Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 030
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Изглежда не са много смелите жени,които поддържат червени коси Peace
Аз съм с Гарниер 7.40 ,като добавям и коректор.
http://boja-za-kosa-ocvetitel-za-kosa.pazaruvaj.com/garnier/boja … s-7-40-p92719895/

Но бързо се измива и остатъчния цвят не ми харесва.

Това е огненият червен цвят ,който ми харесва:
http://pinks.bg/krasota/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0% … al-professionnel/

и това:
http://pinks.bg/krasota/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0% … al-professionnel/

Втората е правена с Лореал Манго,но аз вече съм предубедена към трайността на боите в търговската мрежа.Търся траен и наситен цвят.

Започнах о изрусена коса,получи ми се трудно насищане,но косата ми е кестенява и в корените стои по-тъмна.Попаднах на цвят на Мажирел.Мислите ли ,че ще се получи и доволни ли сте от трайността?

Ето за този Мажирел става дума:
http://beautiful.bg/index.php?route=product/product&path=36_ … mp;product_id=346

Ако все пак има и друга боя ,с която може да се постигне,ще бъда благодарна за предложения Peace

# 121
Добър ден на всички!.Прегледах темата отгоре, отгоре. От няколко години сам червенокоса, и аз имах същите проблеми със падането на цвета, избледняването т.н.. мога да ви дам няколко съвета за поддържане на цвета
Мийте си косата със хладка вода/ топлата вода спомага за изпадането на цвета
Ползвайте шампоан, балсам или маска, които са специално за червена коса. За препоръчване са професионалните.
За съжаление не живея б Бг. и не сам запозната сас марките.
но поне мога да дам някои съвети като фризъорка.
Извинявам се за правописа но не сам свикала да пиша на кирилица.

# 122
Нищо,има чужди сайтове,от които евентуално може да пазаруваме Peace

Аз имам леки колебания относно цвета-дали да поръчам Колестон 8/34 или 88/43.
Искам светло риж,но наситен цвят.

# 123
ОРИДЕЛ,
имаме страст към сходните червени нюанси.

В момента съм взела две професионални бои, едно медно русо и едно медно червено именно с цел да постигна подобен на показания от теб цвят, ако желаеш ще ти покажа утре резултата, но аз желая малко по-тъмно рижото.

Колкото до Мажирел, доста се разочаровах от тази боя(както и от всички бои на Л'Ореал, включая Мангото, което визираш и което трае три измивания точно). Лично на мен ми остави косата по-суха след боядисване от боя от търговската мрежа, което силно ме обезпокои, но пък цвета беше наситен. Не мога да преценя колко време изтрая, защото аз винаги търся един отмит ефект, който става след неопределен брой измивания, веднъж на 15 боядисвания. А и аз досега все съм успявала да уцеля някакъв подходящ за мен си цвят.

Утре е голямото изпитание, макар да смятам, че малко се изсилих с яркоста на тоновете. Разчитам на тон върху тон и липсата на коректор да не се превърна в морков или тиква.

# 124
Здравейте!

Извинявам се, ако се повтарям, но нямам време да изчета темата, а искам да споделя позитивни впечатления. Simple Smile

Става въпрос за тази боя http://www.ivis.bg/products_images/49693586.jpg
Ползвала съм 6.60 и 5.62 като цветове и съм много доволна. Вярно, не съм се впускала в покупки на по-скъпи бои, но смея да твърдя, че от тази серия съм много доволна.
Добро покритие, дълготраен цвят и... какво още да й похваля още...
Много ми харесва това, че не остава много по кожата, понеже когато и да се боядисвам/ да ме боядисват приятелки, винаги съм изцапана по ушите, челото, врата...
Не ми цапа хавлиите след може би петото измиване, а ако оставя следи, то те са съвсем бледи.
Абе, малко ми е изморено и късно да мисля още хвалби, но ви я препоръчвам за цената си наистина е доста добра!

Усмивки!  Hug

# 125
От няколко месеца и аз съм червенокоса, пробвах различни нюанси на червеното и различни марки бои. Най-доволна съм от Лореала, малко е по-дълготрайна и има повече блясък след 2-3 измивания например. Но червеното е капризен цвят и се поддържа по-трудно, в смисъл по-често трябва да се боядисваш, за да ти е свеж цвета. Няма много избор на цветове, особено тук където живея..  Затова сега замислям постепенно да заменя червеното с по-мек меден нюанс, а по-нататък и към златисто руси оттенъци... Според вас този преход може ли да стане само с боя, без обезцветяване? Моля препоръчайте ми цвят от сериите на Лореал, с който мога да залича наситено червен цвят... Praynig
Чела съм за сваляне на червеното с вит.С на прах, върши ли работа този метод? newsm78

# 126
ОРИДЕЛ,
имаме страст към сходните червени нюанси.

В момента съм взела две професионални бои, едно медно русо и едно медно червено именно с цел да постигна подобен на показания от теб цвят, ако желаеш ще ти покажа утре резултата, но аз желая малко по-тъмно рижото.

Колкото до Мажирел, доста се разочаровах от тази боя(както и от всички бои на Л'Ореал, включая Мангото, което визираш и което трае три измивания точно). Лично на мен ми остави косата по-суха след боядисване от боя от търговската мрежа, което силно ме обезпокои, но пък цвета беше наситен. Не мога да преценя колко време изтрая, защото аз винаги търся един отмит ефект, който става след неопределен брой измивания, веднъж на 15 боядисвания. А и аз досега все съм успявала да уцеля някакъв подходящ за мен си цвят.

Утре е голямото изпитание, макар да смятам, че малко се изсилих с яркоста на тоновете. Разчитам на тон върху тон и липсата на коректор да не се превърна в морков или тиква.

Чакам с нетърпение да покажеш резултата Peace

# 127
  • Варна
Момичета искам съвет Olia или Wella Koleston ?
И по-точно коя е по-щадяща и по-трайна ?  newsm78

# 128
  • София
олиата почна да ми пада на вотро миене Sad колестерола не съм я пробвала
за сега съм доволна от безамонячаната на сайъс

# 129

Чакам с нетърпение да покажеш резултата Peace

Аз съм олигофрен, НО смятам, че Макадамия е твоята боя. Доста тъмна ми излезе на първо боядисване, след отмиване е прекрасен меден нюанс, не този, който желаех, но и невъзможен с обърканите от мен цветове.  Косата ми обаче е повече от чудесна на допир, освен това боята е лесна за отмиване. За съжаление моят цвят и моята коса нямат аналог и трябва да мешам и съм на принципа проба грешка, утре ще ти пусна на лична една снимка...

Смятам обаче, че Макадамия имат точния за теб цвят и определено ще ти излезе по-евтино, отколкото с боя от мрежата.

lunna pateka
Не искам да те обезкуражавам, ама не е лесна твойта. Все пак, ако ползваш коректор мисля, че ще успееш бавно и упорито да стигнеш до желания цвят, не знам обаче на каква цена. какъв е естественят ти цвят?

# 130
Еее,дай да видим резултата PeaceНаистина ми е любопитно.

lunna pateka,мислиила ли си за по-светли кичури на първо време?
Аз скоро се замислих-ако реша да сменя цвета,как ще го направя с тези оранжеви оттенъци.Харесвам се с руса коса,но и двата цвята са трудни за поддържане.Макар на мен с русото да ми беше наистина по-лесно-има безброй поддържащи продукти във всеки ценови клас,огромно разнообразие от цветове и обикновено наличностите се поддържат и в професионалните серии,и в търговската мрежа.

Ако се прави като хората,червените нюанси са много тежки за поддръжка.
Ще снимам моя цвят-след боядисване и след няколко отмивания, и ще покажа.

# 131
    Момичета, моля ви за помощ.Ако някоя от вас снощи е гледала коментарното студио на ВИП Брадър, може ли да ми кажете какъв според вас е цветът на косата на Зейнеб и попадали ли сте на боя с подобни тонове?Благодаря предварително.

# 132
Оххх, момичета не ме плашете, до живот ли ще си караме с тези  червени коси??? Mr. Green
Моята естествената е тъмно руса, но години наред бях с по-светли кичури, сега едвам я направих червена и вече ми писна.... Close
Искам да мина към по-натуралните и естествени медни и златисти нюанси... Първо ще пробвам витамин С и шампоан да падне малко и да избледнее червеното и после сменям боята.. Някой минал ли е по този път от червено към русо или светло кестеняво, нека да сподели как и с каква боя...

# 133
Олиа 6.60 наистина пада за 2 седмици,при мен поне толкова държи,но не изсушава косата и въобще не виждам увреждане.Ползвам вече 3-та кутия между боядисванията,които са на всеки 3 седмици някъде.Във фризьорският салон ме правят с Keune,вкъщи купувам Loreal Feria.

# 134
В момента съм Крем глос на Лореал-махагон  на 3 седмици/ доста поизмит/ и 45табл+1 ампула Вит Ц. Ще висим колко ще се махне. Купила съм си и Червен касис от безамонячните на Палете. Дано да не стане много тъмно или много червено и накрая да постигна така желаното медно кестеняво. Много ми хареса цвета на една непозната мацка във фейсбук и й писах да я питам, но не ми отговори  Tired

Общи условия

Активация на акаунт