Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 407
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 270
Mo0onllight, честито! Страхотен цвят се е получил!!!  Hug
Deathcrush, аз 3.60 хич не го виждам за червено, а по-скоро само с някакви отенъци (ако има такъв цвят в действителност). А на самата опаковка на Лореал е пишело вместо 4.60, 3.60? какъв цвят беше? Много е странно това. Thinking
Sagapo92, наистина по-тъмно от 6-ца може да стане тъмничко, но ще падне според мен. Мисля, че в каталога на Чифели бях виждала подобен цвят, като търсих боя за майка ми. Иначе, ако си решила да взимаш боя за домашно ползване, най-лесно е да идеш в някой козметичен магазин (голям) и да огледаш каталозите. Имай предвид, че мусовете като цяло и боите на Syoss стават с поне 2 тона по-тъмни.  Wink

# 271
  • Somewhere far away
ами и на мен ми се стори супер странно. някви врътки правят явно с доставките до БГ! не знам цвета беше не много ярък... тъмно червено някакво такова. но определено това което е 4,60 в интернет, не беше това което видях в маагазина...  да не говорим че и номерата не съвпадат.

# 272
Възможно е да има различни цветове за различните региони... примерно Източноевропейски, като нашия.  Rolling Eyes
По едно време и Гарниер пък имаха "limited edition" нюанси боя за коса към тея в червеникавите опаковки. Никаква логика, при положение,ч е аз като си харесам цвят, няма да искам да си го сложа само 5 пъти, примерно, щото после ще го спрат от производство.  Laughing
Мисълта ми беше, че е възможно и да има такова нещо, но аз май не бих рискувала в такава ситуация... Thinking

# 273
Аз последно се боядисах с Лореал Продиджи 7.40 - добре хваща, много ми харесва цвета, нестандартен е и ми отива.

# 274
kiticat, може ли снимка?

# 275
  • Пловдив
Е не можах да издържа повече и днес се намацах с вулканичното червено на велатон  Laughing Изненадах се колко наситен цвят се получи. Много ми харесва. Ако знаех, че ще се получи с тази боя въобще нямаше да ходя на фризьор  Close Както и да е ... Ето какъв е цветът на слънце
http://s270.photobucket.com/user/Mo0onllight/media/IMGP0362_zps63ec129f.jpg.html

Супер цвят сте получили.Страхотен е.

# 276
  • Варна
Здравейте Simple Smile чета доста хубави отзиви за ярко червеното на Сери. Някой може ли да ми каже откъде мога да си поръчам или да си купя от София? А ако имате идея за най-яркото червено съм отворена към предложения. От няколко години съм червена, като минах и през ярко и през оранжево, та сега съм малко по-винено червено... търся да постигна отново яркия цвят, а не мога да си позволя при професионалист. Приемам съвети, момичета Simple Smile  Laughing

Аз ползвам Сери от 3 месеца. Боята е хубава, но разбира се пада бързичко. Много хора ме питат "Ти луда ли си? Ще ти опада косата от тази боя!!!" е да ама не, все още си е на главата ми. Тайната при мен е, че използвам отксидант на марката BES. Не изсушава така брутално косата, но за сега цвета който постигам е супер яко червено. Интересно е когато вече тотално падне боята и не пада розова вода в банята, косата ми наистина е русо-розовееща Grinning Ако искаш провай Сери, но недей си взима оксидант на тази марка. BES ili Chifelli около 1.50 лв струват. Най-яркият цвят е 1006 и 1060.

Успех!
може ли да дадеш снимка? Simple Smile

http://oi62.tinypic.com/2n8onk9.jpg

# 277
Здравейте. От няколко години правя опит за червена коса, но без успех. Пробвах всичко, единствено със Сери постигнах по-голям ефект, но втори път няма да си причиня тази болка. Бях си харесала HiColor на Л'ореал, но не се предлагат в България. Та май ще отида да ми я изсветлят в крайна сметка. Със сигурност и други са задавали този въпрос, но на черна коса в корените и кестенява по дължина на косъма каква марка боя ще направи хубаво наситено червено?

# 278
  • София
Много слъчева тема  Hug
Аз откакто се помня, все червеното ме влече. Преди месец и нещо махнах по-тъмната кестенява боя с обезцветител на чифели, но 1/2 количество+балсам+намокрена коса и пробвах на лореал L'Oréal Paris Préférence Coloration Booster Intensiv Rot B67 - страхотен цвят се получи.  Peace и пак всичко у нас е червено...
Mo0onllight, твоят естествен цвят е светъл, нали? Много красив нюанс си постигнала  Heart Eyes

# 279
Много слъчева тема  Hug
Аз откакто се помня, все червеното ме влече. Преди месец и нещо махнах по-тъмната кестенява боя с обезцветител на чифели, но 1/2 количество+балсам+намокрена коса и пробвах на лореал L'Oréal Paris Préférence Coloration Booster Intensiv Rot B67 - страхотен цвят се получи.  Peace и пак всичко у нас е червено...
Mo0onllight, твоят естествен цвят е светъл, нали? Много красив нюанс си постигнала  Heart Eyes

Благодаря  Hug Иначе да, естественият ми цвят е доста светло кестеняв, но пак не стана от първото боядисване. Според мен просто боята излезе сполучлива  Innocent

# 280
И аз се колебая между wellaton и Prodigy5 на Л'ореал. В най-лошия случай ще стана петниста хиена утре..  Crazy

# 281
Е не можах да издържа повече и днес се намацах с вулканичното червено на велатон  Laughing Изненадах се колко наситен цвят се получи. Много ми харесва. Ако знаех, че ще се получи с тази боя въобще нямаше да ходя на фризьор  Close Както и да е ... Ето какъв е цветът на слънце
http://s270.photobucket.com/user/Mo0onllight/media/IMGP0362_zps63ec129f.jpg.html

Всъщност, не е минало много време, но ... пада ли цвета след някое и друго къпане?

Питам, защото аз по грешка се направих точно такава, а.... май не ми отива много-много Sad, поне колегите в офиса ме гледат странно...

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 16:57 от *Rozali*

# 282

Цитат
Всъщност, не е минало много време, но ... пада ли цвета след някое и друго къпане?

Питам, защото аз по грешка се направих точно такава, а.... май не ми отива много-много Sad, поне колегите в офиса ме гледат странно...
Ами при мен точно тази боя не е мръднала, дори и шампоана не се оцветява като се къпя. Вярно минала е едва седмица откакто се боядисах, но в сравнение с боята на фризьорката, която изпопада още при първото къпане, си е доста добро попадение. Още при първото ми боядисване си слагах и маска за коса почти при всяко къпане, може и това да е един от признаците боята да се е измила бързо. Rolling Eyes

# 283
  • Пловдив

Ако искате пробвайте да си правите маска с някакво масло - бадемово, зехтин или стимулант за коса или витамин С и бебешки шампоан.Боята пада много бързо.

# 284

Ако искате пробвайте да си правите маска с някакво масло - бадемово, зехтин или стимулант за коса или витамин С и бебешки шампоан.Боята пада много бързо.
Да, и аз съм чувала, че боята пада със бебешки шампоан и витамин С  Peace

Общи условия

Активация на акаунт