МБАЛ Бургас - V

• 58 966
  • 785
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Бургас
Предварително се извинявам за расисткия въпрос, но в Джурасика българки настаняват ли?  Shocked
не Simple Smile имат и отделна врата за свиждане (на техния корпус)по моето пребиваване там ,сестрите им се караха защото  минаваха през нашия Mr. Green коридор

# 632
Здравейте! Въпрос към майките раждали скоро там. Интересува ме как са организирани свижданията, има ли опция да покажеш бебето на близките и как и кога може да се вкара храна. Мерси предварително  Hug

# 633
  • До морето :)
Опция за свиждане - виждат го бебето на асансьорите, като ви качват горе на третия етаж (това при нормално раждане). Аз моите и двете ги извадих от стаите и ги показах отдалеч.  Embarassed И двата пъти мрънкаха де, ама аз не слушах.  Rolling Eyes Вкарване на храна - когато дойдат на свиждане (от 17-18ч.) Аз съм ходила и в 12ч. Първо не искаха да ни пуснат, ама като казах, че не съм от Бургас и ме видяха, че съм с две малки деца - къде ще ходят.  hahaha Може и тогава да ти понесат ядене. По принцип ако ти трябва нещо - по всяко време може да ти го доставят, просто ще отвориш вратата на отделението и ще си вземеш доставката.  Mr. Green

# 634
  • Бургас
Абе не е хубаво да се показват бебетата навън, мое мнение. Пълно е с външни лица, вируси, какви ли не зарази. Който иска, да си го изкарва, на своя отговорност.
Неслучайно във всички държавни болници не пускат външни лица при бебетата. Аз като бях, един ром много настояваше и се караше да влиза да си види бебето, еми не го пуснаха. Но пък има и такива, които скришом се промъкват до стаите и пак ги виждат.

За храната - има опция да носят на свиждането, но има и опция по обяд. Между 12 и 13 е свиждането в неонатология - там са бебетата на майките със секцио, или недоносени, или ако имат проблеми други. Та ако долу на пропуска кажеш, че отиваш на свиждане при бебетата между 12 и 13, пускат. То е до Родилно на третия етаж, така че спокойно можеш да излезеш в коридора да си вземеш каквото трябва.

# 635
Благодаря ви момичета!  Hug И аз така съм чувала, но исках някой отвътре да ми го потвърди.

# 636
аз родих на 6.08 и в стаята горе настаниха една циганка при мен Sad тая на 1-вата нощ щях да я удуша,мьжа и на всяко свиждане влизаше в стаята,и никой неможеше да го изгони...

# 637
Оле, сериозно ли това, аз мислех че са в друг коридор и нямат досег с другите родилки /май расистки прозвуча това, извинявам се/  Thinking

# 638
Оле, сериозно ли това, аз мислех че са в друг коридор и нямат досег с другите родилки /май расистки прозвуча това, извинявам се/  Thinking
Имат досег и още как. В родилното са си като у дома си.  Laughing

# 639
Много интересно как така са настанили циганка при българка newsm78. По принцип братята роми ги настаняват в друг сектор, той този сектор дори не е ремонтиран Simple Smile

# 640
от тази година настаняват циганка при бьлгарка,ако циганката е с висше образование(чистачката ми го каза),а в моят случай я настаниха,защото било пьлно тяхното отделение(все пак на 1 живо родено бьлгарче,се раждат 5 живо родени циганчета!!!!)

# 641
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
от тази година настаняват циганка при бьлгарка,ако циганката е с висше образование

А диплома искат ли? Защото и мен ме питаха като попълваха документите, но аз и професор - д.н. да им бях казала - иди докажи, че не съм  Mr. Green 

# 642
  • Бургас
все пак на 1 живо родено бьлгарче,се раждат 5 живо родени циганчета!!!!)

Не че се заяждам, ама тази статистика откъде? Прекалено ми се струва...

# 643
от тази година настаняват циганка при бьлгарка,ако циганката е с висше образование

По голяма тъпотия не бях срещала.

# 644
  • Бургас

По голяма тъпотия не бях срещала.

Мен това доста ме съмнява. Аз като бях сега в болницата, циганките си бяха в техния сектор.

Общи условия

Активация на акаунт