Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 914
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 855
Може ли някой да ми каже този цвят как точно се води ?
Скрит текст:
не съм сигурна ,че е към червенокосите но по скоро следва да е в тази категория.Не е черно , не е червено.
Нещо като лилаво черно го определям но все пак да попитам и вас .
И някой знае ли как и с каква боя може да се постигне в домашни условия ?

Cherry black?  Simple Smile

# 856
Според мен е виолетово.Аз опитах да постигна нещо подобно с Олиа.Станах черна с лек  отенък,който се  виждаше само на слънце Rolling Eyes

# 857
  • София
Някой пробвал ли е интензивно червеният нюанс на Олиа?  Ще ми се да чуя мнение, защото съм и хвърлила око, та да видим. Thinking
Със закъснение, но ползвам от 1 година 6.60. Доволна съм, не изтощава, цветът е разкошен, основата ми е кестенява, но не тъмно, средно. Обаче много пада и цапа с обикновен шампоан.
Аз ползвам такъв и след първото измиване почти не пуска. Peace

# 858
Според мен е виолетово.Аз опитах да постигна нещо подобно с Олиа.Станах черна с лек  отенък,който се  виждаше само на слънце Rolling Eyes
с 4.16 ли се опита да постигнеш този цвят?
Мислех си за нещо като plum на лореал но се притеснявам да не стане лилаво черно  newsm78

# 859
Не съм чела цялата тема, но като видях името и веднага реших да пиша. Наистина се надявам да получа помощ, защото досега никого не ми даде сносен съвет, че дори и фризьорите.  newsm78 Скоро ще си боядисвам косата в червено, имам голям мерак от много време. Обаче искам да бъде тъмночервено. Въпроса е, че досега не съм си боядисвала косата изцяло (само омбре) и искам да е безамонячна, уж малко по-щадяща. Говорих  с една фризьорка и в случай че не успее да намери боя, трябва аз да си купя. Спряла съм се на syoss oleo intense - цвят burgundy red
Ето как изглежда: http://pi.ce-tescoassets.com/assets/HU/835/9000100840835/ShotType1_328x328.jpg
Общо взето искам нещо подобно: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a1/b1/fc/a1b1fc31b7e0f … 478bae56b5b23.jpg
Знам че тези безамонячни бои падат лесно, особено пък като е и червена, но какво да се прави, мерака е по-голям.  Laughing Laughing  Очаквам съвети!!!

# 860
Това, което си показала няма да се получи. Ако косата ти е тъмна, а долу светла голям проблем ще имаш. Горе ще си остане тъмно червена, долу розово червена.
Не ти препоръчвам боите на SYOSS . Много изсушават косата.
Мацката, която си показала е с много светло червена коса като На Жана Бергендорф просто е била в тъмна стая и кофти снимка. За да си направиш такъв червен цвят, ще ти трябва изсветляване на косата и после боя. Поне според мен или по-агресивна боя.
http://www.zlatnaribka.com/lakme/trayni-boi-za-kosa-lakme/LAKME-COLLAGE
Пробвай с тази някоя от 6тиците. Аз се направих 6.45 стана доста светло, но биеше малко на оранжево, червено. Но ти можеш да си харесаш друг цвят. От първият път сама в къщи равномерно няма да стане. Много зависи и каква ти е основата , ако е светло кестенява няма проблем. Ако е тъмен кестен ... не се получават нещата особено, ако си я боядисвала преди това.

# 861
Това, което си показала няма да се получи. Ако косата ти е тъмна, а долу светла голям проблем ще имаш. Горе ще си остане тъмно червена, долу розово червена.
Не ти препоръчвам боите на SYOSS . Много изсушават косата.
Мацката, която си показала е с много светло червена коса като На Жана Бергендорф просто е била в тъмна стая и кофти снимка. За да си направиш такъв червен цвят, ще ти трябва изсветляване на косата и после боя. Поне според мен или по-агресивна боя.
http://www.zlatnaribka.com/lakme/trayni-boi-za-kosa-lakme/LAKME-COLLAGE
Пробвай с тази някоя от 6тиците. Аз се направих 6.45 стана доста светло, но биеше малко на оранжево, червено. Но ти можеш да си харесаш друг цвят. От първият път сама в къщи равномерно няма да стане. Много зависи и каква ти е основата , ако е светло кестенява няма проблем. Ако е тъмен кестен ... не се получават нещата особено, ако си я боядисвала преди това.
Благодаря за съвета. За омбрето няма да имам проблем, защото ще си отрежа русата част. А колкото до боята, май ще прибягна на амонячна колкото и да не искам. За мен е важно да се получи наситен цвят, а не да стане нещо бледо. Но и не искам от прекомерното боядисване да ми се изтощи косата и да заприлича на слама.

# 862
с 4.16 ли се опита да постигнеш този цвят?
Мислех си за нещо като plum на лореал но се притеснявам да не стане лилаво черно  newsm78
  3.16 Deep Violet

# 863
Здравейте,  искам да попитам дали някоя от вас е използвала Garnier color sensation 6.46 red amber? Интересува ме дали цветът става наситено червен или по-скоро меден?

# 864
  • Пловдив
Здравейте,  искам да попитам дали някоя от вас е използвала Garnier color sensation 6.46 red amber? Интересува ме дали цветът става наситено червен или по-скоро меден?

Аз съм се правила с него, на мене ми стана наситено медно-червеникав, по-ярък от това, което е на кутията като снимка, но бързо падна този оттенък.Правила съм се върху светла основа.

# 865
Подкрепям Ваня 7. Цвета е много наситено медено-червен, бързо пада

# 866
Благодаря за отговорите Simple Smile А от коя марка бои сте довол като трайност? Аз искам медено-червен цвят и може би ще се насоча към професионалните бои. Чудя се между Lakme и Loreal professional

# 867
Като трайност специално аз съм най-доволна от Palette.

# 868
Подкрепям последния коментар, но също е важно да се уточни, че това е най-горящата косата боя. Лично аз не бих си я причинила. Майка ми я ползва, тъй като тя има много повелели коси и е факт, че тази боя най-добре ги покрива и не пада, ноооо.... факт е също, че косата й е като метла

# 869
Чак пък най...  newsm78 Аз поне не съм забелязала такива поражения, може би защото редувам Палете с Лореал, а понякога смесвам с Арома, та не е всеки път тя. Определено ми прави впечатление, че свежестта на цвета специално се запазва най-вече с Палете.
Но определено ще е полезно някой да си каже мнението за хубава боя като комплексни качества. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт