Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 924
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Емирка до края Joy във фантазиите си,иначе съм вярна съпруга Whistling
така е , но попадне ли ми някой от анадолските ми любови забравям вярност и това съм му го казала, имам предвид не точно Чаги или Езел например да са с мен това е невъзможно, но някой който малко да ми заприлича на тях и да се получи заварката и аз късам синджира  Mr. Green

# 196
# 197
# 198
А аз честно казано в 52 не видях възглавница ама това няма значение ама дали има или няма нещо по между тях ако има химия няма да го спре.  А и Ани е права млад мъж и еднао прекрасно момиче личи си че има и физика и химия.
Ааа, Галя, имааааа, smile3521 скивах я още на първо гледане.
Ти само папкай Миленче, че да издържиш на стола на инквизицията, още, ще има.
хапвам хапвам  Wink на коя минута да гледам за възглавницата  Mr. Green

# 199
Направо си е цяло възглавнище,ако питате мен.Нарочно са я сложили да се вижда  Mr. Green

# 200
А аз честно казано в 52 не видях възглавница ама това няма значение ама дали има или няма нещо по между тях ако има химия няма да го спре.  А и Ани е права млад мъж и еднао прекрасно момиче личи си че има и физика и химия.
Ааа, Галя, имааааа, smile3521 скивах я още на първо гледане.
Ти само папкай Миленче, че да издържиш на стола на инквизицията, още, ще има.
хапвам хапвам  Wink на коя минута да гледам за възглавницата  Mr. Green
Еееее, минута, секунда......гледкай и, ще я видиш.

# 201
Еха колко много ФЕмирки сме днес Alexandrina1303, anilevI, cveti- DEIVID, galkaaa88, galq_222, ild7210, ivva, Kalideska, littlexsecrets, masamara, mimi123456, relax, romanti4ka, svetla bogeva, very89, vilitodi (+ 1 Скрит/и) и 34 Гости преглежда(т) тази тема.
 Hug

# 202
Галка,  Hug да, много сме и балконът ще продължава да се пълни. Но то е нормално.. този сериал завладя толкова много сърца.  Heart Eyes

Един човек, а толкова много спомени. ♥

# 203
Направо си е цяло възглавнище,ако питате мен.Нарочно са я сложили да се вижда  Mr. Green
май ще трябва си слагам очила нищо не видях  Mr. Green през пердето

# 204
52

Скрит текст:
Е; Този път, не можах много, много да подбера. Но го видях и го взех.
Ф; И аз този видях.
Е; Важното е да го носиш...Много те обичам.
Ф; И аз.

# 205
  • в подножието на планината
Оф, тази възглавница... Embarassed  там е ....аз съм гледала сто пъти докато се убедя, че е там... Mr. Green

# 206
Миленче  Hug Ето виж тук:

1.52.02 и 03,04 секунда  Laughing

# 207
42
Скрит текст:
Емир и Корай в дома на Емир, след като Халил я отвлече.
К-Емир, добре ли си?
Е-Нищо не можах да направя. Не можах да я предпазя.
К-Вината не е твоя Емир.
Е-Всичко е пусто. Всичко е без значение. Кавгите…Ядът…Ами ако съм я изгубил? Ако съм я изгубил? Казах само Щастлива Нова Година. Исках да и кажа толкова много неща. Колко много я обичам. Колко много ми липсва. Нищо не можах да и кажа. Казах само Щастлива НГ.
К-Нищо не можеш да направиш.
Е-Нещата, които мога да направя ли? Не ми трябва това, което мога да направя. Трябва ми това, което не мога да направя. Трябва да мога да направя всичко.

# 208
А днес от 21:00 часа какво ще има, че няма да дават две серии? Пак Гласът ли?  newsm78

# 209
Това не е единствения турски сериял на който има възглавница по между тях на почти всеки сериял да не кажа на всичките им. Но ги слагат като предпазна мярка ама ще ме извините ама Чаги не е от желязо а и не е врътнал резбата така че е нормално да му стане нещо все пак Хазал е много готина.

Общи условия

Активация на акаунт