Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 843
  • 586
  •   1
Отговори
# 75
Оф и аз след празничните дни се надявам по-сериозно да влезна в режима....  Аз май имам доста забавен метаболизъм, съвети как да го жегна...Simple Smile През делничните дни гледам и на обед да съм на салата, просто по-обилна и богата. А какво е протеинова напитка?

# 76
Привет   bouquet
Ден4 : Успешен. Денс не издържах и се премерих  - 300гр.

Лолита не се бях замисляла за топлата вода сутрин. От утре ще започна.

Мишеловска в нета има доста инфо за протеиновите напитки. Тук ги има във фармациите, в по-големите хранителни вериги и в тези които са специализирани за спорт/фитнес.

Лек ден

# 77
Пфу днес оплесках нещата, нов вечерята ми ще бъде само протеини. Иначе сутрин слагам и лимон във водата и не трябва да се яде поне 30 мин след това. Казвайте и други тънкости и да се подкрепяме

# 78
Хайде и днес да се похваля с -300гр. Свикнах вече и не ми е постоянно гладно.Тази вечер съм на лекции и само на протеинова напитка ще карам. Имам чувството, че от по-малко количество храна се засищам и желанието за сладко го няма.
 Hug

# 79
  • България
момичета споделете меню за ден два

# 80
Чаша топла вода с лимон
9 ч. Филия с мармалад / филия с шоколад....
14ч. Мусака/ пиле с ориз/ месо с картофи....
19ч. Зелена салата с яйце/ шопска салата/ печено месо/  таратор....

# 81
 Hug
Днес правя една седмица, резултатът е -1кг

Вчера :
З - 3 питки ( макли) хляб + сладко и масло
О - Пиле + картофи
В - Пиле + 2 печени чушки

Лек ден

# 82
Здравейте,
има ли някой, който има книгата на д-р Папе и желае да я сподели
 или знаете ли дали я има нета в електронен вариант да се чете?

# 83
Каланетика, нямам книгата, но се ръководя от първа страница.

Денс -500гр. Нещо бързо взех да свалям, нямам апетит и ям по-малко, а не мога да се насилвам.
Дали е нормално?

Вечера:
З : 2 питки с мармалад
О : 1 сандвич с кашкавал ( от 1 филийка хляб)
В : салата маруля + малко месо

На празнуващите 8ми март -   bouquet

# 84
Привет, тази сутрин отчитам -300гр. Напредвам видях 6 ца  Crazy
Режима е лесен за спазване, само в началото е трудна нагласата на трикратно хранене.

Вчера :
З : 2 питки + масло и мармалад
О : Салата + месо +1 питка
В : Салата + колбас

Хайде искам малко компания, че сама започнах да си пиша...  Whistling
 Лека седмица

# 85
ами при мен за една седмица хич не подейства, даже качих, защото от страх да не остана гладна, правех огромни порцийки за обяд и вечеря... Мисля да се подложа за 5 дена на чисто протеинова диета и после да продължа със спазването на режима като начин на живот....

# 86
  • България
момичета този режим ми харесва много и започвам така да се храня
спазвам разделното хранене и 90 дневната многократно
имам за сваляне 7-8кг
закуската последния месец я пропускам изцяло,преди това беше задължително плод
туй чета за 3-4 филии с мармалад на 1ва страница и ми е доста трудно да го направя
за обяд съм се спряла на един вид храна според това какво ми се хапва
вечерята задължително ще е протеин
успех на всички

# 87
Аз още не мога да отчета резултати, защото съм пред МЦ, но ми липсва мотивация. Лесно се подвеждам. Трябва да се стегна.

# 88
Аз също бях в МЦ миналата седмица,може би и това повлия на апетита ми и на липсата на резултат...  Много е трудно със стягането Simple Smile И аз съм много неволева, много се предавам.... Но това е възможно най-лесния и приемлив вид режим....

# 89
Здравейте, момичета, и добре дошли! Следя темата редовно, макар че не пиша толкова често. Мотивирана от забележката на rositoooo за четирите филии с мармалад за закуска, ще си позволя като човек, който се храни по този режим от началото на 2012, да споделя моя опит и се надявам да мога да помогна. Досега съм свалила 28 кг и половина - от начални 88,8 сега съм 60,3 кг.

Диетата е немска и понеже живея в Германия, където това е един от най-популярните режими и имам достъп до информация за него, искам да ви обърна внимание, че количествата, описани на първа страница, се отнасят най-вече за хора, които имат да свалят много килограми  и имат ИТМ 30 и нагоре. Изчела съм много форуми и мнения и навсякъде се казва, че колкото повече се отслабва, толкова порциите трябва постепенно да стават по-малки. Няма как една жена, която е 60 кг и има да сваля само още 5 кг например да може да яде по 4 филии с мармалад за закуска и да отслабва – напротив, ако аз сега започна да ям по толкова, ще кача килограми за нула време.  Порциите трябва да се нагаждат по теглото. Ако ви се смята, формулата е следната - хора с ИТМ над 30 трябва да поемат 100 г въглехидрати за закуска, хора с ИТМ между 25 и 30 75 г, а за останалите,  чието ИТМ е в нормата, но все пак искат да отслабнат, количеството трябва да е още по-малко. Нагледно това означава:

В една филия хляб има около 25 г въглехидрати; в две филии въглехидратите са вече 50 г. Към тях прибавяте две лъжици мармалад - 12,5 г въглехидрати - и получавате общо 62,5 г.  Ако към това изядете и една ябълка - 12,5 г въглехидрати - вече достигате 75 г, което е препоръчаното количество за жени с ИТМ над 25, т.е. за жени с наднормено тегло. Четирите филии на първа страница се отнасят за жени с голямо наднормено тегло, не за такива, които просто искат да свалят няколко килограма.

Rositoooo, ако имаш да сваляш само 8 кила, моят съвет ще е да не  ядеш по 4 филии с мармалад за закуска, защото неизменно ще качиш. Порциите имат голямо значение.

Това е, момичета, надявам се че не звуча прекалено назидателно, но исках да споделя моя опит и се надявам да съм ви била полезна. Режимът е супер за начин на живот, но дори и с режим като този, който не съдържа забранени храни, е важно да има някакъв контрол. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт