МБАЛ Бургас - V

• 59 738
  • 785
  •   1
Отговори
# 345
  • До морето :)
И двата пъти никой не ме е бръснал, раждах нормално и си отидох прилично обезкосмена (до колкото физическите и сили позволяваха). Имам позната на която за операция са я избръснали на място, но не знам тя как е била преди това.

# 346
  • Близо до морето (200 м)
Никой не ме е бръснал Simple Smile Отидох си обезкосмена. Аз бях секцио и акушерката само ми каза я да ти видя корема и ме погледна там където ще режат. Каза,че съм добре и толкова. Може би тая самобръсначка трябва после,за да си обезкосмиш краката за снимките на изписването  Mr. Green
Joy

# 347
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Може би тая самобръсначка трябва после,за да си обезкосмиш краката за снимките на изписването  Mr. Green

Ами аз съвсем сериозно, винаги съм си мислила, че е за това  Rolling Eyes  И аз си отидох обезкосмена и сега пак така ще отида - ръце, крака, всички геометрични фигури  Mr. Green
Като ми махаха абоката от ръката и акушерката ми казва - сега ще дръпна лепенката, дано не те заболи и аз и казвам "ааа споко, аз съм се обезкосмила"  Mr. Green

# 348
  • Burgas, Bulgaria
нямате си идея какви жени има и как ходят .... нямате  ooooh!

# 349
  • Бургас
Ох, успокоихте ме. Simple Smile
А иначе - имах колежка, която цяла зима не се обезкосмяваше, щото била с панталон и не й се виждали краката. Като зазими от октомври-ноември, чак през май се обезкосмяваше hahaha Много съм се чудила не я ли е срам от мъжа й, но явно не.

# 350
Факалиева е най-некадърната лекарка .. За малко да ми умори бебето...

Факалиева ме прие преди 4 години,когато раждах първото си дете,такова посрещане ми направи в 1:30 ноща,че цяла нощ ревах като магаре,виех от болка и до 7 сутринта докато беше тя на смяна,само ми крещеше да млъкна,че несъм знаела какво е болка,хвърлиха ме в една стая сам сама и изобщо не се вяснаха,родила съм чак в 16:оо наобяд,преди 2 месеца като влязох да раждам(бях с преносване и минаха 3 екипа докато родя) и о небеса!На смяна беше пак тя,само като я видях започнах пак да плача,но този път коренна промяна,беше мила,успокояваше ме през цялото време,много бързо родих,но накрая много и се подразних,защото събра санитарките,поръча им да ме вържат с чаршаф,20 пъти я питах кво ще прави,тя все едно не ме чува!Оказа се че имам вътрешни разкъсвания и трябва да има шев и кройка Sad

# 351
Оооо, много мои познати са ги връзвали така, за да ги зашият. Добре, че и двата пъти се разминах. Втория път докторът дори беше прав докато ме ши. Ама такива са условията в болницата.
Като бременнех с каката и ходих да разглеждам Девата, там самите магарета имат едни каиши и с тях връзват краката при шев.

# 352
И мен ме вързаха с чаршаф  Peace 

# 353
  • Burgas, Bulgaria
.... 21век ... има упойки .... баси унижението .....!

# 354
Аааа, на мен и двата пъти ме пръснаха с лидокаин (нали така се казва?) И при епизотомията ми сложиха упойка. Нямам аз оплаквания от д-р Миринчев и д-р Кироваков. Всичко беше като по учебник  Whistling Не пестиха и болкоуспокоителни, друг е въпросът дали ми действаха.  Laughing

# 355
Аааа това с чаршафите звучи много гадно.За мен лично би било по-стресиращо от самото шиене!

# 356
.... 21век ... има упойки .... баси унижението .....!

Мен честно казано не ме боля, може би мястото е изтръпнало, дори като ме резнаха преди това пак нищо не усетих, може и от адреналина да е, знам ли.... та упойката не ми беше зор, но и аз се учудих, че ме връзват, не бях запозната преди това, че така се процедира, та да няма и други изненадани  Peace

# 357
  • Burgas, Bulgaria
Според теб нормално ли е това нещо ..... толкова няма пари да си купят съвременни магарета ли ?!? Когато в края на  7-мия месец ми се разтече нещо ,отивам и от спешното ми казаха да звъня направо в родилно , на смяна беше Миринчев , влязох ,същата мизерия беше от преди 6 години, кошчето преливаше от лиглин ,ръкавици и гадости , стаята студ , накараха ме да се съблека и да се кача на гнусното магаре ,да ме бръкне доктора ,щот нямат реактив или както му се казва  ,с който да се разбере околоплодните води ли са . После като се свързах с Бояджиев , така ми се кара ,че съм дала да ме бърка - 21век ,да нямаш ти консумативи и инвентар !!!

# 358
За съжаление, голям проблем са циганките, които раждат само и единствено в Окръжна. Не винаги им плащат от ЗК за тях и така... Според мен правят каквото могат хората с ограничени средства...

# 359
Ами Факалиева при мен също не пестеше болкоуспокояващи,друг е въпроса че не ми действаха,но кагато дойде време за шевовете акушерката и вика"ами упойка няма ли да и бием"?! при което докторката каза "ооооооо няма нужда бе,тя на нея това и е второ раждане" !!!!!!!честно казано нищо кой знае какво не съм усетила,само дърпането на конецано като дойде време да ми навират някви кестени,това едва го изтърпях!!!

Общи условия

Активация на акаунт