Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 255
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета. Да Ви попитам има ли някоя от Вас, която е успяла от черна бояддисана коса да стане червенокоска. Аз съм го правила преди но с изсветляване с блондор и сега се чудя дали т.нар. римуъвъри за сваляне на цвят ще дадът ефект.

Здравей.
Аз точно така станах червенокоса преди повече от две години вече.
Боядисвах се много тъмно кафяво, но последните няколко пъти направо черно си ставаше и минах с римувър 2 пъти (т.е. 2 опаковки, през около 2-3 седмици някъде) и се боядисах. Естествено не стана това, което исках, но пък доста поизсветля косата ми и още няколко пъти си правих маската с шампоан и вит. С.
Блондор, супра и др. подобни, никога не съм ползвала до сега. Римувъра също изтощава косата, но си мисля, че не е чак толкова.
Един съвет, след като се минеш с римувър наистина си вземи много по-светла боя от това, което искаш като резултат, защото до някъде се връща тъмният цвят.
Успех и добре дошла в клуба  bouquet

# 1 096
  • София
Много благодаря за отговора. Ще пробвам в неделя и ще се отчета ако стане нещо. Да задължително ми казаха да се вземе много по-светла боя.

# 1 097
Павлина , цвета ти е много хубав. Но аз си взех вече боя B.life  червен виолет, все още не съм се боядисала с нея, ако не ми хареса , следващия път ще пробвам и на Гарниер.

Похвали се после и покажи резултати да ти се порадвам моляя.

# 1 098
Здравейте!
В края на ноември се боядисах с боя цвят..ъм, нещо като мерло  Grinning ии цветът падна след 2-3 измивания, понеже много исках да го задържа, започнах с шампоани оцветители. И така от началото на декември до сега съм третирала косата 3 пъти с шампоан. НО бих искала цветът да е по- траен и затова реших, че ще се боядисам отново. Забелязах, че червеното вече се задържа повече и когато започва да пада, косата ми не става "ръждива". Много искам да постигна един от тези нюанси, но на приемливи цени (10лв за опаковка ми идват множко, за моята дълга, гъста коса, понеже използвам по 2 опаковки). В момента косата ми е средно кестенява с червен оттенък.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205183352165592&se … ype=3&theater

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0c/da/5e/0cda5eecbf06e … 5a75738c10e7b.jpg

# 1 099
  • София
Първата снимка, която си постнала е ма момиче, което пише в темата и е описало подробно историята на цвета на косата и .

# 1 100
Да, видях  Simple Smile от форума взех снимката, но въпросът ми е за по- евтин вариант.

# 1 101
  • София
Тя е описала в последтствие как е направила същия цвят сама и с каква боя.И аз се стремя към този цвят.

# 1 102
Вероятно глупав въпрос, но..  1 тубичка боя (от тези професионалните) за колко коса стига?  Grinning

# 1 103
  • София
Има и двойни бои, но ако е от 70 мл. на мен лично с коса под раменете една боя определено не ми стига.

# 1 104
Моята е повече от педя под раменете, сигурно 2-3 ще ми трябват.

# 1 105
Зависи и от самата коса как поема боята, а и боята как се разнася. Според мен със сигурност вземи две, за всеки случай.

# 1 106
  • София
Е 3 са много, но 2 със сигурност.

# 1 107
Благодаря! Ще следя темата и ще пиша за резултати.

# 1 108
http://www.fragrancedirect.co.uk/content/ebiz/fragrancedirect/in … 894/0063894_l.jpg

На тъмен махагон - това според вас какво ще се получи?

# 1 109

Похвали се после и покажи резултати да ти се порадвам моляя.
[/quote]
Благодаря! Ще следя темата и ще пиша за резултати.
Да като се боядисам ще покажа резултата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт