Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 400
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 285
Mooonllight,супер
ти
е
цветът!Уникален!

# 286
Я, това е моят клуб  Hug

Искам да попитам дали знаете за аналог на една  от най-добрите червени бои, които съм ползвала и, която вече не се прави - Magic Vulcano, не помня дали беше на Лонда или Велла  Thinking

# 287
Привет и от мен, направо се записвам и аз да следя тази страхотна тема Crazy Crazy такааа...понеже доста почетох и видях въпроси за ярко червено  Peace .. та аз моето го правя с Фадиам се казва боята... Става страхотен цвят  #Crazy Опитвала съм и Сери, но доста ми изгоря косицата  Cry и за сега смело я препоръчвам на всеки  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 18:09 от krisitoo_mz

# 288
Вчера се боядисах с интензивното на Вела, като се надявах на поне малко цвят.. Нъцки, но пък на слънце имам чудесен блясък   Grinning

# 289
Я, това е моят клуб  Hug

Искам да попитам дали знаете за аналог на една  от най-добрите червени бои, които съм ползвала и, която вече не се прави - Magic Vulcano, не помня дали беше на Лонда или Велла  Thinking
На Лонда, аз също я търся много тази боя. Алтернатива има може би в HiColor на Лореал, която е само за тъмни коси и прави ярки цветове. За жалост в България я няма. Чакам отговор от официалния  представител дали може и на каква цена да ми доставят. Ако това се случи ще дам впечатления  Peace

# 290
Аз по същият начин правих експеримент с олеа и стана ужааааассс  ooooh! ooooh! ooooh! и днес на ново гмацаници  Rolling Eyes важното е че оправих кашата...ще се опитам да кача снимка да видите   bouquet Hug

# 291
# 292
Е и аз се стремя точно към този цвят. Супер ти е. Обезцветяла ли си косата или ти е светла?

# 293
Е и аз се стремя точно към този цвят. Супер ти е. Обезцветяла ли си косата или ти е светла?
Ами аз дълго време бях с черна коса и така изведнъж реших, взех си два обезцветители за да махна черното и станах подобие на кафяво със светли корени  Shocked.. отидох до  ФРИЗЪОРСКИЯ салон и си взех боята, боядисах се аз и то стана още от първият път  Shocked Hug Hug След това четох за тази Сери - отврат! Хубав цвят стана, нооо косата цъфна като майска роза.... взех си арганово масло, стабилно подстригване и от тогава насам съм с Фадиам 106 се води по каталог със средно силен окислител   bouquet надявам се да съм помогнала ! Hug

# 294
Здравейте, вече 17 години съм червенокоса. Минала съм през цялата червена гама и това, в което се убедих е, че с една боя не може да се постигне желания цвят, или поне много рядко се случва човек да успее да си докара цвета, който иска с една боя. За това от 8 години насам се боядисвам с 2 цвята боя, за да имам цвета, който искам. Лошото е, че стигнах до мечтания цвят след безброй експерименти.

# 295
Искам да попитам дали знаете за аналог на една  от най-добрите червени бои, които съм ползвала и, която вече не се прави - Magic Vulcano, не помня дали беше на Лонда или Велла  Thinking
Оо, и аз страдах дълго време по тази боя. Най-хубавото ми червено беше със нея.

# 296
хоп и аз в клуба на червенокосите  Hug
аз от 20год. съм в оражевата гама ,смених доста бои но от 10год ползвам една и съща боя

# 297
snow22, сподели своя опит. Коя боя използваш и доволна ли си:)? Снимки тук също са добре дошли

# 298
еми аз в началото започнах със eugene perma след това минах на L´Oréal Professionnel Majirel 74 тези две бои са много хубави доста щадящи косата но цвета пада доста бързо,от 10год.съм на LANDOL MILANO 74 http://prikachi.com/images/399/7084399L.jpg
естествената ми коса е тъмно кестенява и вече доста прошарена,покрива идеално белите коси ,за корена ползвам 9% оксидант а за дължината 6%,за месец цвета се измива съвсем леко като ползвам шампоан и балсам за боядисана коса,тази боя е хем много щадяща косата и цвета е доста траен а и цената и не е висока   Simple Smile

# 299
ауу, мн добре ти стои....направооо страхотно. А тази последната боя щадяща ли е? Търся си боя, тип Лореал, която да е щадяща, па макар и не толкоз покриваща, но за съжаление Лореал не продават в БГ тона на червеното, който аз искам...та затова сега изследвам боите:)

Общи условия

Активация на акаунт