Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 307 336
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 555
Локресия, аз също бих ти препоръчала да се обърнеш към професионалист, а и кичурите са много коварно нещо, винаги избиват след няколко измивания ooooh!, но на този цвят, който си избрала мисля, че и да избият пак ще е хубаво Peace

# 556
  • Варна
Момичета, на вас влияе ли ви месечният цикъл на това колко хваща боята? Сега четох една статия и ми стана интересно  Thinking

# 557
  • Пловдив
Момичета, на вас влияе ли ви месечният цикъл на това колко хваща боята? Сега четох една статия и ми стана интересно  Thinking

Боядисвам се от много време, сменила съм много цветове, боядисвала съм се много пъти в цикъл,но никога не ми е влиял на крайния резултат."Хващането" поне при мене зависи от това, колко препарати имаш намацани на косата.Преди боядисване гледам да не се нацапвам много с лак, пяна или гел.

# 558
и аз така съм чувала за боядисването,но много пъти съм се боядисвала по-време на цикъл ,но към края му и винаги се е хващала.чувала съм че нее хубаво да се боядиваш по-време на бременност,защото боята се впивала в кожата и стигала чак до пъпната връв на майката ,ама колко е вярно незнам  newsm78

# 559
Привет! Simple Smile
Мен също ме е хващала боя и в цикъл. А и докато бях бременна, си се боядисах 2 пъти. Вярно, взех си билкова боя
Скрит текст:
(от която съм много доволна впрочем - http://profesionalist.com/farmacolor-krem-boq-za-kosa-s-bilkovi- … kti-24-29331.html)
, но като цяло не вярвам много-много на такива приказки. Много се говори наистина, но като се замисля колко майки познавам, дето си пушеха през цялата бременност.... А за храненето да не говорим. Та така де, да не се отплесвам, но мисля, че ако боята си е читава и косата не е с лак, пяна и т.н. не би трябвало да има проблем.

# 560
  • Пловдив
мен не ме притеснява, че няма да е еднакъв цвят косата. Те корените ми са по - тъмни, но не е баш само корен, ами бая е изкарало т.е. ако шляпна меден цвят ще стане убииствено омре. Само ме интересува каква боя да взема или някаква комбинация от номерации на бои

# 561
  • Be realistic - plan for a miracle.
lokresiq, наистина няма кой да ти даде съвет по интернет, без снимка на косата, без представа и за структурата на косъма ти... Фризьор е необходимо да погледне и прецени. Иначе наистина рискуваш да ти стане косата на "черга".

# 562
Здравейте! От известно време изпитва затруднения с намирането на боя от сериите palette mousse color shake & color.
https://www.google.bg/search?q=palette+mousse+color+shake+%26+co … 2F2%3B1435%3B1500

Случайно да знаете дали са ги спрели изобщо или ако все още се продават, къде сте ги виждали?
Аз обиколих няколко големи вериги, но от тях нямаше. newsm78

# 563
Аз съм един от примерите за проблем с боядисването по време на цикъл Laughing Не ме хваща боята, по-точно хваща ме, но мнооого слабо. Иначе по време и на двете ми бременности се боядисвах и нямах проблем, хващаше си ме екстра боята, а колко се е отразило на плода - не мога да кажа, синът ми е на 10г и му няма нищо все още Laughing Но имах проблем с кърменето на първото дете. Докато кърмех не ме хващаше боя ама грам, все едно с нищо не съм се мазала. С кърменето на второто ми дете нямам този проблем. Явно всичко е относително newsm78

# 564
Мари, ако си в София, пробвай в Ремедиум.

# 565
Мари, ако си в София, пробвай в Ремедиум.

Благодаря ти!

# 566
Момичета, имам средно кестенява на цвят коса. Можете ли да ми препоръчате боя за коса, с която да постигна подобен на снимките цвят- червеникаво-кестеняв? Дали такъв цвят би с епостигнал и с безамонян боя за коса?

# 567
HollyAtanasova, от опит знам, че си зависи и от боята, и от косата. Може би ще е полезно да се консултираш с фризьор.
Моята коса е повече към тъмнокестенява и затова трудно ми се получават нещата така или иначе, но при мен стана супер с билковата боя, писах за нея няколко поста назад. Спомням си добре, че изненадващо добре се получи.
Успех!  Peace

# 568
HollyAtanasova, от опит знам, че си зависи и от боята, и от косата. Може би ще е полезно да се консултираш с фризьор.
Моята коса е повече към тъмнокестенява и затова трудно ми се получават нещата така или иначе, но при мен стана супер с билковата боя, писах за нея няколко поста назад. Спомням си добре, че изненадващо добре се получи.
Успех!  Peace

Мерси  Simple Smile Видях боята, но не можах да разбера с амоняк ли е и откъде мога да си я закупя. Ти от кой цвят си доволна? Поздрави Simple Smile

# 569
Мисля, че беше нещо като наситено червено и я има в Ремедиум, поне в София там я открих като си търсех боя, която да е по-малко химична. Почти на 100% съм сигурна, че беше без амоняк, но провери пак, за да не те подведа.

Общи условия

Активация на акаунт