Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 332
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 005
Днес се боядисах с Гарниер Олиа 6.46 - интензивно червено медно,това е резултатът-

Супер Simple Smile

# 1 006
  • София
Браво,Нана,много хубав цвят се е получил.Аз и Вулканото го харесвам,ама е факт че боята е силна и ми беше изтощил косата. Сега ще видим joy_333 какво ще каже след като се боядиса.

На мен на косата нищо ми нямаше. Обаче скалпът ми просто падаше на големи парцали. В чудо се видях.
Междудругото на снимката е по-тъмна, на слънце направо искри.

# 1 007
  • Варна
Браво,Нана,много хубав цвят се е получил.Аз и Вулканото го харесвам,ама е факт че боята е силна и ми беше изтощил косата. Сега ще видим joy_333 какво ще каже след като се боядиса.
Доволна съм от цвета,въпреки че не исках толкова ярко да бъде.Но предполагам,че след няколко измивания,ще се получи желания цвят.

# 1 008
Joy_333,хубаво е станало.Ти нали такъв цвят искаше.Ярко е,но то това е червеното.На мен много ми харесва как е станало. Hug

# 1 009
как поддържате червения цвят ,при мен боята пада много бързо  newsm78

# 1 010
и на мен ми харесва цвета, Joy_333. Сещам се, че пробвах такъв цвят само че беше на Garnier  и финиширах с ярък цвят, който обаче грам не подхождаше на лицето ми. После се измъчих от маски и миене на косата само и само да падне цвета...неуспешно....Много е важно човек да си намери подходящ нюанс

# 1 011
  • Варна
Благодаря ви момичета!Аз се харесвам с този цвят,не зная докога ще успея да го поддържам,винаги съм харесвала червения цвят за коса,преди 15 години бях червенокоса,поддържах го 7-8 години,но ми костваше много,затова направих дъъълга почивка  Grinning ,сега си припомних онези години. Party
Приятна вечер на всички червенокоси дами! bouquet

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 10:03 от joy_333

# 1 012
  • Варна
много искам цвят мерло или нещо такова

червено, ама не точно, по-скоро розовеещо, лилавеещо....
Лятото успях отчасти да го постигна с Garnier color sensation, като смесих 5.62 и 6.60. Но ми се иска нещо друго да пробвам като боя.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 15:26 от tedilina

# 1 013
Най-накрая успях да се боядисам с Fadiam  Flutter Взех си номер 160!

Боята мирише дооооста лошо, но резултата беше супер. Получи се малко по-тъмна от мострата, но предполагам до 1-2 измивания, ще се покаже  Crazy

Скрит текст:

# 1 014
момичета това :

Скрит текст:
какъв цвят се води ?

много ли е огнен на велатон цвета - вулканото ?
ако се смесят приблизително еднакви нюанси на червеното добре ли става ??

аз не искам точно червен цвят ,ами един от тези отенъци :

Скрит текст:
Скрит текст:

това много ми харесва ,но ме е страх да не се изплаша след това като се погледна ,все пак за първи път ще си слагам червено, иначе ми и много мерак :
Скрит текст:

Благодаря  bouquet

# 1 015
  • Somewhere far away
Последното освен за кичури , за друго не  го виждам. прекалено  ярко, прекалено трудно за поддръжка и прекалено набиващо на очи в лошия смисъл Naughty. не бих го направила  на цялата коса в никакъв случай.

Цвета на Феникс от Х- мен /втората снимка/ обаче ми харесва , много по-подходящ.
http://static.srcdn.com/slir/w620-h320-q90-c620:320/wp-content/u … anssen-Return.jpg

# 1 016
Момичета, как бихте определили този нюанс на червеното? Мисля, че на всички снимки е горе-долу един и същ, поне на моя монитор. Благодаря предварително! bouquet

Скрит текст:

# 1 017
  • Somewhere far away
Момичета, как бихте определили този нюанс на червеното? Мисля, че на всички снимки е горе-долу един и същ, поне на моя монитор. Благодаря предварително! bouquet

Скрит текст:
нещо като махагон , на светъл махагон ми прилича , но може и да бъркам. защо просто не вземеш каталог на някоя по -богата на цветове  боя и не ги сравниш... така ще си по -сигурна в точния цвят. а и в крайна сметка какво значение има как се казва един цвят ?  по важното е да го  видиш и да го пробваш  и да разбереш дали ти отива. опита е най- големия учител.

# 1 018
И аз мисля, че се доближава до нюансите на махагона, но понеже не разбирам от бои, особено червени, реших да се допитам.

Искам да знам как да опиша вербално цвета, защото въпреки че, когато отидох на фризьор преди известно време, му показах снимки от таблета ми, имам чувството, че ги погледна отгоре-отгоре и не разбра какви точно са очакванията ми. А аз се затрудних да обясня с думи какво точно искам, тъй като, както споменах, съм голям лаик в областта.

По каталозите с мостри на цветовете все не съм могла да се ориентирам - никога сред тях не съм откривала "своя си" нюанс. Все по някакви снимки в нета се прехласвам...

# 1 019
Здравейте!

Блондинка съм от повече от 10 години, но напоследък искам да мина към огненокосите

До момента съм била ягодово русо и медно червена, но проблемът и при двата цвята е, че пада със скоростта на светлината - на 2 рото измиване съм отново с основният си рус цвят. До момента и двете ми червени боядисвания бяха с INOA.
Може те ли да ми препоръчане добра боя, която да задържа повече от 2 измиванвания върху руса основа?
Целя нещо подобно като цвят

Здравейте. Аз питах и с в клуба на блондинките, но искам да питам и тук понеже цвета е малко особен. Някой има ли опит с подобен нюанс? Аз мисля,че е ягодово русо. От доста време се опитвам да нацеля боя с правилния юанс, но ме е страх да не стане или само рижаво или пък само златисто. Знаете ли някоя боя с този цвят?
Скрит текст:
1.

2.

3.

mishet0, ягодово русо съм правила върху 8 ца руса основа с 50% 8,3 + 50% 8,34 INOA с окислител 3 ка. Цветът беше страхотен, но падна бързо.
Това е снимка почти веднага след боядисването

Общи условия

Активация на акаунт