Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 008
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте,
от скоро съм червена, но в салона не ми направиха точно цвета който ми се искаше (боята беше смес от Selective). Скоро след измиване съвсем ми се отми цвета.
В момента е нещо такова:

Много ми се иска да постигна такъв цвят:

Бихте ли ми препоръчали боя, с която е възможно да се получи цветът (и да се запази по- дълго време) ??

Аз бях постигнала подобен цвят с garnier color sensation 5.62.На слънце имах страхотен блясък,но не бих казала,че боята е много трайна.Използвала съм тази и на Гарниер Олиа едно по-светло червено.С Олиа се правех повече от година и може би се беше наслоила достатъчно,защото се боядисвах по-рядко.

А какъв цвят ти беше косата преди да я боядисаш, че като погледнах боята ми се струва, че ще стане доста по- тъмно отколкото ми се иска...

# 751
Според мен пробвай с Деколора аз така от черна минах на червена, та даже после бях и тъмно руса . Не изтощава толкова много косата и е по-добър вариант от разни супри.От черно на червено най-лесно се минава.
Може би през уикенда ще го тествам този деколор,дано е поне щадящ,знам че се чака след него преди да се нанесе боята  Rolling Eyes Иска ми се много тази промяна

Аз единия път не съм чакала но си бях купила някакъв Блондор и след деколора намазах с блондора стоях 5 мин . измих го и после боята и не ми се е връщал цвета. Другия път чаках 2- 3 седмици и си ходих шарено рижава ама мен ми отиваше и рижавото , та не беше пълна трагедия.

# 752
  • София
Здравейте,
от скоро съм червена, но в салона не ми направиха точно цвета който ми се искаше (боята беше смес от Selective). Скоро след измиване съвсем ми се отми цвета.
В момента е нещо такова:

Бихте ли ми препоръчали боя, с която е възможно да се получи цветът (и да се запази по- дълго време) ??

Постигам малко по тъмен цвят от втория с наситено червено или рубин на Арома (цветовете са различават съвсем малко). Предишният ми цвят беше тъмен махагон.

От това: косата ми сега е г/д това:

# 753
Ro6avKa ,благодаря за съветите  Hug  bouquet

# 754
Здравейте,
В момента е нещо такова:

Аз бях постигнала подобен цвят с garnier color sensation 5.62.На слънце имах страхотен блясък,но не бих казала,че боята е много трайна.Използвала съм тази и на Гарниер Олиа едно по-светло червено.С Олиа се правех повече от година и може би се беше наслоила достатъчно,защото се боядисвах по-рядко.

А какъв цвят ти беше косата преди да я боядисаш, че като погледнах боята ми се струва, че ще стане доста по- тъмно отколкото ми се иска...

Естествено кестенява,но нито много тъмна,нито много светла.Аз пък много искам цвета,който ти си получила:)При мен стана почти черно,сега взе да пада и изчаквам за да пробвам пак:)

# 755
Момичета, благодаря ви за отговорите Simple Smile

Харесах си някои бои:
AROMA INTENSE   6.6 (http://befit.bg/eshop/en/AROMA-INTENSE-БОЯ-ЗА-КОСА-6-6-НАСИТЕНО-ЧЕРВЕН-50-МЛ.240676)
Palette Salon Colors 6-88 (http://parfumi-kozmetika.com/product-2645.html)
Syoss Oleo Intense  5-92 (http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/HAIRCOLORATION/oleo-intense … 2_bright_red.html)

Нямам опит с боите  Embarassed и затова реших да се посъветвам с вас. Дайте мнение??

Доколкото разбрах Палете май не е добър избор (въпреки, че цвета е доста примамлив на схемата Heart Eyes).

В началото на темата ми направи впечатление, че доста препоръчват Велатон или Лонда.  На тях ли да заложа за по- сигурно?? Също кои цветове са подходящи, че ми изглеждат супер различни на всяка една снимка ??

Много сте отзивчиви, което ме радва и много Ви благодаря!  Hug

# 756
  • София
Анелия - Боите на Арома са много добри, аз имам супер чувствителен скалп, препоръчвам ти тази
Ако косата ти е дълга ще ти трябват две бои

# 757
И аз не бих ти препоръчала никоя от изброените, по - добре Арома или професионална боя.

# 758
Анелия - Боите на Арома са много добри, аз имам супер чувствителен скалп, препоръчвам ти тази
Ако косата ти е дълга ще ти трябват две бои
+1 глас с тази боя от години се боядисвам.редувам 27 номер с 7 номер.преди години се обринах и изчесах от Палетте-то и от тогава съм с Арома  Peace

# 759
Момичета, има ли разлика от ТАЗИ:

до ТАЗИ боя:

Днес попаднах на втората, и "картинката" определено "не ми допадна"...  newsm78 newsm78

# 760
  • София
Не мисля

# 761
Аха, благодаря, че гледам аз, разглеждам, в каталога я нямаше, а на кутийката отвсякъде кафяво...  #Crazy

Взех си в крайна сметка Prodigy нa L'Oreal 6.60, силно се съмнявам, че нещо ще стане, но поне е безамонячна, пък следващия път с тази на Арома, че и бързо падал Лореала доколкото разбрах...
Мислех БЕС, ама не ми се чакаше тази доставка, че казаха покрай 3-ти чак на 4, 5 щяла да дойде...   Close

# 762
  • София
След прането на косата ми от стари бои най-упорито беше червеното в тези части, боядисвани с Индола. Така че за мен тя си остава най-трайната боя.

# 763
Аз днес си взех Деколора и  утре мисля да го цапна  Rolling Eyes

# 764
Не ползвай третото шишенце. Ползвай първите две там колкото ще ги ползваш и после си я измии хубаво и по добре изчакай единб два дена за боядисването ако можеш.Ако искаш ми пиши на лични Hug

Общи условия

Активация на акаунт