МБАЛ Бургас - V

• 59 738
  • 785
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Не сколасах аз днес за тез врати. Ще гледам другата седмица. Може и пак да ида, щом подаръци дават hahaha

# 331
И аз исках да отида, но трябваше да чакам майстори да монтират врати, които така и не дойдоха #Cussing out, та оставям за следващата седмица и стискам палци да ми се получи. Имам и още време, де.
Моля някой да ми припомни къде точно се влиза, четох някъде, нооо.... Embarassed

# 332
dii_ana и аз днес бях на отворените врати и се сещам коя си.Стоях от дясната ти страна докато чакахме старшата акушерка. Peace

Аз честно казано съм приятно изненадана.В смисъл ясно е ,че не е лукс , но не беше зле. Имали сме късмета да ни пускат и при бебетата даже, защото едно друго момиче ми каза,че тях не са ги пускали, но са били и много. Peace Аз за себе си видях всевъзможни неща.От току що нормално родило момиче - до момичета след секцио.И доносени и недоносени бебчета. Стаите ми се видяха добре. Чистичко беше, тоалетните бяха добре , по две легла в стая. Столове с дупки - за момичетата с шефове, таблети, тв. Не е кой знае какво, но е приемливо всичко.На мен ми подейства доста успокояващо да разгледам. Утре съм на тонове. Препоръчвам ако има момичета, които се чудят да отидат на едни отворени врати.На мен поне ми подейства добре. Peace

# 333
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За ВИП стаите - аз питах преди 3г. като раждах и ми казаха, че след ремонта няма разлика между ВИП и обикновена стая, т.е. няма смисъл да се ползва такава стая.  Peace

За мен единствения смисъл да си платиш за такава стая е ако имаш право на придружител по време на престоя, т.е. да има някой да ти помага  Peace

# 334
  • Бургас
Аз пък не искам да съм сама в стая. Предния път (преди сто години Mr. Green) хем бяхме три момичета, не ми се видя зле. Още повече, че има кой да гледа бебето, когато отидеш примерно да си пуснеш едно кафе. Или някой близък като дойде, се редувахме да излизаме - едната гледаше децата, другата беше на свиждане.

А сега, като сте две, още по-комфортно ще е.
Скрит текст:
И така и не казахте какви подаръци са ви давали.

# 335
Прах за пране Тео бебе- малка кутия, Судокрем против подсичане (мостра) , книжка за бременността, на Чиполино една брошура за 10% намаление.Май това беше.

# 336
  • До морето :)
Нямахте ли и диск как да се грижите за бебето? А при раждането мен ме затрупаха със сумати и подаръци. Само сядам на стола и от Родилна зала до асансьора не се виждах от подаръци.  hahaha ММ как ме позна - не знам.  Joy

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 13:42 от Лече-Буболече

# 337
  • Бургас
rainbowgirl , благодаря, че ми задоволи любопитството!
Такива подаръци получих в Майчин дом като ходих за БХС. Само крем нямаше тогава.

# 338
Искам да попитам ,че забравих на отворените с какви конци шият при епизиотомия да речем? От тези саморазграждащите се (животински ли как се наричаха) или ходихте да ви ги свалят?Вътрешните предполагам са от тези животинските, а външните?

# 339
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Искам да попитам ,че забравих на отворените с какви конци шият при епизиотомия да речем? От тези саморазграждащите се (животински ли как се наричаха) или ходихте да ви ги свалят?Вътрешните предполагам са от тези животинските, а външните?

Преди 3 години от тези, които сами си падат. Тогава изрично попитах д-ра дали да ходя да ми сваля, той каза "не" после като се прибрах вкъщи започнаха да падат, аз имах и външни и епизотомия и други вътрешни  Peace

# 340
  • До морето :)
Сами падат конците Simple Smile

# 341
Здравейте   bouquet
Лече наистина нямало вече ВИП стаи.Питях вчера моята акушерка.Но ме увери,че нещата са много по-добре отколкото преди седем години,тъй като й казах,че на отворени врати няма да се наканя да ида hahaha
За конците моите ми го махнаха,но се оказа,че съм алергична към животинските трябвало е дя ми сложат хирургични ама кой да знае  newsm78Сега вече ще знам Simple Smile

# 342
  • Бургас
Имам пореден безумен въпрос  Rolling Eyes
Гледам списъка на Магито, който е дала за родилно и конкретно за самобръсначката - те ли те бръснат там, или трябва да се обръснеш предварително? Или ти искат лична самобръсначка, за да те бръснат с нея?
При условие, че се обезкосмя сама (с кола маска, не се бръсна и не искам да ме бръснат), ще ме бръснат ли въпреки отчаяните ми протести?

# 343
  • Burgas, Bulgaria
Ако се наложи секцио бръснат корема , аз предварително и с двете деца го бях направила туй нещо ,защото в Онкологията ,където ме оперираха преди да забременея ме бръснеха с някаква праисторическа бръсначка и беше ужасно ....та от там знаех и се бях подготвила ...

# 344
  • Бургас
Никой не ме е бръснал Simple Smile Отидох си обезкосмена. Аз бях секцио и акушерката само ми каза я да ти видя корема и ме погледна там където ще режат. Каза,че съм добре и толкова. Може би тая самобръсначка трябва после,за да си обезкосмиш краката за снимките на изписването  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт