Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 020
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Ето ме и мен Simple Smile Вижте какво се получи с боя на Seri 1066 и оксидант на BES 40V
от това http://oi39.tinypic.com/11i23c9.jpg

стана това http://oi43.tinypic.com/33572ih.jpg

На снимката много не си личи, но в корените стана адски наситено и изкрящо.Мисля следващият път да взема по-тъмният цвят за да стане равномерно.

# 166
Оо, много благодаря, ще им пиша, щом отговарят. Значи са коректни  bouquet
Аз лично съм много доволна от тях.

_Lulla_, не мога да определя на моят монитор цвета червен ли е или цикламен?

# 167
  • Варна
Оо, много благодаря, ще им пиша, щом отговарят. Значи са коректни  bouquet
Аз лично съм много доволна от тях.

_Lulla_, не мога да определя на моят монитор цвета червен ли е или цикламен?

Червен е, но в корените стана много ярко наистина.Сестра ми като ме видя каза "Косата ти е като на анимационен герой"  Joy Скоро ще се отмие няма страшно Simple Smile

# 168
Супер е цвета, просто аз търся розово цикламена боя и трайна. Не за мен.
 Simple Smile

# 169
  • До Балкана
emerald_eyes, да докладвам за смесването. Стана дори по-тъмна от колкото като се правя само с 4/0. Единственото червено е по кожата на главата ми и картинката е направо гротестна. Мисля, че цветовете на Велатон мус са с 1-2 тона по-тъмни от цвета на кутията, сега го знам със сигурност. Grinning

# 170
Момичета, кой номер цвят на Lakme е този в края на клипчето?

Скрит текст:

Не можах да открия в коментарите  newsm78...

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 13:10 от Кукумицина

# 171
Dallcheto, като цяло мусовете си излизат май по-тъмни. Веднъж се правих с Велатон мус, но нямаше как да преценя, защото слагах върху русо, по-тъмно. Обаче при мен падна сравнително бързо. Предполагам и ти няма да си тъмна много дълго време. Grinning

# 172
  • До Балкана
Ха, дано! Така ми се искаше да червенея гордо! Grinning Следващият път.

# 173
Следващият път по-смело! Направо с две червени бои. Тогава не виждам как НЕ би станало.  Laughing

# 174
Момичета, кой номер цвят на Lakme е този в края на клипчето?

Скрит текст:

Не можах да открия в коментарите  newsm78...

На 40тата сек се вижда номера да боята и тя се оказа не Лакме, а професионална на Шварцкопф. Schwarzkopf Professional IGORA Royal Absolutes.  Имате ли впечатления от нея?

# 175
 _Lulla_  хубав цвят и много ти отива Wink

Аз днес се реших .. след 1 г. и половина без никакво боядисване да си взема боя и си взех 5.52 на Гарниер и отивам да се мацам  Wink

# 176
От Златната рибка въобще не ми отговарят - 3-ти или 4-ти ден. Писах им и на Фейсбука, и на мейла  newsm78

ravvenr - пиши как е станало, цветът на кутията ми харесва доста.

# 177
От Златната рибка въобще не ми отговарят - 3-ти или 4-ти ден. Писах им и на Фейсбука, и на мейла  newsm78
Странно, винаги са били точни при мен. Ако ти се занимава още с тях, можеш да им препратиш писмото ти и да ги попиташ защо не ти отговарят. Или пък да им звъннеш на някой от посочените телефони.

# 178
ravvenr - пиши как е станало, цветът на кутията ми харесва доста.

косата ми е кестенява .. стана малко по - тъмен кестен с лек червен отенък на слънце
общо взето стана цвета , който е даден на опаковката  Wink ..
Скрит текст:

аз мислех ,че ще стане по червеникаво и следващия път ще си взема ето това да пробвам
Скрит текст:

дано само да не стане оранжева  Mr. Green .. и лека полека ще си направя баш червения цвят дето искам нещо такова
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 179
А какво ще кажете за Палете делукс червените цветове ..

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт