Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 436
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 225
Ааааа, тези на престиж май съм ги виждала, но тониращ балсам не ми е говорило досега за боядисване  Mr. Green

Много благодаря ОРИДЕЛ   bouquet

Ще пробвам ( може би покрай коледните празници, та ако стана шарена или на петна, поне ще имам избор да си седя у домУ, докато се измие  Joy hahaha
Но не искам риж цвят, а тъмно червен, може би примесен с виолетово някакво. Само информативно, ето тези цветове ми харесват : (най-много втория ми харесва)
1.
2.
3.

Различават се и трите, и затова не мога да реша точно какъв цвят да бъде, а и дали ще ми отива Simple Smile

# 226
Royall, определено цвета на кожата има огромно значение наистина. Тези, които си изпратила, са леко матови. Ти спомена,че си светла, затова не съм сигурна, че толкоз тъмен нюанс ще ти отива. Говоря от собствен опит - аз също съм много бяла, но с розови варианти Wink Та мисълта ми, аз съм била с тъмно червено (естествено, не мога да твърдя, че при теб ще е същото), но определено с тъмна коса (та дори и тъмно червено), изглеждам като емо Sad.

Останалите мацки, имате ли идея какъв е точно нюанса на Ема Стоун? Имам предвид като номерация?  Не мога да определя. Знам, че е auburn, значи има 4ка, според мен е 7.45; 7.46 или нещо от сорта.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Emma_Stone … eauville_2011.jpg

# 227
Здравейте,
Едно бързо въпросче от мен. Знаете ли къде се продава боя за коса на Seri? Искам да се направя малко по ярко червена 1-2 пъти и вече видях, че това е варианта ми. Освен ако не може да ми препоръчате добра фризьорка из София, при която да постигна нещо такова:

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0014/2922/files/fierce_grande.jpg?104551

# 228
Немезида, във верига магазини Елитис съм я виждала. Търсих из нета, но не открих нищо повече - остава да обръщаш козметичните магазинчета, ако си нямате такъв хипермаркет. Peace

# 229
В Елитис не я зареждат. Имат една начална доставка и вече само каквото е останало. И аз се ровичках из нета и нищо не намерих.  Confused

# 230
Emailisita,

Поразрових се да разбера момичето от втората снимка с каква боя се боядисва (понеже й имам instagram и youtube профилите) и разбрах, че ползва Garnier nutrisse medium intense auburn r2

Обаче срещнах опаковката в три различни нюанса  Confused. Ето за какво говоря:

Как изобщо мога да преценя на коя опаковка се показва най-точния цвят? Помагайте  Praynig.  Пък и видях после, че на това момиче само на определена светлина косата й изглежда тъмна.... на дневна светлина е по-светла и по-наситено червена.

# 231
При нас в Търново наскоро отвориха Елитис, а съвсем скоро заредиха и Seri. Ако държиш много на боята, може да се уговорим на ЛС да ти пратя. Peace

# 232
Дами, споделете каква марка боя използвате, дълготрайна ли е , доволни ли сте , какъв цвят сте точно- тъмен светъл .. ако искате качете снимка . Аз досега се каносвах, но изчаках няколко месеца и мисля, че е време да се боядисам преди празниците, но не знам с каква боя, та чакам съвети . Simple Smile  Hug Hug Hug

# 233
Писах вече за своите постижения по-рано в темата. Whistling

# 234
  • в.преслав
http://img203.imageshack.us/img203/8807/gxxi.jpg

Аз от август месец съм червенокоска,но тъй като бях доста години руса все още ми избива русото и 4-5 пръста от краищата нагоре не се покриват от боята.Седи ми малко като омбре или кичури.Ползвам боя Игора роял,но ми смесват три номера плюс една добавка.

# 235
УНИКАЛЕН ЦВЯТ  #Crazy #Crazy #Crazy
Сигурно на моята бяла кожа никак няма да отива  #Cussing out

# 236
Ще ви излъжа коя точно от всички бои на Garnier е моята, с няколко вида масла мисля че беше, цвета ми е 6.60 (не много тъмно червено), отмива ми се съвсем малко, от 1 година съм с нея и се хвана перфектно още от първия път на косата ми, която е тъмно кестенява. Ако не се лъжа, може би е и без амоняк, но дори да е нямам проблеми с това, защото косата ми става толкова мека и лъскава от нея! Дано да съм помогнала на настоящите/бъдещи червенокоски.

# 237
Възхитена съм от Лакме Колаж 8/49 !!!
Точно този цвят исках,боядисах се сама,а покри много равномерно и интензивно.

Боядисвате ли си веждите и как точно процедирате?

# 238
Ааааа, тези на престиж май съм ги виждала, но тониращ балсам не ми е говорило досега за боядисване  Mr. Green

Много благодаря ОРИДЕЛ   bouquet

Ще пробвам ( може би покрай коледните празници, та ако стана шарена или на петна, поне ще имам избор да си седя у домУ, докато се измие  Joy hahaha
Но не искам риж цвят, а тъмно червен, може би примесен с виолетово някакво. Само информативно, ето тези цветове ми харесват : (най-много втория ми харесва)
1.
2.
3.

Различават се и трите, и затова не мога да реша точно какъв цвят да бъде, а и дали ще ми отива Simple Smile

Здравейте момичета,
в момента съм с руса коса, но обмислям варианта за малко промяна в червената гама. Кожата ми е светла, а очите ми - зелени. Мисля че би ми отивал.
От тези цветове, които Royall е показала номер 3 много ми харесва. Според вас с какво мога да го постигна, как се казва или как да го потърся?
Благодаря ви предварително за информацията!
Royall, погледни тези шампоан оцветители: http://beautycosmetic.biz/joanna-multi-color-effect-shampoan-ocv … titel-p-3924.html Мисля че номер 8 прилича, на това, което ти търсиш. Колежката ми ги пробва и е много доволна от цвета, но не покри белите коси.
Извинявам се за дългия пост!
Желая на всички весели новогодишни празници! Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 22:48 от Queen_

# 239
Аз съм червенокоса от години и май най-накрая открих своя цвят - Keyra colours 7/66. За мен боята е уникална и спокойно ми издържа месец преди следващо боядисване. Цветът е доста интензивен и точно това лично на мен ми допада най-много.

Общи условия

Активация на акаунт