Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 283
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 035
Здравейте. От няколко години съм със светло руса коса на кичури, но сега искам да мина в чевената гама /по принцип косата ми е тъмно кестенява/. Искам да попитам според вас възможно ли е да постигна хубаво червено с безамонячна боя и дали ако не са харесам после е мога лесно да мина към русата гама отново?
 Харесала съм този цвят:
https://www.google.bg/search?q=%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0 … NJneqZzM-I-PcM%3A

Ще го правя при фризьор ако реша, но все пак питам за мнение. Благодаря.

# 1 036
  • Пловдив
От русо на червено ще минеш много лесно, но ако не се харесаш, към русо пак е адски трудно и с много химия.Червеното е доста ефектен цвят, но е капризен, трудно се поддържа и изисква промяна в грима.Не върви определено с всички цветове дрехи.Ако си решила, давай, но после ако решиш да сменяш трябва да се правиш кафява.

# 1 037
Аз от руса се боядисах червена,но не фризьорът ми не успя да направи цвета,който исках и стана доста тъмно,не се възприемам изобщо.Сега ще си правя светли кичури,накрая на нищо няма да приличам.😃😃😃

# 1 038
  • Пловдив
Аз от руса се боядисах червена,но не фризьорът ми не успя да направи цвета,който исках и стана доста тъмно,не се възприемам изобщо.Сега ще си правя светли кичури,накрая на нищо няма да приличам.😃😃😃

Аз малко даскалица Пена в последните постове, но ако искаш изчакай малко - червено върху русо пада бързо, мисля, че до няколко измивания ще ти изсветлее значително.

# 1 039

Аз малко даскалица Пена в последните постове, но ако искаш изчакай малко - червено върху русо пада бързо, мисля, че до няколко измивания ще ти изсветлее значително.
Да,червеното се поотми,общо взето съм някакъв рижав цвят,баща ми каза,че съм била червеНикаква 😃😃😃Мисля за Нова година да се боядисам,мия я през два дена,основно в корена е наситено червеното.Но тогава вече няма да пиша в групичката Simple Smile

# 1 040
  • Somewhere far away
Имате ли мнения за цвят 7,40 и 7,43 на боята Лорвен ?

и 7,44 добавям съм въпроса.

# 1 041
  • София
Здравейте! Червена съм от около година и си се харесвам /не е огнено червено, бие на лилаво малко/. Естествената ми коса е тъмно кестенява към черна и ефектът, който искам да постигна с лилавеещата коса, не се получава особено. Пробвали ли сте боя, от която да сте доволни с лилав оттенък? И как да го постигна върху тъмната си коса?

# 1 042
Здравейте! Червена съм от около година и си се харесвам /не е огнено червено, бие на лилаво малко/. Естествената ми коса е тъмно кестенява към черна и ефектът, който искам да постигна с лилавеещата коса, не се получава особено. Пробвали ли сте боя, от която да сте доволни с лилав оттенък? И как да го постигна върху тъмната си коса?

Качи снимки каква ти е косата в момента и каква искаш да станеш

# 1 043
Здравейте ! От скоро съм червена, но фризьорът ми не успя да направи това, което каза, че ше успее да направи и сега се чудя при кой да отида.Не исках да съм с ярка, нито с тъмно червена коса, а по-скоро нещо по средата. От скоро съм във Варна. Някоя може ли да ми препоръча салон във Варна и да ми каже какви са цените ?

П.С
Когато ме боядиса "майстора" накрая горе стана ярко червено, а дължината стана тъмна, като трябваше да се получи един цвят и в корените и по дължината.
Ето това е снимка за цвета, които исках. На телефона ми се вижда малко по-различно и не успях да докарам точния нюанс с фотошопа, но приблизително искам нещо такова. .  
Благодаря за вниманието ! Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате добър салон.

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 00:32 от Павлина С.Г.

