Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 261
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 050
Ако знаеш каква ти е боята и как да си забъркаш сама, може да си купиш боя от Златна Рибка или Енцо, и да помолиш близък човек да нанесе боята?
Много ти отива червената коса!

Там е проблема, че този цвят се получава при смесване от няколко и силно се затруднявам в това да открия точните цветове, още повече когато боята е на друга марка... Някой може ли да ми каже от къде мога си поръчам боя на Вела?

Ivani не зная с какво са ми правили балеажа, но явно не е ок, ти каква амонячна боя би препоръчал за чувствителен скалп?

wdv Много благодаря  Embarassed

# 1 051

Ivani не зная с какво са ми правили балеажа, но явно не е ок, ти каква амонячна боя би препоръчал за чувствителен скалп?

При чувствителен скалп трябва проби иначе няма как да разбереш.

# 1 052
Идвам с нов въпрос  Mr. Green - кои маски за коса (домашните) или кои продукти (олиа, хума..) могат да свалят цвета/боята ?

# 1 053
  • София
Кокосовото масло прониква до сърцевината на косъма и особено със загряване би могло да свали от боята.

# 1 054
Кокосовото масло прониква до сърцевината на косъма и особено със загряване би могло да свали от боята.

Добре, а какви маски са подходящи за боядисвана коса, която е с мазен корен и поизсъхнали дължини?

# 1 055
  • Под люляка
Идвам с нов въпрос  Mr. Green - кои маски за коса (домашните) или кои продукти (олиа, хума..) могат да свалят цвета/боята ?
Маска с витамин C и бебешки шампоан Кря Кря / подхранва и смъква до 3 тона цвета/ , също маски с ябълков оцет  Peace

# 1 056
Момичета, знаете ли с какво мога да постигна подобен цвят?

Скрит текст:

За последно се боядисах преди два месеца с наситено тъмно червено, ако искам да постигна подобен цвят(Нещо средно между ягодово русо и светъл махагон??) , с римувър ли трябва да си третирам косата

# 1 057
  • гр.София
Продавам или разменям 2 чисто нови бои за коса:

# 1 058
Здравейте, от скоро съм червенокоса, записвам се да следя темата, живо ме интересува, как се подържа такава коса, някакви по специални маски, шампоани. Благодаря предварително  bouquet Peace Hug

# 1 059
В крайна сметка се реших и си купих ниско амонячна боя Beauty Color - Lorvenn, защото имаше най-богат избор от цветове в червената гама и оксидант 30, ще пиша да кажа дали съм постигнала отново желания цвят  Peace Peace Peace

# 1 060
  • Под люляка
Сивоока тъмнокоса, кой е желаният от теб цвят / по скоро каква тоналност / ?

# 1 061
Сивоока тъмнокоса, кой е желаният от теб цвят / по скоро каква тоналност / ?

Ето го:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&se … ype=3&theater

Това съм аз, но фризьорът ми не можа да го постигне отново и ми излиза солено, прочети по-назад съм описала история на косата. Peace

# 1 062
  • Варна
Скрит текст:
В крайна сметка се реших и си купих ниско амонячна боя Beauty Color - Lorvenn, защото имаше най-богат избор от цветове в червената гама и оксидант 30, ще пиша да кажа дали съм постигнала отново желания цвят  Peace Peace Peace
кой номер на Лорвен си взе, че се чудя между няколко. По спомен харесах 7.22, само не знам дали няма да стане тъмно...

# 1 063
Скрит текст:
кой номер на Лорвен си взе, че се чудя между няколко. По спомен харесах 7.22, само не знам дали няма да стане тъмно...

И аз си взех 7.22, и за да не стане много тъмно ме посъветваха оксиданта да е 30, но ще изпробвам комбинацията чак след 2 седмици, искам да ми падне хубаво всичко друго от косата.  Praynig

# 1 064
  • Тра-ла-ла
Eто го:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&se … ype=3&theater

Това съм аз, но фризьорът ми не можа да го постигне отново и ми излиза солено, прочети по-назад съм описала история на косата. Peace
Стига бе. Какво съвпадение #Crazy Точно одеве ти гледах профила във ФБ след като видях твоя снимка в салона, към който мислех да се насоча. Супер цвят, а ти си много красива  Heart Eyes

Аз едно време се боядисвах с Londa Professional Volcano 5/65. Единствената марка боя, чиито червени цветове бяха трайни. А и за зла беда моята коса не задържа повечето бои, пък било то и с устойчиви цветове като натурално кестеняво  Tired Ето да видиш резултата с Londa (после ще махна снимките):
Скрит текст:
Непосредствено след боядисането цветът е тъмен, наситен и патладжанен.

След няколко измивания

Лятна снимка. Това е максимумът на избледняване, но и моят косъм доста прозира по принцип:

Общи условия

Активация на акаунт