Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 030
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 150
  • Somewhere far away
мхм. мен ме интересуват червените. трябва ми нещо виолетово червено... не искам да има онзи дразнещ оранжев подтон и съм в издирване на перфектния червен цвят, който аз искам а все не мога да постигна

# 151
Цвета който ти показах, е сложен само на краищата на тъмна коса, като преди това е обезцветено и изглежда така, когато е прясно боядисано:
Скрит текст:

# 152
  • Somewhere far away
Мерси- готино е , но не е това, което търся..

# 153
Deathcrush, намери ли нещо с хубаво виолетово?
До сега се правих рижава, но си мисля малко да сменя оттенъка. Чудя се и с кои тониращи балсами/шампоани мога да докарам поне малко виолетовко. :/

# 154
Да се оплача от моята фризьорка......понеже препоръчах тук да се ходи на фризьор като си сменяш цвета, остави си ръцете просто.....косата ми стана на петна. smile3515

# 155
 Tired Lemy, аз за това мразя да ходя на фризьор. Ама почти никога не съм била доволна, нито за подстригване, нито за боядисване. Дори и на сватбата не се харесах особено, ама нямаше какво да направя  Whistling Кой цвят си направи?

# 156
Здравейте, момичета,
Някакви с какво мога да постигна този цвят:
Скрит текст:
Скрит текст:
Естественият ми цвят е пепеливо рус.

# 157
  • До Балкана
Почетох малко и май няма къде да си задам въпроса освен при вас.  Blush Боядисвам се с Wellaton Mousse номер 4/0 и винаги ползвам по 2 кутии. Искам обаче, да си направя червен нюанс. Мислите ли, че ако смеся една кутия 4/0 с някоя от червените бои, примерно 4/6 (божоле) или 55/46 ще си повредя косата от смесването? То друг е въпросът дали ще ме хване и ще докарам червен нюанс... Simple Smile

# 158
Аризона, така като гледам е някаква смеска от медено русо и розов коректор... Чиста боя такава не съм срещала.  Thinking

Dallcheto, не мисля, че ще се увреди. Щом са на една марка и с една основна формула, би трябвало да е ОК. Аз смесвам бои, само че крем-бои на Палете ИЛИ Гарниер (за майка). Косата ни са си както след обикновено боядисване. Червеният отенък не е много труден за получаване май.  Laughing Би трябвало да стане. С 55/46 може да получиш леко рижавеещо червено. Не съм много сигурна за резултатът, но по принцип 4-ката е именно меден отенък. Simple Smile

# 159
Tired Lemy, аз за това мразя да ходя на фризьор. Ама почти никога не съм била доволна, нито за подстригване, нито за боядисване. Дори и на сватбата не се харесах особено, ама нямаше какво да направя  Whistling Кой цвят си направи?
Тази, 8/49, стана страхотно оранжево, но на петна тук там.
http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/LAKME-COLLAGE

Аз винаги съм била доволна от моята фризьорка, подстригваше ме страхотно, справяше се и с боядисването, но напоследък взе много да ме претупва, гледа да вземе максимално много хора, явно зора е да изкара повече пари. Само, че вече ме изгуби като клиент, а сигурно ще има и още като мен, сега си търся друг читав фризьор.  smile3516

# 160
  • До Балкана
Благодаря ти emerald_eyes ! Предполагах, че е така, но никога не съм смесвала и ми беше леко тревожно. А сега ще бягам за боя и довечера ще мажа! Grinning

# 161
Моля!  Simple Smile

Стискам палци да се получи хубав ефект. Да споделиш после! Peace

# 162
Тази, 8/49, стана страхотно оранжево, но на петна тук там.
http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/LAKME-COLLAGE

Аз винаги съм била доволна от моята фризьорка, подстригваше ме страхотно, справяше се и с боядисването, но напоследък взе много да ме претупва, гледа да вземе максимално много хора, явно зора е да изкара повече пари. Само, че вече ме изгуби като клиент, а сигурно ще има и още като мен, сега си търся друг читав фризьор.  smile3516

Много хубав цвят Simple Smile Сигурно ти е много светла основата. Обаче аз към по-тъмен съм се насочила (нещо между кестеняво и керемидено), понеже по-светличко изисква изсветляване предварително. Моята косица успях да й сваля черното, ноо към краищата си е по-тъмничка, защото там се е наслагвала боята. И сега не знам какво да правя. А както казах, много нямам доверие на фризьорки. Просто искам да си купя качествена боя, която да ми приравни цвета, но като цяло да я изсветли с 1-2 тона. И не знам какво да направя, защото се страхувам, че в корените ще стане по-светла, пък на долу няма да хване. Освен ако се боядисам на 2 етапа - първо по дължините, а после по корените?? Нямам идея.   33uu

# 163
За съжаление хвърлих упътването на боята, там имаше описани начините за боядисване и изсветляване. Аз си взех 6 % окислител който ако не се лъже беше за изсветляване 2 тона, чукни на таблицата с окислителите в сайта да ги видиш, там има до 12%. Според мен ако си вземеш 9% окислител например, може да ти се получи. Ако искаш, пиши им на мейла в сайта, да ти пратят някое упътване, а може направо да се консултираш с тях, много са отзивчиви.

# 164
Оо, много благодаря, ще им пиша, щом отговарят. Значи са коректни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт