МБАЛ Бургас - V

• 58 971
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
На кого да званна и да помоля да ме разведе в АГ отделение,как е отношението на персонла там?

# 616
  • Бургас
Има си ден на отворените врати.Отиваш и разглеждаш,задаваш си въпросите.

# 617
Следващия въпрос ще е: Кога?
Всяка сряда от 13 часа пред родилно.

# 618
Имам един въпрос:в някакъв нов корпус ли са стаите,в които има таблет,че вчера ми казаха нещо такова и съм меко казано учудена. Ремонта във всички стаи ли е? newsm78
Извинете за въпросите,но нали знаете какво става като някой го удари на развален телефон... ooooh!

# 619
Не, във същия корпус е.Да има таблет до всяко легло.Стаите са прилични. Лично аз не ползвах таблета,защото телефона ми върши същата работа, но доколкото знам интернетът е плачевно бавен..

# 620
  • Бургас
Таблети има и в реанимацията за родилки, и горе в стаите на третия етаж.
Интернет и аз не ползвах, защото ми казаха, че е бавен, отделно си носех компютъра.
Но за гледане на телевизия става. Даже преди да ме качат горе го ударих на пазарлък с единия от докторите да ми позволи да си догледам сериала, пък тогава да ме качват  hahaha

# 621
  • До морето :)
Беше мъчение да пиша във ФБ, успях само да се похваля и да чета поздравленията. С форума нямах проблем Simple Smile

# 622
Здравейте,наскоро ни се наложи да ходим до Спешен Педиатричен кабинет в МБАЛ,там ни прегледа др. В.Христова,останах много доволна от отношението и лечението,което ни назначи Peace и тъй като искаме да се махаме от нашата педи ,искам да попитам някой знае ли, дали др.В.Христова има частен кабинет? newsm78

# 623
Благодаря ви за отговорите,момичета!
Една комшийка онзи ден ме хвърли в джаза,че нейна приятелка родила в МБАЛ преди месец и била в някаква плачевна стая,кошчетата за новородените били мръсни,банята била еди си каква и т.н. и за ремонтираните стаи,че били в друг корпус и аз останах  Shocked при положение,че тук,в темата,съм чела съвсем други неща. Явно ,както навсякъде, се спекулира с информацията и се доукрасява в зависимост от предпочитанията на разказвача.
На всички пожелавам весело посрещане на празниците,а аз ще си стягам багажа,че след 25.12 мога да чакам всичко! Peace

# 624
  • До морето :)
Къде пък са тези легла в друг корпус?  Joy Чак ми стана интересно. Я разпитай тази твоя комшийка.  newsm78

# 625
  • Бургас

Къде пък са тези легла в друг корпус?  Joy Чак ми стана интересно. Я разпитай тази твоя комшийка.  newsm78
Може да е била в Джурасик парк  Joy

# 626

Може да е била в Джурасик парк  Joy
Напълно вероятно е! Joy Joy Joy Joy Не зная някой какво очакват да видят в болница-все пак не са отишли да раждат в хотел 5 звезди,но хайде!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Само,че мнението беше изказано с такъв тон,все едно комшийката е била в стаята и всичко е видяла.  Thinking  Нека сме живи и здрави,пък все пак отиваме в болница,не на почивка! Не е ли така? Whistling

# 627
  • Бургас
Доколкото знам, при циганките май не е много хубаво, тях ги държат в отделен корпус.

А иначе кошчетата за бебетата имаха като засъхнали капки от вода, явно от миенето, защото са от прозрачна пластмаса и се виждат капките. Но чак пък мръсни не са били.
Нашата стая си беше прилична, в банята също всичко си работеше, подвижният душ също.

# 628
И според моите виждания всичко си беше съвсем нормално и приемливо.Всеки ден ни миеха стаята , постоянно изхвърляха коша в тоалетната, както каза Титина - подвижния душ си работи, топла вода ..Аз преди да реша да раждам там бях много скептично настроена..Мислех,че е пълна миша дупка,мръсно, студено и гнусно, но не е така  Wink Само леглата са високи и е много неудобно ама кво да правиш  Wink

# 629
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Предварително се извинявам за расисткия въпрос, но в Джурасика българки настаняват ли?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт