Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 261
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 065
Eто го:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&se … ype=3&theater

Това съм аз, но фризьорът ми не можа да го постигне отново и ми излиза солено, прочети по-назад съм описала история на косата. Peace
Стига бе. Какво съвпадение #Crazy Точно одеве ти гледах профила във ФБ след като видях твоя снимка в салона, към който мислех да се насоча. Супер цвят, а ти си много красива  Heart Eyes

Аз едно време се боядисвах с Londa Professional Volcano 5/65. Единствената марка боя, чиито червени цветове бяха трайни. А и за зла беда моята коса не задържа повечето бои, пък било то и с устойчиви цветове като натурално кестеняво  Tired Ето да видиш резултата с Londa (после ще махна снимките):
Скрит текст:
Непосредствено след боядисането цветът е тъмен, наситен и патладжанен.

След няколко измивания

Лятна снимка. Това е максимумът на избледняване, но и моят косъм доста прозира по принцип:

Не ми издържаха нервите и се намазах и сега седя с боята, а тази Лонда има ли я още?

# 1 066
  • Тра-ла-ла
Не ми издържаха нервите и се намазах и сега седя с боята, а тази Лонда има ли я още?
Лонда има в един магазин на ъгъла на ул. "Солунска"/ул. "Ангел Кънчев".
Скрит текст:

Не съм сигурна дали я има тази боя и в един друг магазин за бои на ул. "Алабин" отстрани на съдебната палата.

# 1 067
Скрит текст:

Не съм сигурна дали я има тази боя и в един друг магазин за бои на ул. "Алабин" отстрани на съдебната палата.

Цвета стана страхотен, не знам дали е заради основата ми, но на мен ми се получи точно желания цвят наситен и хубав, препоръчвам Лорвен !!!  newsm10 smile3501 Two Hearts

# 1 068
  • Тра-ла-ла
Цвета стана страхотен, не знам дали е заради основата ми, но на мен ми се получи точно желания цвят наситен и хубав, препоръчвам Лорвен !!!  newsm10 smile3501 Two Hearts
Дано цветът е траен Peace Би ли споделила от къде я купуваш боята?! Пък, ако постнеш и актуално фото Flutter

# 1 069
Здравейте и аз съм червенокоса, боядисвах се с алфапарф 5,66, после минах на 4,65 , за да постигна по -тъмен ефект. Но косата ми започна много да цъфти и да стой като изгорена . Реших да мина на безамонячна, последно се боядисах с Лисап, не се сещам кой номер. До сега винаги при фризьор. Но нещо не ми хареса тази безамонячна боя на Лисап. Искам да пробвам Гарниер олиа, 4,6 или Сайас 4-23 , ако някои от вас ги е ползвам , да ми даде съвет на коя да се спра. Искам цвета да е по- тъмно червено.

# 1 070
И двете безамонячни ги изпробвах.За мен тази на Гарниер е по- добра и по- трайна.Макар,че явно ще преминавам на амонячни,защото имам точно отпред няколко бели косъма и те бързо се отмиват от цвета и аз като си ги знам погледна ли се все тях виждам.

# 1 071
Да и аз имам бели, но кой номер си пробвала , от тях, интересувах се за цвета, става ли по тъмно червено.

# 1 072
Да и аз имам бели, но кой номер си пробвала , от тях, интересувах се за цвета, става ли по тъмно червено.
Изпробвах 6.66,малко тъмничка стана,а аз исках по светла,ама сега като се поотми е добре.Но ти ако искаш тъмна мисля,че номера ще ти е добре,пак зависи и от основата ти-моята е тъмна .

# 1 073
Скрит текст:

Да сподели снимка моля те.

# 1 074
Дано цветът е траен Peace Би ли споделила от къде я купуваш боята?! Пък, ако постнеш и актуално фото Flutter

За трайност не знам, 4ти ден още ми е чиста косата и утре ще я мия, купих боята от студентски град, но се оказа, че я има и в Халите на последния етаж, 7.22 с оксидант 30, една боя не ми стигна. Ето и снимка  Hug

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205402473563490&se … ype=3&theater

# 1 075
  • Тра-ла-ла
Сивоока тъмнокоса, супер е smile3521

# 1 076
Да Сивоока тъмнокоса, страхотен цвят, леко виолетов , точно такъв искам , но прочетох за този номер пише русо виолет , това означава ли, че боята е подходяща за руса коса, ти върху каква основа си го сложила ?

# 1 077
Някой ползвал ли е безамонячна боя B. Life, и ако има такива да споделите отзиви  Simple Smile ?

# 1 078
Да Сивоока тъмнокоса, страхотен цвят, леко виолетов , точно такъв искам , но прочетох за този номер пише русо виолет , това означава ли, че боята е подходяща за руса коса, ти върху каква основа си го сложила ?

Основата ми беше много тъмно виолетова и не не означава, че е подходящо за руса коса, а че става по-светъл цветът, иначе естествения ми цвят е много тъмно кестеняв почти черен  newsm08

# 1 079
Здравейте и аз съм червенокоса, боядисвах се с алфапарф 5,66, после минах на 4,65 , за да постигна по -тъмен ефект. Но косата ми започна много да цъфти и да стой като изгорена . Реших да мина на безамонячна, последно се боядисах с Лисап, не се сещам кой номер. До сега винаги при фризьор. Но нещо не ми хареса тази безамонячна боя на Лисап. Искам да пробвам Гарниер олиа, 4,6 или Сайас 4-23 , ако някои от вас ги е ползвам , да ми даде съвет на коя да се спра. Искам цвета да е по- тъмно червено.

Здравей ! Аз се боядисах с гарниер олиа 5.6 и на снимката на самата кутия е по-винен цвят и е много красив, но естествено не става точно като на кутията и ето снимка как ми се получи на мен.

Не е прекалено бледо, но не е и прекалено наситено. Вече имах някаква червена "основа" и сега мисля да пробвам номер 6.60. Поддържам си цвета със шампоан за боядисана коса на Lakme и оцветяващият шампоан на Lakme за червена коса, но него го ползвам през 1-2 пъти. С него косата ми не само се поддържа, но и сякаш става малко по-наситена и сега мисля да взема и оцветяващата маска за червена коса на Lakme.

Общи условия

Активация на акаунт