Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 068
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 705
Ако изсветляваш косата за първи път и косата ти е средно кестенява, даже бих посъветвала да се използва 8.4, 8/44. Иначе се рискува да не се изсветли достатъчно. Не се знае в боята какъв оксидант е сложен (ако е от кутиите). Иначе с малко по-силен оксидант би трябвало да стане. Но пак казвам - първия път, максимум и втория.  Peace След това се гори ненужно косата.

# 706
Момичета, такава ми беше косата до онзи ден:
Скрит текст:
Скрит текст:

Боядисах се с Лорвен 7.40 (медено), с окислител 9%, но ми стана по-тъмно като че ли. Ето и снимки след боядисването:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Сега трябва да изчакам малко да се поотмие цвета и тогава да се боядисам с някоя от препоръчаните бои.
Goldwell откъде поръчвате? Нещо не намирам по сайтовете тази марка.  Thinking

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 12:04 от Caipirinha

# 707
  • София
Има някои английски сайтове, от които може да се поръча, но не е толкова разпространена, предназначена е за работа само във фризьорските салони. Аз ходя на фризьор да ме боядисва, сама не бих могла да се справя. Но понеже отмиването при тази боя е много слабо изразено, ходя някъде на 7 седмици веднъж, предимно за корените.

# 708
  • Бургас
 Caipirinha, страхотно се е получило.  Peace
Аз много харесвам цвета на Ема Стоун

# 709
Caipirinha И на мен ми харесва новият цвят, който се е получил. Единствено не мога да различа от снимката ли е, но отдолу някак стои на кичури в различни цветове.

А аз съм тъмно червенокоска и се боядисвам с casting На лореал 550

Много бях харесала този цвят. Но при него сигурно ще се изисква първо изрусяване или изпиране на косата, нали ?
Скрит текст:

# 710
Ами преди повече от година ми правиха кичури. След това като ходих при друг фризьор, ми изпра косата, за да се махнат, но явно още си личи на места изсветляването.
Цветът на Ема Стоун също е в гамата, която искам да постигна.  Grinning

# 711
  • София
Indola също е хубава боя и там важи същата номерация - 7.44, 7.46 и т.н.

# 712
Serpentine, като гледам твоя цвят, моя изглежда горе-долу същия на стайна светлина.

# 713
  • София
Възможно е- моята основа е тъмна обаче и не е предварително изсветлявана, с изключение на кичурите. До миналото лято бях с едни махагонови и виолетови оттенъци на червеното и медно не поглеждах, но фризьорът ми обясни, че за мен са по-подходящи топлите нюанси червено - такива са медните и медно-златистите. Общо взето, който е със сини или зелени очи, е за студените нюанси, а такива като мен с кафяви очи - топлите. Те стоят и по-естествено.

# 714
Сега се загледах в боите на Индола, но цветовете 8.43, 7.43 и 7.44 не ви ли се струват тъмни и кестеняви? Или пък нещо в моя монитор не е наред, но на други марки тези цветове са си точно рижаво-медни:
Скрит текст:

# 715
  • София
Трябва да се види в реален каталог, всеки монитор е различен.  На тази схема 8.43 и 7.44 ми се виждат съвсем прилични:

# 716
Serpentine
Имате прекрасен цвят.
Не разбрах какъв цвят е - като име, номер на боя?

# 717
  • София
Благодаря! Боята е Goldwell topchic - професионална, нискоамонячна. За съжаление не знам точния номер, защото ходя при фризьор. Много държах да ме направят с тази боя, защото съм чела отлични отзиви. При тази марка номерацията е комбинация от цифра и буква, например 6KR - 6-ица медно червено, 7RO - 7-ица червено оранжево.

# 718
  • В къЩи.
Здравейте.

От  почти година се боядисвам с лилавия цвят на Гарниер Олиа. Но май започва да ми харесва повече след като се поизмие и падне,става по-светличка, като се боядисам си е направо черна с лилав оттенък.

Искам да постигна нещо подобно http://huiles-et-nature.fr/media/catalog/product/cache/1/image/5 … ation-bio-4rr.jpg .
Имате ли идея с какво боя предлагана на нашия пазар мога да го постигна?

# 719
Serpentine,
Може ли да споделите в кой салон и срещу каква сума се боядисвате?
Може на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт