За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 537
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Е, то и аз искам второ, та и трето.  Mr. Green..ама не е само да ги иска човек....

# 91
оп оп и аз да се отчета  Hug браво Фейтче  Heart Eyes
днес многооо сладка бебе-среща си спретнахме с Мишинка  Party
ние от утре започваме пюренце от картофче  smile3521

# 92
Аз си купувам каши на Слънчо.  Имат добавена захар, но мен лично това не ме притеснява. Вече давам и на обед и следобед, но различни. Ако откаже и другия месец пюретата- ще си караме само на каши.   chef

Ахам ... любимите ми  Mr. Green, другия месец и ние може да ги пробваме, въпреки факта, че има захар - лично мен не притеснява. Sunglasses

Франчи .. успех  Hug само, че го прави по редичко /като готовите пюрета ако си виждала/ че аз втория ден му го направих малко по-гъсто та едно мляскане беше  Mr. Green

Аз се свързах с доктора и за сега ще пътуваме в сряда Whistling Мали колко багаж имам да приготвям.

Ей, бравоооооо  Praynig Hug Hug Hug

И да кажа, че от 14-ти ще има някакви промоции в Метро - 2 на цената на 1. Има някакви столчета на бертони /9-18кг/  2 бр. за 100 лв ... не знам дали има кяр, понеже не им знам редовната цена  Rolling Eyes

# 93
хахаха представих си го  Mr. Green дааа по-редичко ще е  Blush с кърма ще разреждам  Peace

# 94
хахаха представих си го  Mr. Green дааа по-редичко ще е  Blush с кърма ще разреждам  Peace

Mr. Green еми случва се, сега вече му знам консистенцията  Mr. Green

# 95
Фейт, за каишките- разбира се, твое право е да вземаш решенията за детето си  Hug Тъкмо ще си имаме готов дресиран зет, че той нещо много шавлив излезе  Heart Eyes  Laughing Мойта мома по- лежерна...

Не мога да не ви го покажа просто  Mr. Green

# 96

Стефи верно ли не ти пречи че предлагаш захар на бебето си!  Rolling Eyes

Не ми пречи. Лично аз не ограничавам децата си от нищо. Може да е по малко, но ако искат ще го получат. Единствено им ограничавам кола-та и вечер не има давам да ядат шоколади( че после са  Shocked)
Когато получават всичко, не се крият от мен да го ядат или пият. Все пак са деца и е супер лесно да се изкушат. Дали сега ще яде каши със захар или след половин година други неща съдържащи захар, за мен е едно и също. Ако и е писано нещо- то ще стане въпреки мен.
А и живота е толкова кратък и гаден, за да го живея в лишения.  Не искам да си умра здрава

# 97

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ооооххххх нееееееееееееее .... гледахме го без звук за да не събудя дребено, но дори и така се попиках от смях  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Утре ще си го пусна със звук  Mr. Green

# 98
ха-ха  hahaha и аз без звук го гледах, ама ми стана ясно  Joy

Фейт аз решение отдавна съм взела, но взаимно нищо не сме обсъждали  Crazy няма да е лесно при всички случаи  ooooh!

# 99
# 100
  • shumen
Фейт,браво на Пламката.Все така да е.
Ние днеска успяхме да изядем цяло бурканче зеленчуково пюре без АМ.Май ще успеем да заместим обедното хранене.Утре пак ще пробвам така.
Поколоко,успех в сряда.
Лъки и аз го гледах без звук,ама се смях пак.
Ние днеска се разходихме добре с дребен и той пак си поспа около 30-40 минути в количката и после се ококори и си приказва през цялата разходка.
Утре ще званя на педи да видим кога ще ходим на ДК.

# 101
# 102
  • Варна

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ооооххххх нееееееееееееее .... гледахме го без звук за да не събудя дребено, но дори и така се попиках от смях  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Утре ще си го пусна със звук  Mr. Green

newsm10

# 103
Браво, Фейт, супер идея!

Половинът бе намерен в един рок клуб. Аз подпила, той пуши лула - ми веднага отидох да видя що за тип е тва. После го накарах да ме заведе на концерта на Дио в Каварна за НГ и там се гаджосахме. Бяхме неразделни, докато той не дойде в Канада. Обаче 4 месеца по-късно се прибра /като коледен подарък/ и се оженихме, след още 6 месеца на сухо и аз дойдох. Бебчо дойде след 1 година опити, когато узряхме достатъчно.

Иначе за празнуване, Той има РД на 15, ден на шоколада шъш форма на сърце не празнуваме.

Повивланика ползвам като колелото - там оставям дрехите, с които да го облече татко му, а той го преоблича на леглото...

Фейт, тук се ходи на лекар цял ден, имала съм час за 11 и влизам в 14:30. И това им е нормално, никой не се сърди или нервничи. Бчх шокирана когато за първите кръвни изследвания през бременността трябваше да стоя права 40 мин на опашка, където ми дадоха номерче а друга опашка...
Но да не се оплаквам, че след това повече не съм чакала по много, ама това е защото не сме в града.

Напитките у дома - купуваме от време газирана вода и една дистилирана, която аз пия. Купувам си сиропи, ама само от плодове и захар, каквито правеше мама, рядко купувам сок, но не взимам в картонените кутии, а стъклени. Иначе си правя сиропи, сокове, боза... мъжа ми си прави бира и вино. Твърд алкохол купуваме. Ром, но рядко, може би 1-2 бутилки годишно.

Майка зайка, бързо да се оправя малкото зайче  Simple Smile

Поколоко,  Praynig  Hug

Флайбъл,  coolcool

# 104
за соковете-пием и кола,пепси,всякакви сокове,но сама съм се убедила че може и без тях..наскоро изкарах месеци само на трапезна вода и не бих казала че са ми липсвали.лошото е че мъжо не иска да спре да ги купува  Twisted Evil
проходилка имам подарена,може и да ползвам,но може би след 8месеца
мъжо,цял живот охрана,та така и ме намери,в една дискотека работеше и ми досаждаше постоянно да се запознаем и да пием кафе.аз тогава бях на 18,тъкмо завършвах училище.смешното беше че си мислех,че все различни хора ме заговарят,после си казах,че с такъв олигофрен работа нямам..и така вече 6 години с него хахха
Александра беше планувана още преди 4 години/поръчката беше да е руса,синеока,със светла кожа/,но исках и висше да изкарам..ноември 2011 година се престрашихме и на 22 септември 2012 получих най-прекрасния подарък за рождения ми ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт