Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 419
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, знам, че съм питала, ма пак да си попитам. Знаете ли на Ема Стоун какъв точно е цвета? Говоря за нюанса. Според мен е 7.43, 7.44, 7.45 или 7.46, но не колебая:)). Ето тук: http://images5.fanpop.com/image/photos/27000000/Emma-Stone-Wallp … 2907-1024-768.jpg Някои други идеи?

Мерси предварителнооо

# 241

Здравейте момичета,
в момента съм с руса коса, но обмислям варианта за малко промяна в червената гама. Кожата ми е светла, а очите ми - зелени. Мисля че би ми отивал.
От тези цветове, които Royall е показала номер 3 много ми харесва. Според вас с какво мога да го постигна, как се казва или как да го потърся?
Благодаря ви предварително за информацията!
Royall, погледни тези шампоан оцветители: http://beautycosmetic.biz/joanna-multi-color-effect-shampoan-ocv … titel-p-3924.html Мисля че номер 8 прилича, на това, което ти търсиш. Колежката ми ги пробва и е много доволна от цвета, но не покри белите коси.
Извинявам се за дългия пост!
Желая на всички весели новогодишни празници! Simple Smile

Първо Честита Нова Година на всички! Здраве и щастие през 2014 Simple Smile   bouquet

Благодаря за предложението за шампоаните оцветител. Ще трябва да се пробват  Grinning

А колкото до цвета на момичето от снимка номер 3, и аз след известно разсъждение реших, че този цвят най-много ми харесва  Rolling Eyes само, че не знам как се постига. Момичето се казва Jaclyn Hill, гледала съм нейни клипчета в youtube, но не можах да разбера как постига цвета. Ако на теб ти се рови Simple Smile Същевременно аз , ако разбера все пак, ще ти пиша  Peace

http://img203.imageshack.us/img203/8807/gxxi.jpg

Аз от август месец съм червенокоска,но тъй като бях доста години руса все още ми избива русото и 4-5 пръста от краищата нагоре не се покриват от боята.Седи ми малко като омбре или кичури.Ползвам боя Игора роял,но ми смесват три номера плюс една добавка.

RAL77, цветът на косата ти е уникален   bouquet и много ти отива. Адски много. Може ли да споделиш кои номера и каква добавка смесват?

# 242
  • Варна
Здравейте Simple Smile записвам се и аз да следя темата... Червенокоска съм от година  newsm03 Последните два месеца ползвам тази боя на Лореал http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/feria/p67-pu … carlet-power.aspx и съм сравнително доволна  Simple Smile цвета се запазва чудесно... Недостатъка е, че е малко скъпичка

# 243
  • в.преслав

Здравейте момичета,
в момента съм с руса коса, но обмислям варианта за малко промяна в червената гама. Кожата ми е светла, а очите ми - зелени. Мисля че би ми отивал.
От тези цветове, които Royall е показала номер 3 много ми харесва. Според вас с какво мога да го постигна, как се казва или как да го потърся?
Благодаря ви предварително за информацията!
Royall, погледни тези шампоан оцветители: http://beautycosmetic.biz/joanna-multi-color-effect-shampoan-ocv … titel-p-3924.html Мисля че номер 8 прилича, на това, което ти търсиш. Колежката ми ги пробва и е много доволна от цвета, но не покри белите коси.
Извинявам се за дългия пост!
Желая на всички весели новогодишни празници! Simple Smile

Първо Честита Нова Година на всички! Здраве и щастие през 2014 Simple Smile   bouquet

Благодаря за предложението за шампоаните оцветител. Ще трябва да се пробват  Grinning

А колкото до цвета на момичето от снимка номер 3, и аз след известно разсъждение реших, че този цвят най-много ми харесва  Rolling Eyes само, че не знам как се постига. Момичето се казва Jaclyn Hill, гледала съм нейни клипчета в youtube, но не можах да разбера как постига цвета. Ако на теб ти се рови Simple Smile Същевременно аз , ако разбера все пак, ще ти пиша  Peace

http://img203.imageshack.us/img203/8807/gxxi.jpg

Аз от август месец съм червенокоска,но тъй като бях доста години руса все още ми избива русото и 4-5 пръста от краищата нагоре не се покриват от боята.Седи ми малко като омбре или кичури.Ползвам боя Игора роял,но ми смесват три номера плюс една добавка.

RAL77, цветът на косата ти е уникален   bouquet и много ти отива. Адски много. Може ли да споделиш кои номера и каква добавка смесват?

