемче за стомаха  Wink Но аз нямам проблеми като на приятелката ти, при мен се разбъзика нещо самото храносмилане  Rolling Eyes

# 715
Честит празник на всички деца!  Hug

Ние изкарахме чудесно. Пикника не се състоя, но пък ходихме до Плиска. Имаше възстановка и всякакви забавления за децата (безплатни). Хвърляха лък, обличаха разни доспехи, ризници, шлемове, оръжия и им правихме снимки, сякоха монети и т.н. Компанията беше чудесна. Накрая завършихме в едно заведение, където децата се наиграха до насита. Жалко че Никола не беше с нас, но просто нямаше начин да го взема, при условие че ММ го няма. Поне Иван е много доволен.

# 716
  • София
Хайде доживях и аз, дребното си спа в кревата цяла нощ, без да се буди, като даже и сутринта не се събуди като тръгнах на работа Mr. Green Вече 3 седмици направихме без нощно кърмене, само на заспиване суче, и чат пат в събота и неделя през деня, но по скоро не се сеща Mr. Green
Чак в 6 сутринта се събудих стресната какво става, защо е светло навън, а аз не съм се будила цяла нощ #Crazy Mr. Green
Дано е така и занапред Praynig Mr. Green

И ние изкарахме добре 1ви Юни, бяхме си поканили бебета приятелчета, защото не ни се ходеше по лудниците (в паркове и молове), изкарахме си много добре, а следобед докато и трите бебета спяха се насладихме на кафенце и спокойствие Mr. Green

Приятна седмица на всички Hug

# 717
  • софия
Здравейте
Честит рожден ден на вече порасналите дечица, здраве и щастие от сърце.  bouquet
Благодаря още веднъж за пожеланията към Симона. Heart Eyes
Искам да ви похваля Мона вече три седмици е без памперс, толкова лесно мина че чак все ме беше страх да я похваля, а именно два дни се напишкваше и после започна да си казва, махнах и следобедни памперс, само нощния оставих, но той е сух, все пак се опасявам, че е още хладно да не се напишка и да не усетя.
Тази седмица мисля да я ваксинирам че сме назад с две ваксини Sad. Другото ново е че се връщам на работа от юли, ще я гледа мама, после септември тръгва на ясла, Дани ще е първи клас, какво ме чака само #Crazy
 Hug

# 718
Момичета,да ви почерпя с наличните форумски тортички,че така и не се научих да слагам почерпка ooooh!

Днес Ники става на цели 2 годинки Mr. Green

party023  Gift newsm67  ura smile3510 baloni baloni birthday

# 719
  • София
Честит рожден ден на Ники! bdbaloni  Да расте много здрав и весел!

Общи условия

Активация на акаунт