МБАЛ Бургас - V

• 58 973
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas, Bulgaria
 Joy самостоятелна ..... Joy ....

# 601
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Joy

Ние раждахме 2 наведнъж, ама знаеш ли как ми "пукаше", а в предродилна имаше 3 легла и още едно зад едно стъкло и си охкахме и пъшкахме всички дружно  Crazy

# 602
ХАхахаах smile3532 не бе момичета!

Нали казвам,че таткото ще присъства.Мисълта ми беше,че родилна зала има самостоятелна,ама някакси не виждам да сме три в предродилна и моя мъж и той там!  Joy Joy Joy
Той не че е притеснителен,веднага ще се социализира.Вчера набързо се сдуши със старшата акушерка  Crazy

# 603
Добро утро от мен да попитам някой ще ражда ли януари.
Аз, живот и здраве. Терминът ми е на 21 януари. Защо питаш?
 Simple Smile

# 604
  • Бургас
Аз в сряда бях в реанимацията, старшата доведе посетителките на отворените врати, те обаче не посмяха много да влязат, само надникнаха, явно ги беше шубе Grinning

# 605
Аз в сряда бях в реанимацията, старшата доведе посетителките на отворените врати, те обаче не посмяха много да влязат, само надникнаха, явно ги беше шубе Grinning
Аз веднъж пък видях родилка в родилна зала и мислено благодарих на Бог, че родих оперативно с пълна упойка. Освен гледката, жената беше оставена съвсем сама.

# 606
Абе не е удобно  #Crazy

Та,кажете за предродилна с присъсвие на татко как стоят нещата,че бременният ми мозък забрави да пита онзиден  Crazy Crazy Crazy

# 607
  • Burgas, Bulgaria
Предродилна е срещу родилна ,виждаш и чуваш всичко ,не си сама Simple Smile , но моята инфо е от преди  6 години , двете зали ги дели стена ,която до половината е стена ,а после е стъкло , лежиш и си чакаш разкритието, а срещу теб за кураж са магаретата на които раждат жените ....
в ДМ , предродилна също е голяма стая с много легла , но там има параванчета ,ако изобщо някой ги дърпа де ...

# 608
  • Бургас
предродилна в МБАЛ по скоро е в коридора Joy аз докато чаках анестезиолога ,момичетата за нормално основно там сновяха на горе на долу

# 609
Точно така е както го описва мадам тиква . Добре,че раждах сама и че нямаше други с мен в предродилна или родилна.. Постоянно имаше акушерки около мен и съм много благодарна на ак. Георгиева.Страхотна жена, беше постоянно до мен , даваше ми кураж и беше страшно мила.

# 610
Добро утро от мен да попитам някой ще ражда ли януари.
Аз, живот и здраве. Терминът ми е на 21 януари. Защо питаш?
 Simple Smile

И аз - за 18 януари. Ако устискам дотогава, де.

# 611
Предродилна е срещу родилна ,виждаш и чуваш всичко ,не си сама Simple Smile , но моята инфо е от преди  6 години , двете зали ги дели стена ,която до половината е стена ,а после е стъкло , лежиш и си чакаш разкритието, а срещу теб за кураж са магаретата на които раждат жените ....

До преди 3 години беше по същия начин, не ми се вярва нещо да се е променило  Peace

# 612
  • До морето :)
Между предродилната и родилната има една малка стаичка, тясна, вътре има още едно легло за всеки случай (пак е някаква предродилна)
Тез плочки в коридора - ако отида да раждам, ще трябва да им довърша броенето. В предродилна само мерят тонове.  hahaha Обикаляш напред-назад и туй то. В ДМ, сега погледната през призмата на раждала жена, абе много далече тая родилна зала от предродилна. До колкото помня от една разходна в болницата - имаше бая голям коридор между тях. А аз и двата пъти "бягах" за магарето, че ме беше страх да нямам някой напън по време на пътуването за родилна зала и да не родя права. Даже втория път "бягам, бягам" и се усещам, че имах система (първия път я закачих за вратата, та точно на същото място се сетих за нея) и започвам да се оглеждам. А аз съвсем съм я забравила, докторът откачил банката и я носи след мен в ръка си.  hahaha
Та ако раждам в сряда на обед - не ми пречи да ме видят на магарето, обаче ако баш тогава ми се бяха паднали "големите" контракции (по време на ОВ) - не знам къде щяха да ме крият или щяха да ги отложат.  Joy

# 613
Аааа,без разходки няма да се мине   bouquet
То товалежане по груб направоме убива,вчерабях на тонове,хем 10 минутки само лежахна тая кушетка,добре,че акушерката ме вдигна.Пък не знам като зараждам как ще лежа  #Crazy #Crazy #Crazy

# 614
Лече-Буболече за ДМ така ти се е сторило, според мен е еднакво разстоянието, коридора прилича на квадрат - излизаш от едната стая и влизаш в другата, а леглата са до вратата, т.е. няма много вървене, според мен е еднакво разстоянието  Peace
Аз вече толкова пъти я разглеждах тази болница и така ми се е запечатала в съзнанието, но така е по-добре  Peace колкото по-позната е обстановката, толкова по-спокойна се чувствам, аз поне. Затова е хубаво да се ходи на отворените врати, независимо в коя болница  Peace

Общи условия

Активация на акаунт