Фризьорката ме боядисва с Игора роял на Шфарцкопф.Слага по 1/4 от три номера-7.00,7.56 и 7.77.Даже от 7.00 ми слага много малко.А добавката е L57 и от нея слага 1/4.Оксидата е 20%.До колкото си спомням това са номерата.След седмица като ходя да боядисвам корени,ще погледна хубаво номерата,но 99% съм сигурна,че са това.Лошото е,че до сега съм се боядисвала 5 пъти с този цвят и в краищата ми избива русото все още.Докато не го изрежа няма да се оправи.

# 244
  • BG-DE
Здравейте дами, в момента съм руса но от известно време обмислям да направя някаква промяна и се спрях на този цвят http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/prodigy5/7-40-vermillon.aspx . Не си правя илюзии, че върху русото медното дълго ще се задържи но нямам представа когато започне да се отмива какво се получава, по-светло нюанс или избива жълто?  Много ще съм ви благодарна ако може да ми каже какво да очаквам   bouquet

# 245
  • Варна
Здравейте дами, в момента съм руса но от известно време обмислям да направя някаква промяна и се спрях на този цвят http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/prodigy5/7-40-vermillon.aspx . Не си правя илюзии, че върху русото медното дълго ще се задържи но нямам представа когато започне да се отмива какво се получава, по-светло нюанс или избива жълто?  Много ще съм ви благодарна ако може да ми каже какво да очаквам   bouquet
Когато за първи път се боядисах с червена боя върху изрусена коса, когато започна да пада изглеждаше розова Grinning Но медното може и да жълтее... пак зависи от боята...

# 246
  • BG-DE
miss_mims_89, благодаря за мнението   bouquet и аз мисля, че е възможно да се получи жълтеене, май ще трябва да потърся някоя по-покривна професионална боя newsm78

# 247
Моят съвет е да отидеш при фризьор.Те ще смесят с боя за покритие на бели коси.
Много вероятно е първото боядисване да падне много бързо,така че недей да си разочарована. Peace

# 248
  • BG-DE
Да така май ще е най-добре. Благодаря   bouquet

# 249
Последно се боядисах с тази боя:

Ами много е хубава. Първо изобщо не мирише, определям аромат по скоро на плодчета, отколкото на боя за коса. Много лесно се нанася и не се разтича, защото е мус. Косата ми стана много красиво равномерно червено, докато с предишни бои краищата стояха по-тъмни. Цветът е нещо между медно червено и същинско червено.

# 250
Аз последно се боядисах с това, и няма да повторя. Косата ми няма никакъв блясък, а цвета стана много смотан след 2 измивания.  Crossing Arms Сега се чудя към Мажирел-а ли да се върна, към Лакме-то ли, или да пробвам Макадамия-та Rolling Eyes

# 251
Здравейте Simple Smile чета доста хубави отзиви за ярко червеното на Сери. Някой може ли да ми каже откъде мога да си поръчам или да си купя от София? А ако имате идея за най-яркото червено съм отворена към предложения. От няколко години съм червена, като минах и през ярко и през оранжево, та сега съм малко по-винено червено... търся да постигна отново яркия цвят, а не мога да си позволя при професионалист. Приемам съвети, момичета Simple Smile  Laughing

# 252
Аз последно се боядисах с това, и няма да повторя. Косата ми няма никакъв блясък, а цвета стана много смотан след 2 измивания.  Crossing Arms Сега се чудя към Мажирел-а ли да се върна, към Лакме-то ли, или да пробвам Макадамия-та Rolling Eyes

Няколко пъти се боядисвах точно с тази боя на Виталитис, но и на мен ми падна за отрицателно време, а също така доста е силна и гори косата! По принцип на мен червеното изобщо не ми се задържа. Аз слагам медно червено и като ми падне боята след един месец косата ми става с един рус отенък.

# 253
Здравейте на всички!  Peace знам че по тази тема много се е изписало и мога да кажа че съм изчела повечето  Laughing нооо по дяволите...искам хубава червена коса...пробвах какви ли не бой..амонячни,безамонячни,оцветители и т.н....но няма такъв ефект и цвят какъвто искам аз  Tired ако помните цвета на риана...уникален ....как да го постигна,незнам..взех си деколор на роза импекс,пробвах само на един кичур коса да видя дали ще ми изсветли косата и се получава,ама това е лесно....дайте някоя хубава боя  Praynig целувки от мен!   bouquet

# 254
Здравейте! Аз преди седмица реших да си направя косата червена и отидох на фризьор (преди това не съм се боядисвала, естествения ми цвят е светло кестеняв). Получи се по-тъмен цвят от този който очаквах, може би нещо такова
http://m3.netinfo.bg/media/images/709/709335/r-1024-768-cherveno … chervena-kosa.jpg Та въпросът ми е дали бих могла да изсветля малко цвета например с wellaton 77/44 volcanic red, понеже четох доста позитивни мнения за тази боя ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт