Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 257
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 080
Дори много хубав ти е станал цвета,наситено червено,на мен ми харесва.Аз не намерих 6.60,направих се с 6.66 и да ти кажа направо тъмничка си стана-нещо като тъмен махагон.Но твоята коса така с този цвят е много хубава.

# 1 081
И на мен страшно много ми харесва този цвят, браво! Simple Smile

# 1 082
Прави ми впечатление как на тъмно косата ми е тъмно червена, а на светло огромна разлика става много по-светла и изглежда по-наситена. Аз търсих 6.66 в магазина, но я нямаше. Ако има 6.60 ще пробвам нея и сигурно ще изглежда още по-наситена. Доста допринася оцветяващия шампоан на лакме(19 лв златна рибка), той подсилва цвета и шампоан за боядисана коса(9 лв 100 мл златна рибка) пак на лакме от него не се отмива чак толкова боята. Сега мисля да си взема и оцветяващата маска естествено пак на лакме и ще стане съвсем по-наситена. Ако не се лъжа цената и е 28 лева около 250 мл. Струват си парите за тази марка, защото доста помагат за цвета ми и правят косата ми по-наситена.

# 1 083
  • Sofia
Моля за съвет - от над 10 години съм с виолетово-черна коса, но тъй като рязко побелях, а косата ми расте бързо, положението е трагично още на втората седмица след боядисване. Обмислям да си изсветля косата с 2-3 тона и пак да е в червеникави нюанси, затова искам да попитам тези, които вече са го правили - как точно се случва, има ли шанс все пак да не съсипя тотално косата си, а да постигна добър резултат? И не на последно място - колко би ми струвало това, поне ориентировъчно (косата ми е дълга около 60 см, за цените в София се интересувам)? Никога не съм изсветлявала косата си, само съм я правила по-тъмна, при това в домашни условия.  Blush bouquet

# 1 084
  • Тра-ла-ла
Павлина С.Г, тези маски, шампоани и оцветители не правят ли косата още по-цапаща дрехите и кърпите?! И без това червените бои много пускат Thinking

# 1 085
Anjieee, не съм имала такъв случай като твоя, но мога да ти препоръчам фризьорка в София, която прави чудеса (поне аз съм 100% доволна от нея, а и няколко дами от този форум също пратих натам и споделят мнението ми). Цените за мен са съвсем нормални. Ако искаш, пиши ми ЛС и ще ти дам контакти. Simple Smile

# 1 086
Павлина С.Г, тези маски, шампоани и оцветители не правят ли косата още по-цапаща дрехите и кърпите?! И без това червените бои много пускат Thinking

Честно казано при кърпите не мога да кажа докато е мокра косата колко ще оцапа, защото кърпите ми вече са толкова нацапани, че сигурно няма как повече, но ходя с бял кожух и нямам оплаквания от оцветяване по него или по дрехите изобщо, когато ми е вече изсушена косата.   Heart Eyes

# 1 087
  • Пловдив
Павлина, много хубав цвят се е получил. Моля за мнение, ако имаш впечатления дали бързо се отмива тази боя. Не съм се правила, все си мисля, че ще падане бързо, но от снимки тук виждам хубави цветове, пък и е по-щадяща.

# 1 088
Павлина, много хубав цвят се е получил. Моля за мнение, ако имаш впечатления дали бързо се отмива тази боя. Не съм се правила, все си мисля, че ще падане бързо, но от снимки тук виждам хубави цветове, пък и е по-щадяща.

По принцип аз се боядисвах с тази боя по-миналата година, когато бях тъмно кафява и от тогава съм забелязала, че почва да се отмива след около седмица и тогава има малка разлика в цвета, а след 2 седмици косата е по-светла, но това е ако няма специална грижа с оцветяващи шампоани и маски. Имах коректор преди да сложа тази боя и не е такава винена като на опаковката. На дневна светлина е по-светла и наситена, което е странно, но предполагам, че при всички е така ?
Честно казано 5.60 е много тъмна, ако не беше коректора ми сигурно щеше да ми е и още по-тъмна косата. Аз искам нещо по-светло. Не знам как е вашата гама на цветове, но на мен на компютъра снимката във форума ми се вижда леко бледа.   newsm78 newsm78

# 1 089
Боядисах се в цвят виолетово и ми се получи много хубав цвят , който според светлината е виолетов или черен , много съм доволна от боята Лакме колаж  Hug  bouquet
http://prikachi.com/images.php?images/502/8593502K.jpg

# 1 090
  • Sofia, Bulgaria
Аз също се боядисвам с garbier Olia. Харесва ми, че не тече червена вода когато се къпя и не оцветява кърпата. След около 10 дена цвета избледнява леко, но не е нещо фрапиращо и има добра покривност и в корените.
Като за безамонячна боя е доста добра, като цяло.

# 1 091
Някой случайно да е виждал и да знае нещо за боята Schwarzkopf LIVE Color XXL Ultra Brights ?  Ще съм много благодарна на отзив. Не мога да я намеря, а сякаш искам нея да пробвам сега. Ако я намеря.

# 1 092
Здравейте, момичета Simple Smile Косата ми е тъмно кафява с черни кичури на места . Препоръчайте ми боя , с която да се боядисам във вкъщи , като цвят искам да е нещо червено - лилавеещо Simple Smile

# 1 093
Павлина , цвета ти е много хубав. Но аз си взех вече боя B.life  червен виолет, все още не съм се боядисала с нея, ако не ми хареса , следващия път ще пробвам и на Гарниер.

# 1 094
  • София
Здравейте момичета. Да Ви попитам има ли някоя от Вас, която е успяла от черна бояддисана коса да стане червенокоска. Аз съм го правила преди но с изсветляване с блондор и сега се чудя дали т.нар. римуъвъри за сваляне на цвят ще дадът ефект.

Общи условия

Активация на акаунт