# 1 044
Здравейте момичета, червена съм от 5 месеца, това е моята коса
www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&set=a.1385 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205352355790577&se … ype=3&theater

Кратка история на боядисванията:
Косата ми беше много тъмно кафява почти черна, направиха ми омбре, след време я изсветлих цялата с 3 тона, след което ме направиха в цвят Марсала, после ми направиха балеаж и малко по-виолетов оттенък. Боядисвана съм само в салон от професионалисти, само с безамонячна професионална боя.
 - Първоначално с Вела 55/65 + 5/66 + 4%
 - След това с Nectaya на Goldwell

До тук добре, но вече ми идват много по 100лв. за боя всеки месец и след балеажа цвета ми пада само с едно измиване, което ме вбесява, защото търся наситен и интензивен цвят с покритие, след като изчетох темата от началото до края реших, че от ситуацията има само три изхода:
- да опитам с оцветяващ балсам Direkta, само там където имам балеаж, какъвто си взех днес.
- да започна да се боядисвам с амонячна боя
- да започна да изкарвам повече пари за фризьор  Laughing

Какво ще ме посъветвате  newsm78

# 1 045
Здравейте. От няколко години съм със светло руса коса на кичури, но сега искам да мина в чевената гама /по принцип косата ми е тъмно кестенява/. Искам да попитам според вас възможно ли е да постигна хубаво червено с безамонячна боя и дали ако не са харесам после е мога лесно да мина към русата гама отново?
 Харесала съм този цвят:
https://www.google.bg/search?q=%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0 … NJneqZzM-I-PcM%3A

Ще го правя при фризьор ако реша, но все пак питам за мнение. Благодаря.

Да, можеш да получиш желаното червено, но трудно се задържа, трябва натрупване на боя, особено безамонячната пада много бързо и ще ти избива русото отдолу. Ако се боядисваш с безамонячна можеш да се върнеш лесно към русото, като просто изчакаш да падне боята. Съвет от опит, този цвят се поддържа с ходене по мъките и много пари... Naughty

# 1 046
Ако знаеш каква ти е боята и как да си забъркаш сама, може да си купиш боя от Златна Рибка или Енцо, и да помолиш близък човек да нанесе боята?
Много ти отива червената коса!

# 1 047
Сивоока тъмнокоса, много си красива и косата ти е перфектна! Heart Eyes
Моят съвет е да разгледаш безамонячни перманентни бои, например Inoa и Lakme Chroma. Peace

# 1 048
Здравейте момичета, червена съм от 5 месеца, това е моята коса
www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&set=a.1385 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205352355790577&se … ype=3&theater

Кратка история на боядисванията:
Косата ми беше много тъмно кафява почти черна, направиха ми омбре, след време я изсветлих цялата с 3 тона, след което ме направиха в цвят Марсала, после ми направиха балеаж и малко по-виолетов оттенък. Боядисвана съм само в салон от професионалисти, само с безамонячна професионална боя.
 - Първоначално с Вела 55/65 + 5/66 + 4%
 - След това с Nectaya на Goldwell

До тук добре, но вече ми идват много по 100лв. за боя всеки месец и след балеажа цвета ми пада само с едно измиване, което ме вбесява, защото търся наситен и интензивен цвят с покритие, след като изчетох темата от началото до края реших, че от ситуацията има само три изхода:
- да опитам с оцветяващ балсам Direkta, само там където имам балеаж, какъвто си взех днес.
- да започна да се боядисвам с амонячна боя
- да започна да изкарвам повече пари за фризьор  Laughing

Какво ще ме посъветвате  newsm78

Нормално е след балеажа да ти пада бързо цвета. Със какво ти правиха балеажа? Явно искат бързо да забогатеят 100лв. За боя ужас. Боядисвай се с амонячна с 10vol. Оксидант и само корените ча дължините само освежаване на цвета.

# 1 049

Да,червеното се поотми,общо взето съм някакъв рижав цвят,баща ми каза,че съм била червеНикаква 😃😃😃Мисля за Нова година да се боядисам,мия я през два дена,основно в корена е наситено червеното.Но тогава вече няма да пиша в групичката Simple Smile

Червеното се отмива защото когато искаш да станеш от руса по-тъмна  ще трябва да върнеш липсващият пигмент на косата и трябва да я пигментираш. Когато си руса и се потъмняваш се пигментира, подсушаваш без да миеш косата и нанасяш желания цвят. Надявам се да съм ти бил полезен

Общи условия

Активация на акаунт