Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 537
  • 586
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте!
Била съм на този режим и определено се отслабва!
Само трябва воля относно количеството храна - аз се ръководех от "двете шепи". Събират се ръцете и се прави голяма "купичка" и колкото може да побере, това е необходимото количество храна за едно хранене.
И ... трябва да се дъвче много, наистина много. Така човек се задоволява с по-малко количество храна.
Относно водата - поне 1,5 литър на ден.

# 91
Да побутна малко темата. Днес съм 69кг. Вече трета седмица съм на режима и не ми се струва труден. Свикнах.
Прави ме впечатление, че не ми е сънено след ядене.Предстои ми сесия, дано не ми се отрази на зубренето  Crazy
Лека седмица !

# 92
Още не съм пробвал режима на д-р Пепе, но няма спор, че звучи много здравословно.  Simple Smile
Отслабването по време на сън се дължи на отделянето на ензима СОМАТОТРОПИН. Този ензим се отделя само в дълбока фаза на сън, което в най-добрия случай трае около 4 часа (2х2), при положение, разбира се, че изобщо навлизаме в дълбока фаза на сън. Ако сънят ни е само повърхностен (ако сме в период на стрес или спим на лош матрак), тогава и с най-ефикасната диета отслабването е трудно. Може би само неяденето би довело до отслабване, което не препоръчвам на никого.  newsm78

# 93
Утре стават 3 седмици откакто съм на режима. Тази сутрин се премерих и отчитам 68.7кг.
С водата не се справям, трябва да се насилвам да пия.
Как сте дами? Има ли напредък при вас  Party

# 94
Много е правилно твърдението, че когато човек не спи или не спи добре- трудно се отслабва. Аз в момента също съм в сесия и съм много стресирана, въпрекиче това е второто ми висше образование. Събуждам към 4-5 часа и съм напълно неадекватна. Това е причината и да не отчитам резултати, но имам план да започна да тичам и ще засиля малко процеса.

# 95
  • София
Здравейте, момичета!
Аз бях на житен режим миналия месец и сега след подобаващо захранване мисля да започана този режим. Преди няколко години свалих доста килограми със Системата -60 , но останаха няколко които така и немогада сваля. Замислих се , след по горните постове за лошото спане, може би това бави нещата и при мен . Не спя спокойно и стреса ми е меко казано в повече Sad .
Като гледах първата страничка, няма да ми е много трудно, аз и сега се храня по подобен начин, но трябва да намаля порциите. Снощи например вечерях в 7 зелена салата със варени яйца сирене и кашкавал, но май хапнах повечко и тази сътрин имам "+" и се чувствам подута.
Успех на всички ! Ще пиша как върви Simple Smile  Hug

Отивам да закусвам Simple Smile

# 96
Здравейте момичета!Надявам се приемате нови попълнения.Имам за сваляне около 7-8 кг.Ще се радвам,ако успея да го спазвам,до сега съм пробвала само 90 дневната диета,но за около месец и половина и свалих около 3килограма.Според вас,тези килограми за колко време бих могла да ги сваля,в момента съм 71,целта ми е 64кг.

# 97
здравейте,

и аз започвам диетата с вас. Днес отчитам 66,7 кг. Целта ми е 56 ( или поне под 60) до юли месец.
 Hug

# 98
  • София
Здравейте момичета!Надявам се приемате нови попълнения.Имам за сваляне около 7-8 кг.Ще се радвам,ако успея да го спазвам,до сега съм пробвала само 90 дневната диета,но за около месец и половина и свалих около 3килограма.Според вас,тези килограми за колко време бих могла да ги сваля,в момента съм 71,целта ми е 64кг.
Добре дошла!
С този режим шанса ти е мнооооооооооого по голям. Той е подобен на Системата -60. Аз също започнах борбата от 70 + в момента съм 56(от 2 години насам) кг. Целта ми е 50.  Peace

Днес кантара отчета -1 кг. не бързам много да се хваля че не се знае дали ще задържа, но все пак се радвам,че поне не качвам. Спазвам правилата но водя много заседнал начин на живот и това забавя нещата.
Dessi Velikova Добре дошла и ти!

# 99
Момичета имам няколко въпросчета,може би сте ги дискутирали,но не съм прочела все още всичко.Та..някъде пишеше 4филий хляб за закуска???Това не е ли твърде много?Интересува ме още какви супи мога да ям,и най-вече кога,май само на обяд?И последно,за вечеря мога да ям някакво месо и салата+малкo сирене или кашкавал?Или само сирене и салата без месo?Охх,дано сте ме разбрали

# 100
  • София
Момичета имам няколко въпросчета,може би сте ги дискутирали,но не съм прочела все още всичко.Та..някъде пишеше 4филий хляб за закуска???Това не е ли твърде много?Интересува ме още какви супи мога да ям,и най-вече кога,май само на обяд?И последно,за вечеря мога да ям някакво месо и салата+малкo сирене или кашкавал?Или само сирене и салата без месo?Охх,дано сте ме разбрали
Според мен 4 филии са много! 1 филия е ок!
Супите са според изискванията за обяд или вечеря. На обяд може и супа с месо с картофи и/или фиде, ориз, зеленчуци и т.н. На вечеря без въглехидрати.
За вечеря зеленчуци и протеини - те може да са месо, сирене или кашкавал, или и трите заедно Simple Smile

# 101
май не сме много активните в тази тема.
Жалко, според мен това е най-добрата и най-ефективната диета ( поне за мен).
Днес отчитам -300г. Тегло 64,7кг.
Закусих една филия със сладко от сливи, а сега обядвам пълнена чушка.
Бях си сипала 2 чушки в чинията, изядох едната, но ми се наложи да стана за малко.
След като се върнах на масата, установих, че всъщност съм се заситила с едната чушка, а преди да стана си се чувствах гладна.
Значи наистина е вярно, че сигналът за ситост пристига след 10ина минути  newsm78

# 102
  • София
Супер!
Да, за това е хубаво да се дъвче бавно. Така за 10 минути човек изяжда по-малко количество с бавното дъвкане.
Ако можеш 30 минути преди хранене да изпиеш чаша вода, ще е още по-добре.

# 103
От утре и аз съм при вас  Peace
Преди 3 години с Папе отслабнах около 9 кг., но след това естествено се отпуснах и отново качих. Имам доста за сваляне, но бавно нека да стане.....иска ми се бързо, но няма как  Laughing

# 104
радвам се, че се е размърдала темичката ни.
Аз днес отчитам отново минус
Сега съм 65,4кг
Тоест от понеделник до сега сам свалила 1,6кг  Grinning

Да си пишем ли менютата?

Закуска
 една филия черен хляб с нутела
кафе с малко мляко

за обяд съм планирала ориз със спанак и кисело мляко и супа топчета

Общи условия

Активация на акаунт