Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Със сушито,със сушито! Mr. Green  Добре ,че не съм гладна,че така го обичам!  Wink

# 46
Със сушито,със сушито! Mr. Green  Добре ,че не съм гладна,че така го обичам!  Wink

Laughing А, добре аз реших да не предизвиква разни позиви  hahaha

Затова и се отказах от него.. първо цветово не намерих много подходящи картинки и второ си викам "абе има хора само като им се каже суши и им се обръщат червата, я дай да не тормозиш ако в темата дори и една мацка с непоносимост към тази храна .. " .
Иначе и аз мнооого обичам суши - дори и да не съм гладна мога да хапна  hahaha

Скрит текст:
Момичета имам нужда от съвет по нещо не касаещо темата - пуснах сутринта тема в 'На път' , но има само един писал  Laughing .
Мога ли да Ви питам тук ?? Praynig със скрит текст да не е твърде спам ?

# 47
Питай, де. Тук всичко питаме и споделяме.

# 48
Благодаря Силве  Hug
Слагaм го все пак в спойлер .

Скрит текст:
Искаме да се разходим за един ден някъде на красиво място. В България има много . Лошото е че повечето като че ли са в планинската част или по в северните части на Бг /може би които аз искам или не съм ходила newsm78 или просто не се сещам за такива в по топлите райони на Бг / .
Искаме да сме с малките, така че пещери, водопади отпадат  Joy , нещо където и да е сравнително култивирано и да е по-меко времето, че в момента са малко изнежени да не ги простудя .
След всички изисквания на мен ми хрумнаха само южна Бг /сетих се за Мелник , Роженски манастир и Сандански- и на трите места не сме ходили, но май само Сандански е по-топъл сега  newsm78.. гледах и прогнозата за времето../
Имате ли предложения за други места където в близост да има някакви забележителности , да е читав пътя  Laughing , и да не е много студено ./изключваме всичко планинско май  #Cussing out /
О, пропуснах Пловдив не ни е в списъка, че доста сме го обикаляли /ММ живя там цяла година/ .

# 49
Благодаря Ви, момичета!  Hug Hug Hug

7т за Ева от третия и Джейми  Heart Eyes
6т. за Нези
5т. за Селен
4т. за Силвето
3т. за Майола
2т. за Софи
1т. за Кати

Специален приз за Виолетка  Heart Eyes

# 50
Сладуранки ,благодаря за поканата да пробваме суши-истината е ,че не съм яла до сега Embarassed

# 51
  food002 Гласувам

7т. - Кати
6т. - Акаша
5т. - violetka
4т. - Sause baus
3т. - Стейси Грей
2т. - Майола Бени
1т. - Машонка
Приз за лютите чушлета на desitkad

# 52
Благодаря Силве  Hug
Слагaм го все пак в спойлер .

Скрит текст:
Искаме да се разходим за един ден някъде на красиво място. В България има много . Лошото е че повечето като че ли са в планинската част или по в северните части на Бг /може би които аз искам или не съм ходила newsm78 или просто не се сещам за такива в по топлите райони на Бг / .
Искаме да сме с малките, така че пещери, водопади отпадат  Joy , нещо където и да е сравнително култивирано и да е по-меко времето, че в момента са малко изнежени да не ги простудя .
След всички изисквания на мен ми хрумнаха само южна Бг /сетих се за Мелник , Роженски манастир и Сандански- и на трите места не сме ходили, но май само Сандански е по-топъл сега  newsm78.. гледах и прогнозата за времето../
Имате ли предложения за други места където в близост да има някакви забележителности , да е читав пътя  Laughing , и да не е много студено ./изключваме всичко планинско май  #Cussing out /
О, пропуснах Пловдив не ни е в списъка, че доста сме го обикаляли /ММ живя там цяла година/ .

Скрит текст:
Да разбирам, че изключваш северна България? В момента наистина времето е кофти. Иначе централна България има доста красиви места. Ние малката я водихме на Етъра, разгледахме хубаво Габрово, макар че съм ходила няколко пъти, но много харесвам този град, а и имаме родини там. Ходихме и до манастир на няколко километра от него. Иначе Велико Търново, Калофер, Копривщица,  Тетевен,все са изключително красиви. Моят край също е красив, но е планински и най-вече това има за гледане - планини и пещери.

# 53
  • Варна
Първо да благодаря на Роис за чудесната тема и на Селен за готиния представителен постинг! Hug

Честит рожденик, Лорин!  Hug Пожелавам му здраве и безгрижно детство!  Heart Eyes

И сега трудната част Mr. Green
7 точки-hot tea

6 точки-Sophia L.

5 точки-la vida loca

4 точки-Geraldine

3 точки-Sause baus!

2 точки-katia13

1 точка-Sellene

Призове-Rois Heart Eyes и Floran Heart Eyes

# 54
  • КиТ
Роис за темата     bouquet  bouquet  bouquet

Да гласувам:
1.Виолетка-7т
2.Kayа-6т
3.Lorilicious-5т
4.Sause baus-4т
5.Майола Бени-3т
6.Румяна Лефтерова-2т
7.Sellene-1т

Приз за silveto  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 16:52 от plami89

# 55

Скрит текст:
Да разбирам, че изключваш северна България? В момента наистина времето е кофти. Иначе централна България има доста красиви места. Ние малката я водихме на Етъра, разгледахме хубаво Габрово, макар че съм ходила няколко пъти, но много харесвам този град, а и имаме родини там. Ходихме и до манастир на няколко километра от него. Иначе Велико Търново, Калофер, Копривщица,  Тетевен,все са изключително красиви. Моят край също е красив, но е планински и най-вече това има за гледане - планини и пещери.

Скрит текст:
Така е . Студено и повечето дето си изредила са в полите на стара Планина или в самата планина и пак ще е студ .. Иначе Етъра, Велико Търново, Копривщица, съм ходила много пъти и са ми от любимите . За манастира , сигурно имаш предвид Троянския  newsm78 , много е красив .. той е близо до Габрово и Етъра .

Аз по скоро питам за места където е по-меко в момента времето /освен на морето че ни е далече/ . За Сандански се сещам , но сигурно има и други ..  newsm78
 Няма ли някой в тая тема да познава този край и да препоръча нещо  Embarassed

# 56
7т.- ·٠•violetka•٠· - Heart Eyes тематична и пак вярна на себе си
6т.- Мимии
5т.- Sophia L.
4т.- Sause baus!
3т.- Плами
2т.- Румяна Лефтерова
1т.- desitkad

Приз за Майола Бени, Lorilicious и nezito  Hug

Ройс, темата е чудесна  bouquet

# 57
Момичета много се радвам че съм ви харесала  Heart Eyes Heart Eyes
По едно време си мислих че прекалявам с лилавкото, но явно това си ми е запазената марка  Flutter
А дали бихте имали нещо против да си пиша коментарите в лилавко, както в други теми?

# 58
Аз нямам нищо против да си пишеш в какъвто пожелаеш цвят, Вили.  Hug

# 59
  • КиТ
Както си решиш Вили,малко цветно става,ама щом си решила  Crazy Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт