МБАЛ Бургас - V

• 58 962
  • 785
  •   1
Отговори
# 645
  • Близо до морето (200 м)
Стига, хора, такива неща не се пишат ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Забранено е и в правилата на форума, а и злепоставяте персонала в съответната болница, с което рискувате ситуацията да се промени не в наша полза!!!
Ако сте съгласни, изтрийте си тези постове  Praynig

# 646
  • Burgas, Bulgaria
Странен пост  Rolling Eyes , кое не се пише ?

# 647
аз нямам за цел да злепоставям когото и да било!!!нещата които пиша,сьм ги преживяла,а колкото до статистиката,акушерката,която ме изроди го каза!когато аз родих имаше страшно много родилки,отделението беше фул,за 7-те ми дни престой само слушах,"още една идва от долу,кьде ще я настаняваме"!!!

# 648
от тази година настаняват циганка при бьлгарка,ако циганката е с висше образование

По голяма тъпотия не бях срещала.

Да, и аз... Трагикомично звучи, но ако е вярно - много кофти ситуация. Уж го бяха променили и циганките не можеха да са на едно с българките, ама явно не са издържали на наплива. Не ме учудва и подобна статистика докато ние раждаме по едно-две деца, ромките за да точат държавни средства раждат по 4-5, че сигурно и повече деца.

# 649
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
от тази година настаняват циганка при бьлгарка,ако циганката е с висше образование

По голяма тъпотия не бях срещала.

Да, и аз... Трагикомично звучи, но ако е вярно - много кофти ситуация. Уж го бяха променили и циганките не можеха да са на едно с българките, ама явно не са издържали на наплива. Не ме учудва и подобна статистика докато ние раждаме по едно-две деца, ромките за да точат държавни средства раждат по 4-5, че сигурно и повече деца.

Това ми е болна тема на мен  Tired  Нищо, че всеки месец имам по над 200лв. удръжки, 35лв. за детето ми не ми се полагат  ooooh!  Не ми е за 35-те лева и 1 лев да беше пак щеше да ми се струва несправедливо  #Cussing out

Иначе когато аз лежах също ги отделяха циганките  Peace  Но тогава ДМ тъкмо беше отворила и наплива беше в тяхна посока, а аз дори бях сама в стая  Peace

Стига, хора, такива неща не се пишат ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Забранено е и в правилата на форума, а и злепоставяте персонала в съответната болница, с което рискувате ситуацията да се промени не в наша полза!!!
Ако сте съгласни, изтрийте си тези постове  Praynig

Кое не се пише? Как злепоставяме персонала на болницата? Никого не са обидили момичетата, не те разбирам  newsm78  Пък и мислиш ли, че политиката на болницата се определя от постовете в бг-мамма?!  Laughing 
Явно е било единичен случай, или поне не се случва често да настаняват ромки при българките, според мен, но явно се е случило и съфорумка споделя, какво толкова, че чак и постове да се трият? Rolling Eyes

# 650
  • До морето :)
Аз като бях - също не съм виждала циганка в "нашия" коридор, дори съм останала с впечатлението, че има врата между двете отделения, която се отваря само от към "нашата" страна (това не знам защо си го мисля, при условие, че никога не съм ходила в тази посока  hahaha )

# 651
И аз родих скоро в МБАЛ и нямаше такова смесване  Wink

# 652
  • Бургас
Аз разбрах какво иска да каже Marion-C - че несмесването на ромките с българки е дискриминация и ако някой направи проверка, може да накаже болницата, че прилага подобни подходи и да започне едно настаняване на общо основание, а оттам - и ние да пострадаме. Защото нали не бива да се делят хората на българи, цигани и т.н.

Но си мисля, че първо - подобна проверка едва ли някой ще направи, второ - единственият орган е Комисията по дискриминация, а тя не знам дали се самосезира или някой трябва да я сезира (някоя ромка с висше образование освен Laughing).

Но е факт, че циганките са в отделен сектор и не ги смесват. Като ходих да си взимам документите от болницата преди седмица, беше дошъл доц. Михайлов с едни студенти, за да посещават родилното. Беше се засилил към ромския сектор и една от акушерките го върна - "там са циганките, няма да ходите при тях".

И аз като бях в болницата, в нашия сектор циганки нямаше.

# 653
  • Близо до морето (200 м)
Tintina, да, това имах предвид Tired
Дано си права и такъв вид обсъждане не се окаже проблем  Rolling Eyes

Весели празници на всички!!!

# 654
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
О, аз не разбрах, че това се има предвид. Извинявам се  Hug

# 655
здр момичета една моя приятелка също роди тук и ми каза че е била в една стая с циганка,не съм съгласна с това!Не искам никой да дискриминирам,но съм на мнение че имаме право на нормални условия в най важния ден от живота си!

# 656
Горе, на 3-тия етаж ли е била в една стая с нея?

# 657
Незнам на ко етаж,тк не сам ходила в болницата ама не съм съгласна с това!

# 658
  • Бургас
Какво значи,че не си съгласна с това? Къде да ги слагат ромките? Долу в мазето ли? Като не си съгласна плащаш си и отиваш в частна болница при великите специалисти.

# 659
Аз нищо не разбрах обаче и ми стана интересно: в една стая няколко дни ли е била или в Родилна зала са били в една стая?

Общи условия

Активация на акаунт