Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Жмерките са едни пържени месца  Mr. Green Обикновено от свинско мИсо  hahaha
Значи джумерките са пръжки, при нас на сланинките викаме пръжки  Laughing

# 676
Моля заповядайте на топлите кестени-грабете и не се притеснявайте.
Кате ето без печицата ,горе -долу като за зелена тема съм се наглсила Heart Eyes
А без печката и кестените не те ща  Hug

Вие пък д ане познаете кестени- аз от сто километра да мерна един ще го разпозная  Joy  толкова много обичам. А бабата в аватара е много миличка.. усмихната ... толковами напомня на моята баба .. не външно.. а заради усмивката..въпреки всичко ..ей чак ми стана мъчно пък сега..

Hot tea , верно ли има в Карфур кестени сега  Shocked . Не сали само есен ?

# 677
Има. Вчера случайно ги видях и най-важното, че не са замразени. Преди сме купували от Метро, но бяха замразени.

# 678
Има. Вчера случайно ги видях и най-важното, че не са замразени. Преди сме купували от Метро, но бяха замразени.
За Карфура на Цариградско ли става дума ? О, ще ида да взема тогава в неделя /дано не свършат дотогава / .И дано са хубави, без червейчета  Mr. Green
Сланинките и аз ги знам - пръжки  Joy .. баба с дядо правеха едно време /хич не ги обичам пръжките Sick/ ..

# 679
  • Сопот, Пловдив
Джумерки са си пръжките и по нашиО край   Grinning . А някой може ли да познае барабой какво е, че май само тук и към Троян я ползват тая дума?  Mr. Green

Аз си имам готова премяна по темата, отлежава няколко месеца и мислех да си я сложа на 17-ти март, но ми е идеална за тази игра, макар да не е нещо особено.

# 680
  • В Космоса
Оф, хич нищо зелено не мога да си харесам. ooooh! Днес не ми е ден.

# 681
зелено ли е темата?

п.п.видях Grinning

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 00:06 от loca

# 682
  • Сопот, Пловдив
Да знаете, че съм готова и съм сглобила новата тема, но ще изчакам да стигнем до 49-50 страница преди да я пусна.

# 683
  • Варна
Добро утро! Гледам ориентирали сте се, да пръжки, ама ние тук им казваме джумерки, и не са от чисто месо, а от сланина, която се топи, отделя се от там свинската мас за зимата, в буркани и се препържват докато стана малко свито парченце. И аз не ги ям де, но дълги години го правят моите родители.
Аз и кестени не съм яла, май изпускам много.

Започнах със зеленото, нямам  идея още как ще съм облечена.

# 684
Джой, кажи за барабой  Mr. Green  Hug
Аз също си имам комбинация  Laughing Една отлежаваща, нищо друго няма да търся  bowuu
Пожелавам ви прекрасен ден!

# 685
Добро утро  Hug

Ние по моя край също казваме джумерки  Laughing а тук като дойдох в В. Търново научих  една нова дума Mr. Green кумбули, знаете ли какво е Joy

Случката е следната: Стоим си с моя мъж в къщи и той решава да ми предложи кумбули Joy и аз така гледам Shocked викам му:" Аз не съм яла такова нещо" Joy и той  Shocked
Същата работа и със свекито, като ми предлагаше варен мисир Joy Joy пак и казвам: "Аз такова нещо не съм яла" Joy реакцията беше същата Joy Joy

А кестени никога не съм яла, интересно ми е какъв вкус имат.
За играта вчера вечерта намерих това онова Crazy довечера ще сглобявам Flutter

Джой, кажи за барабой  Mr. Green  Hug
И аз чакам  Laughing

Приятен ден!

# 686
  • В Космоса
"Джумерки" е пръжки значи. Аз и пръжки не знам какво е, всъщност знам ги като дума, знам, че са от сланина, но никога не съм виждала и яла такива. И "кумбули" не знам, и "барабой" (докарва ми малко на "барабонки", които пък ме подсещат на "куришки" Laughing). "Мисир" май е царевица (тук се сещам за "мисирка"("фитка")- пуйка).

# 687
Барабой=Картофи?
Мисир=Пуйка?

Другите те не съм ги чувала.  Joy

# 688
Хаха, картофи   Shocked Компири  Joy
Аз вместо Роис съм написала Джой  Laughing Не си бях изпила кафето  Mr. Green

# 689
.. И "кумбули" не знам, и "барабой" (докарва ми малко на "барабонки", които пък ме подсещат на "куришки" Laughing). "Мисир" май е царевица (тук се сещам за "мисирка"("фитка")- пуйка).
hahaha hahaha hahaha
 Айде кой ще каже барабой какво е  newsm78
За него нямам предположение, както и за кумбули  newsm78

За мисир - споре дмен гъска .. "преглъщаш като мисирка"   Laughing " гълташ като гъсок" ..такава някаква асоциация си правя  Laughing
Компири го знам обаче - картофи е , то си е от шопско  Embarassed .
Вили, кестените вкуса им немога да опиша.. но на мен са ми от любимите неща  Peace. Много ги харесвам и печени /като на снимката на Сосчето  Embarassed/ , но аз ги варя, по-лесно ми е и са по-меки за ядене .. защото аз не ги беля с пръсти а със зъби  Mr. Green .. няма време да се бавя да беля с ръце.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт