Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 914
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ти за отговора Hug
Но това не е ли тази боя, която е в списъка с опасни вещества  Thinking
http://-spam223-/vreda-ot-konservanti-i-emulgatori/rapex-opasna-kozmetika.htm
Много неща са описани, кой номер е?
Аз пък видях в този линк едни избелващи ленти и пасти за зъби, който хвалеха из темите във форума, даже без малко да залетя да си купувам Crossing Arms Номер 17 са.

# 331
Благодаря ти за отговора Hug
Но това не е ли тази боя, която е в списъка с опасни вещества  Thinking
http://-spam223-/vreda-ot-konservanti-i-emulgatori/rapex-opasna-kozmetika.htm
Много неща са описани, кой номер е?
Аз пък видях в този линк едни избелващи ленти и пасти за зъби, който хвалеха из темите във форума, даже без малко да залетя да си купувам Crossing Arms Номер 17 са.

Съвсем в началото. Номер 3 е, ако е същата боя де, но погледни все пак

# 332
  • Варна
Там до колкото разбрах става дума за някакъв стабилизатор... А щом продължава да се продава свободно боята едва ли е опасна Simple Smile В крайна сметка е най-добрата боя на която съм попадала...

# 333
  • Пловдив
Там до колкото разбрах става дума за някакъв стабилизатор... А щом продължава да се продава свободно боята едва ли е опасна Simple Smile В крайна сметка е най-добрата боя на която съм попадала...

"Стабилизатор за козметични продукти ESTABILIZANTE 1:1" - открих това в Гугъл, но според мене няма общо с боите им за коса.Чувала съм от доста места много добри отзиви за тази боя, специално за червените тонове.Вашият цвят е станал страхотен.
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1394880321351627

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 12:49 от Ваня Гавраилова

# 334
  • Варна

"Стабилизатор за козметични продукти ESTABILIZANTE 1:1" - открих това в Гугъл, но според мене няма общо с боите им за коса.Чувала съм от доста места много добри отзиви за тази боя, специално за червените тонове.Вашият цвят е станал страхотен.
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1394880321351627

Аз също смятам, че няма нищо общо с боята Simple Smile Поизгаря малко косата, но е невъзможно да се получи толкова ярък цвят без да гори косата...

# 335
Скрит текст:
Здравейте и от мен, червенокоски! От 7,8 години съм червенокоса, само че никога не успявам да докарам цвета, който искам, явно косата ми е доста капризна и каквато и боя да взема все става 2,3 тона по-тъмно. Искам цвят на черешата на вела, дори малко по-ярко. Днес си взех боя на Фарком 68 е номера, пробвах на един кичур и резултат никакъв, цвета същия като сегашния... Искам да ви питам ако смеся тази боя със син прах или сложа повече окислител, дали ще се получа ефекта, който се иска? Ето снимки на косата ми:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/189826 … 0_460979277_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/162281 … _1567651274_n.jpg
Morgana999, съветвам те да НЕ слагаш син прах. Действа по малко по-различен начин от боята и ще ти увреди доста косата. Остави цвета малко да падне и смеси с руса боя, но може да стане с лек меден оттенък. По принцип аз така докарвах по едно време по-светло червено от оригинала. Wink
И все пак, ако имаш възможност, просто вземи от професионалните или полу-професионалните по-светъл цвят. Но пак казвам - вероятно ще се наложи да поизчакаш да падне цвета, за да има някакъв ефект. А какъв ще е точно, вече зависи от силата на боята, от това колко време е наслагван точно този цвят и от естествения ти цвят(в корена). Simple Smile
Успех!

# 336
Здравейте, страхотни червени гриви, поздравления, много хубава тема изчетох и по старите даже. Simple Smile
Дълго време бях от клуба на блондинките и темата за блондинките страшно много ми помогна, но след близо 2 години блондинство се потъмних с безамонячната боя на Palette - Color and Gloss 5-0 и после с 3-0, но за съжеление второто ми дойде много тъмно и изобщо не се харесвах, постепенно я изсветлих до доста светло кестенява с маската с витамин С, и сега искам да стана отново червенокоса, тъй като блондинка вече трудно ще стана, била съм червена 2 години и се правех с Евтерпа ставаше огън, но сега искам медно. Взех си Гарние 7.40 и утре ми предстои да се боядисам, косата ми е къса но имам 4 пръста корени естествена коса (4-5ца) останалото е може би кестенява 7 ца отдолу руса, а отгоре с безамонячната, и не мога сега да преценя какъв процент оксидант да сложа защото имам и 6 и 9 и 12 също първо дължините ли да намажа или първо корена, моля за съвет, и дали изобщо ще се получи?
Благодаря ви много ако намерите време да драснете някой редче. Поздрави. Simple Smile))

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 20:23 от nevi90

# 337
  • Варна
Здравейте, страхотни червени гриви, поздравления, много хубава тема изчетох и по старите даже. Simple Smile
Дълго време бях от клуба на блондинките и темата за блондинките страшно много ми помогна, но след близо 2 години блондинство се потъмних с безамонячната боя на Palette - Color and Gloss 5-0 и после с 3-0, но за съжеление второто ми дойде много тъмно и изобщо не се харесвах, постепенно я изсветлих до доста светло кестенява с маската с витамин С, и сега искам да стана отново червенокоса, тъй като блондинка вече трудно ще стана, била съм червена 2 години и се правех с Евтерпа ставаше огън, но сега искам медно. Взех си Гарние 7.40 и утре ми предстои да се боядисам, косата ми е къса но имам 4 пръста корени естествена коса (4-5ца) останалото е може би кестенява 7 ца отдолу руса, а отгоре с безамонячната, и не мога сега да преценя какъв процент оксидант да сложа защото имам и 6 и 9 и 12 също първо дължините ли да намажа или първо корена, моля за съвет, и дали изобщо ще се получи?
Благодаря ви много ако намерите време да драснете някой редче. Поздрави. Simple Smile))

За оксиданта 12 е прекалено силен... За корените - определено първо краищата боядисай, после корените, защото на нетретирана коса боята хваща много по-бързо

# 338
Момичета, може ли само с оцветяващи шампоани или маски да се поддържа някакъв червеникав нюанс без да се боядисва косата??? На колко време се ползва такава оцветяваща маска? Аз съм с червеникава коса, постигната с безамонячни бои.. Но те ми правят косата винаги по-тъмно червена от моята естествена коса и ми идва много тъмна...Добре, че бързо се поизмиват и поизсветляват.. Но не си заслужава заради едните корени всеки път да я потъмнявам... А не искам да ползвам бои, че ми е доста изтощена косата... Моля ако някой ползва такива поддържащи продукти да сподели ефекта и как се ползват...Благодаря...

# 339
Цитат
За оксиданта 12 е прекалено силен... За корените - определено първо краищата боядисай, после корените, защото на нетретирана коса боята хваща много по-бързо

Благодаря за бързия съвет, но корените са 2 тона по тъмни макар и не третирани, все пак ще те послушам и ще се направя с 9%, ще намажа първо дължините и веднага след това корените.

lunna pateka - Споед мен трудно ще поддържаш червен цвят само с оцветители, но все пак зависи от основата, косата ти става по тъмна с без-амонячните защото вероятно основата ти е тъмна, а те не могат да изсветлят косата, те само наслагват пигмент върху косъма, все пак зависи и от без-амонячната, но повечето са така. Ако основата ти в момента е светла може да пробваш с крем оцветителя на Роза Импекс Хербъл Тайм или с балсамите на същата фирма поне не изтощават косата, но не очаквай някакъв невероятен резултат, измиват се бързо и ставят ярки само върху много светла основа.
Аз лично дълго време ползвах Евтерпа и бях доволна, но не става за тънки и слаби коси, защото е доста силна боя,  цвета е невероятно ярък, не много дълготраен, но все пак като за боя от най-нисък клас  и цена, не е зле.
 И аз като всички с две ръце ти препоръчвам професионална боя !, гамите са огромни, имаш избор на окислител, в пъти по дълготрайна и щадяща от масовите бои, такива са Chifelli, Indola, Kun, Vellaton prof, Shvartskopf prof, REF и много други, разгледай назад из темите има и снимки, от мацки, които са много доволни.

# 340
  • Варна
Нищо, че са по тъмни Simple Smile винаги на тях боята хваща по-бързо и стават по ярки

# 341
Да попитам и аз по-знаещите тук. Боядисах се последно с това и стана горе долу същият цвят на моята коса и ми харесва, гледам, че се води русо, но си е кестеняво-медено.
Дайте идея сега с какво да поддържам цвета между боядисванията, нещо оцветяващо - маска ли, балсам ли, някаква безамонячна боя ли...не съм наясно в момента какво има на пазара?  Thinking

http://www.palette.schwarzkopf.bg/palette/bg/bg/home/products/le … ors-shades.html#8

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 14:35 от Lemy

# 342
Пробвай с това http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real аз го ползвах преди и не изтощава даже според мен подхранва мирише много приятно, но като цвят може би ще ти е твърде ярко оранжево номер 3.
Аз се боядисах с Гарние 7.4 върху основа около 7ца( светло кафяво, не естествено, а боядисвано с безамонячна палете) и станах нещо като 5,4(тъмно кафяво медно) , а в корена стана по светло, цвета ми харесва но ми се искаше малко по светло да стане, сега се чудя следващия път,  само с боя дали ще мога да го изсветля поне още един тон, мисля си за Чифели 7.4 с 9%, дали изобщо е възможно след тая безамонячната палете? Sad

Ето какво се получи https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/15 … _1713744185_n.jpg, но това е на слънце в действителност е по-тъмно
от това, имах и два руси кичура те станаха много ярки. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 19:34 от nevi90

# 343
Аз се боядисах с Гарние 7.4 върху боядисвана основа около 7 и станах нещо като 5,4,а в корена стана по светло, цвета ми харесва но ми се искаше малко по светло да стане, сега се чудя следващия път,  само с боя дали ще мога да го изсветля поне още един тон, мисля си за Чифели 7.4 с 9%, дали изобщо е възможно след тая безамонячната палете? Sad

Нещо не те разбирам newsm78

# 344

Общи условия

Активация на акаунт