За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Не искам да си умра здрава
Crazy
Това ми напомня за "Повече сълзи са  изплакани  от сбъднати мечти".

# 106
Добро утро  Heart Eyes много е хубаво да имаш спящо бебе от 22,00 до 06,00 и после до 08,00  Whistling Mr. Green

От нищо не се лишавам  Naughty... каквото ми се яде или пие си го взимам ... нито стоя на щанда с  вафлите или шоколадите и вперено чета половин час какво съдържа, нито при останалите щандове с продукти. Както казва Стефис ... живота е един и ако трябва да се лишавам от всички удоволствия ... ехееееее ... ми не ме кефи нещо  Sunglasses всеки да си слага в стомаха каквото иска  Laughing и всеки да си гледа детето както иска  Laughing

# 107
  • София
Добро утро  Heart Eyes много е хубаво да имаш спящо бебе от 22,00 до 06,00 и после до 08,00  Whistling Mr. Green

От нищо не се лишавам  Naughty... каквото ми се яде или пие си го взимам ... нито стоя на щанда с  вафлите или шоколадите и вперено чета половин час какво съдържа, нито при останалите щандове с продукти. Както казва Стефис ... живота е един и ако трябва да се лишавам от всички удоволствия ... ехееееее ... ми не ме кефи нещо  Sunglasses всеки да си слага в стомаха каквото иска  Laughing и всеки да си гледа детето както иска  Laughing

Добро утро   202uu

# 108

Тъй тъй,пия си кафе,пия си бира,пък  като ми се доправи и нещо-правя го Grinning Обичам една поговорка:" По-добре да сме живи,че много от здравите умряха"

А за утрото,хич не ми е добро,сомнамбулката Маги се събуди в 2 после в 5 окончателно,сега май май задрема,ама докога...а на мен ми спиииии та две не виждам.

# 109
Флай кефи ме чувството ти за хумор.

# 110
  • Бургас
Добър ден!
Днес Цвети става на 5 месеца. След всички хвалби,коя каква торта направила,реших че само аз съм някаква анти-домакиня  и предпочитам готовите ,та ще направя една бисквитена тортичка. За тая година-толкова.

# 111
Добро утро  Heart Eyes много е хубаво да имаш спящо бебе от 22,00 до 06,00 и после до 08,00  Whistling Mr. Green

От нищо не се лишавам  Naughty... каквото ми се яде или пие си го взимам ... нито стоя на щанда с  вафлите или шоколадите и вперено чета половин час какво съдържа, нито при останалите щандове с продукти. Както казва Стефис ... живота е един и ако трябва да се лишавам от всички удоволствия ... ехееееее ... ми не ме кефи нещо  Sunglasses всеки да си слага в стомаха каквото иска  Laughing и всеки да си гледа детето както иска  Laughing

Добро утро Simple Smile
Фейт , абсолютно на твоето мнение съм Simple Smile  За малката ще се старая да е на по-късна възраст, но няма да я огранича от нищо. А и отцета добре го понесе  Mr. Green
Пия сокове, пия газирано, пия бира ( много  Blush ) . Хапвам и сладки неща и солени. Ограничавам се заради килограмите, но не ми се отдава много ограничаването  Mr. Green

# 112
Добро утро , едно силно кафе от мен , че много ми се спи  smile3507

Малкия снощи пак беше в криза, ставаше на три часа да яде и на всичко отгоре в 7.30 беше окончателно наспан  #Cussing out

Фейт тази сутрин малко гневна ми се струваш, сигурно е от многото спане  Mr. Green тия осем часа на куп не съм ги спала от не знам кога  Tired

Лина не се притеснявай, и аз съм анти - домакиня, не готвя манджи и торти всеки ден, един два пъти в седмицата ми се случва и тогава се и хваля  Mr. Green Heart Eyes

# 113
Фейт тази сутрин малко гневна ми се струваш, сигурно е от многото спане  Mr. Green тия осем часа на куп не съм ги спала от не знам кога  Tired

Ти ако на моя пост викаш, че съм гневна, не знам тогава за някой други какво мислиш Sunglasses
Просто казвам, това, което мисля ... това дали е проява на гняв  Thinking Laughing

Лина ... честита 5-та месечинка  Hug

# 114
Добро утро!
Ако тръгне човек да гледа и изследва всичко  #Crazy....ще остане на трева според мен..ама като знаем и какъв дъжд вали..та не се знае и тя колко е читава.  Mr. Green
Аз съм за златната среда, нищо ПРЕКАЛЕНО според мен не е добре.
Фейтче, браво за прегледа. Гледа ли ви на ехограф?
Поколоко, успех  Praynig Hug
Мама Зайка, бързо да се оправя малкото зайче Hug
Лина, честита месечинка Heart Eyes

# 115
  • Бургас
Снощи Цвети заспа в 21.00 ,събуди се към 4-хапна и окончателно в 7.Ми аз 200 пъти се разбуждах.Ни да спи,ни да не спи. ooooh!

# 116

Фейтче, браво за прегледа. Гледа ли ви на ехограф?

да ... прави и снимки  Heart Eyes прегледа трае 10 минути и още голкова писане  ooooh!

# 117
Гледам за вреди храни и напитки си говорите Simple Smile Аз всичко си хапвам, сега даже размишлявам как да изнудя ММ да ми донесе макдоналдс като се прибира от работа Simple Smile Всичко в нормални количества според мен не е вредно, реално и с полезните неща като се прекаляват пак не е добре. А и нали еволюция трябва да има, че земята е пренаселена и без ГМО и торове неможе да изхрани толкова народ. Аз мисля, че хората просто ще трябва да се адаптират и накрая ще се окаже че децата тъпкани с боклуци ще станат по приспособени към околната среда от тези гледани под похлупак. Все пак света по био няма да стане Simple Smile Не че ще си тъпча детето само с боклуци, просто си размишлявам Simple Smile

# 118
Ти ако на моя пост викаш, че съм гневна, не знам тогава за някой други какво мислиш Sunglasses
Просто казвам, това, което мисля ... това дали е проява на гняв  Thinking :lo

Така ми се стори по начина по който си го написала, затова  Peace аз също не си гледам децата под похлупак  Heart Eyes

Всички са се наспали и никой не ми отразява кафето май   Sunglasses

# 119
Гледам за вреди храни и напитки си говорите Simple Smile Аз всичко си хапвам, сега даже размишлявам как да изнудя ММ да ми донесе макдоналдс като се прибира от работа Simple Smile Всичко в нормални количества според мен не е вредно, реално и с полезните неща като се прекаляват пак не е добре. А и нали еволюция трябва да има, че земята е пренаселена и без ГМО и торове неможе да изхрани толкова народ. Аз мисля, че хората просто ще трябва да се адаптират и накрая ще се окаже че децата тъпкани с боклуци ще станат по приспособени към околната среда от тези гледани под похлупак. Все пак света по био няма да стане Simple Smile Не че ще си тъпча детето само с боклуци, просто си размишлявам Simple Smile
Много интересни умозаключения!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт