Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 306 045
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 765
Боядисвам се по принцип с вулканичното червено на Велатон и съм сравнително доволна, но разгледах темата и видях много хубави цветове, резултат от боята на Лорвен, та искам да я пробвам. Simple Smile Видях, че в Елитис я има, но са много малко червени цветове, някъде другате предлага ли се в София? Преди имаше едно магазинче на Алабин, от едната страна на Съдебната, но вече май го няма, дали са го преместили и там се предлага тази боя? Помня, че имаше голям избор преди. newsm78 newsm78

# 766
Здравейте! Харесах боята на Арома 28 рубинено червен или 08 махагон виолет.  С тъмна коса и очи,бяла кожа... и не искам ярки цветове ,а на светлина да има хубав малинен отенък....Дали ще ми се получи цвета?

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 07:06 от Катерина26

# 767
  • София
Преди имаше едно магазинче на Алабин, от едната страна на Съдебната, но вече май го няма, дали са го преместили и там се предлага тази боя? Помня, че имаше голям избор преди. newsm78 newsm78

Магазинчето е преместено на улица „Три уши“ 6А. Пак е в този район, но малко по-закътано.

# 768
  • Somewhere far away
Аз си поръчвам он лайн от същото магазинче - не излиза много по -скъпо. като сложиш разходите за транспорт до центъра.... пак същото,  предпочитам да ми го донесат до вкъщи , вместо да се разкарвам до центъра Simple Smile

# 769
Аз си поръчвам он лайн от същото магазинче - не излиза много по -скъпо. като сложиш разходите за транспорт до центъра.... пак същото,  предпочитам да ми го донесат до вкъщи , вместо да се разкарвам до центъра Simple Smile
би ли дала сайта на магазинчето

# 770
  • Somewhere far away
http://коса.net/

# 771
И аз от скоро съм вече червена с Италианска боя Лайф Колор  5.62 махагон виолет . Първо за намазах с Елея ,но не става нищи и отидох на фризьор и съм доволна.

# 772
Преди имаше едно магазинче на Алабин, от едната страна на Съдебната, но вече май го няма, дали са го преместили и там се предлага тази боя? Помня, че имаше голям избор преди. newsm78 newsm78

Магазинчето е преместено на улица „Три уши“ 6А. Пак е в този район, но малко по-закътано.

Благодаря! Тази мини уличка е толкова забита, веднъж я търсих 2 часа, а съм прекарала 5 години в района Grinning

# 773
Аха, благодаря, че гледам аз, разглеждам, в каталога я нямаше, а на кутийката отвсякъде кафяво...  #Crazy

Взех си в крайна сметка Prodigy нa L'Oreal 6.60, силно се съмнявам, че нещо ще стане, но поне е безамонячна, пък следващия път с тази на Арома, че и бързо падал Лореала доколкото разбрах...
Мислех БЕС, ама не ми се чакаше тази доставка, че казаха покрай 3-ти чак на 4, 5 щяла да дойде...   Close

След няколко неуспешни опити да стана виолетова мисля пак да се боядисам червена.Гледах каталога и много ми хареса този цвят!При теб получи ли се?Доволна ли си?

# 774
Хахах, и аз минах серията "няколко неуспешни опита да стана виолетова", в крайна сметка минах на вълна "червена". Питам се каква ли основа трябва да имаш за номер 6.60, за да се получи точно цвета от каталога? Thinking

# 775
  • София
8.77x на Индола дава хубаво червено-виолетово, миналото лято бях с него.

# 776
А какъв цвят беше преди това?Simple Smile

# 777
  • София
Пак червена, все различни нюанси на червеното. Помня, че поисках 6.67 на Keune, но то се оказа ужасно тъмно и ходих така известно време. При виолетовите трябва да се внимава, защото дори и на ниво 6 са тъмни, хубаво е да се мине 1-2 нива по-нагоре от обичайното.
А какъв цвят трябва да си преди, за да се получи 6.60 като в каталога - това е безамонячна боя, значи трябва косата да е максимално близо до ниво 6.

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 19:11 от Serpentine

# 778
Аз дори не се и надявам да стане чак толкова светъл и наситен цвят.Смятам да изчакам да падне ужасната боя с която така и не станах виолетова и пак да пробвам. Simple SmileВече имам опит с махането на безамонячни бои с витамин С   Joy

# 779
Интересно, в какво количество и как го прилагаш "в действие"? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт