Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 023
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Здравейте червенокоски!

В момента съм с боята на Wellaton вулканично червено. Имам чувството че са развалили боята..някак си не ми докарва цвета както преди.

Сега ми щукна да пробвам крем боята пак на Wellaton. Избрала съм си този път ирландското червено. Някой има ли впечатления от тази боя?

# 736
Цвят мечта:
http://img.galya.ru/galya.ru/Pictures2/ttp/2012/04/03/t4_3127506.jpg
Според мен номера е нещо от типа 8.43? Как мислите?

# 737
Здравейте,
от скоро съм червена, но в салона не ми направиха точно цвета който ми се искаше (боята беше смес от Selective). Скоро след измиване съвсем ми се отми цвета.
В момента е нещо такова:

Много ми се иска да постигна такъв цвят:

Бихте ли ми препоръчали боя, с която е възможно да се получи цветът (и да се запази по- дълго време) ??

# 738
  • Бургас
Aneliya Milkova на мен и двата цвята ми харесват.  Peace
 Някой има ли впечатление от боите на Елеа? Гледам в каталога имат червени нюанси  newsm78 и им се чудя, в най скоро време трябва да се боядисам, но нещо все не съм доволна от получения резултат. И аз искам да постигна нещо като цвета показан от  Aneliya Milkova.

# 739
Здравейте,
от скоро съм червена, но в салона не ми направиха точно цвета който ми се искаше (боята беше смес от Selective). Скоро след измиване съвсем ми се отми цвета.
В момента е нещо такова:

Много ми се иска да постигна такъв цвят:

Бихте ли ми препоръчали боя, с която е възможно да се получи цветът (и да се запази по- дълго време) ??

Аз бях постигнала подобен цвят с garnier color sensation 5.62.На слънце имах страхотен блясък,но не бих казала,че боята е много трайна.Използвала съм тази и на Гарниер Олиа едно по-светло червено.С Олиа се правех повече от година и може би се беше наслоила достатъчно,защото се боядисвах по-рядко.

# 740
Здравейте момичета Simple Smile
Дългогодишна чернокоска ,иска да се допита до Вас   bouquet
Дали с тази боя  : Loreal Majirel  https://www.google.bg/search?q=Loreal+Majirel&biw=1440&b … jirel%3B800%3B834,ще мога да махна черното и да ме хване до някаква степен червено ,без обезцветяване и  фризьор Thinking

# 741
  • София
Върху черно едва ли, повечето бои нямат изсветляващ или обезцветяващ ефект, освен ако няма блондор в тях. Виждала съм на приятелка, там където косата й е новоизраснала, е червено, но надолу черното си стои и има 2 цвята. Аз никога досега не се бях обезцветявала и бях много против, но вчера фризьорът ми го направи, за да преминем към по-светло (нещо като омбре), и бях изумена колко чисто и равномерно хвана новият цвят, като ги няма старите напластявания отдолу. Но прекарах към 5 часа в салона.

# 742
На мен ми обясни една дама,че вътре има оксидант заедно с боята за обезцветяване точно за по-тъмни тонове,но не съм запозната,а вече искам да махна черното  Embarassed Thinking

# 743
  • София
Оксидантът сам по себе си може да вдигне към 2 нива, но това няма да е достатъчно ако основата е черна. Черната коса е ниво 1 или 2, а червеното е вече на ниво 6 или 7. Това са 5 нива разлика. Може да пробваш с Деколор, който да изпере боята и евентуално да върне косата в естествения й цвят - някои са доволни от такива продукти, други не. Може да се наложи няколко пъти да се повтори докато излезе всичко.

# 744
Чувала съм за Деколора,но сякаш не ми се рискува с него  Thinking За фризьори в момента нямам възможност и исках да се пробвам вкъщи,но не знам заслужава ли си  Thinking
Serpentine ,благодаря,че отговаряш   bouquet

# 745
Според мен пробвай с Деколора аз така от черна минах на червена, та даже после бях и тъмно руса . Не изтощава толкова много косата и е по-добър вариант от разни супри.От черно на червено най-лесно се минава.

# 746
  • София
Здравейте червенокоски!
Надявам се, че приемате нови попълнения. От днес и аз съм в отбора. Дълго време бях руса, след което се боядисах в естествения си кестеняв цвят и от лятото не бях я пипала. Но ми омръзна и вчера се подстригах късо,  а днес в магазина вместо да си взема кафява боя, не знам защо се загледах в червените Simple Smile Спрях се на Лореал Кастинг 550.
Промяната е голяма и все още трудно се възприемам, но май ми харесва Simple Smile

# 747
  • Пловдив
Здравейте червенокоски!
Надявам се, че приемате нови попълнения. От днес и аз съм в отбора. Дълго време бях руса, след което се боядисах в естествения си кестеняв цвят и от лятото не бях я пипала. Но ми омръзна и вчера се подстригах късо,  а днес в магазина вместо да си взема кафява боя, не знам защо се загледах в червените Simple Smile Спрях се на Лореал Кастинг 550.
Промяната е голяма и все още трудно се възприемам, но май ми харесва Simple Smile

Ако искаш дай снимка.Аз пък от червена и то доста червена лятото сега съм руса.И пускам коса.Но продължавам да следя темата, харесвам червени коси.

# 748
  • София
Утре ще снимам на светло и ще кача  Peace

# 749
Според мен пробвай с Деколора аз така от черна минах на червена, та даже после бях и тъмно руса . Не изтощава толкова много косата и е по-добър вариант от разни супри.От черно на червено най-лесно се минава.
Може би през уикенда ще го тествам този деколор,дано е поне щадящ,знам че се чака след него преди да се нанесе боята  Rolling Eyes Иска ми се много тази промяна

Общи условия

Активация на акаунт