VIP АГ Варна - 3

• 114 917
  • 785
  •   1
Отговори
# 180
момичета препоръчайте лекар от АГ за ЖК
мерси предварително

# 181
  • UK
момичета препоръчайте лекар от АГ за ЖК
мерси предварително

Доколкото ми е известно лекарите от АГ, които израждат, нямат при тях ЖК изобщо няма такава услуга в нашата АГ болница Wink Peace

# 182
kokona20 това за АГ Варна ли се отнася?!?!? Доста ме учудва това Simple Smile само се ражда в АГ-то ли?
Добре де, къде мога да се запиша за ЖК при добър специалист?

# 183
  • Варна
kokona20 това за АГ Варна ли се отнася?!?!? Доста ме учудва това Simple Smile само се ражда в АГ-то ли?
Да,там не извършват ЖК по здр.каса.  Аз лично не смея да давам инфо, за мен някой може да е добър,за теб не. Но ще ти кажа аз как направих. Ходих по ЗК в близката поликлиника. От там болничните и изследванията. Успоредно с това си ходех при моя аг в Аг-то. Там са си платени прегледите. Отделно си ходих на фетални морфологии при друг специалист.

# 184
svetl@ , права си, да- толкова четох за тия лекари, на един някой лекар му харесва много, други го оплюват...от години ходя ту при един, ту при друг, понеже съм с ПКЯ и от никой не съм останала доволна- само хормони изписват и стимулации без да имаше резултат и когато се успокоихме и престанахме да броим дните и да мерим БТ, ето че се получиха нещата...да, само 5-та г.с. съм, но се надявам наистина всичко да е наред и да се развият добре нещата....чак на 10.04 съм на преглед при лекарка в Майчин дом на частно, но се двуомя дали да се запиша и при нея...
знаеш ли дали ако си само на частно после има някакви проблеми административни с работодателя, майчински и т.н?

# 185
  • UK
Да,там не извършват ЖК по здр.каса.  Аз лично не смея да давам инфо, за мен някой може да е добър,за теб не. Но ще ти кажа аз как направих. Ходих по ЗК в близката поликлиника. От там болничните и изследванията. Успоредно с това си ходех при моя аг в Аг-то. Там са си платени прегледите. Отделно си ходих на фетални морфологии при друг специалист.

И аз така, само че ходех и при една друга АГ в МД Crazy

# 186
  • Варна
svetl@ , права си, да- толкова четох за тия лекари, на един някой лекар му харесва много, други го оплюват...от години ходя ту при един, ту при друг, понеже съм с ПКЯ и от никой не съм останала доволна- само хормони изписват и стимулации без да имаше резултат и когато се успокоихме и престанахме да броим дните и да мерим БТ, ето че се получиха нещата...да, само 5-та г.с. съм, но се надявам наистина всичко да е наред и да се развият добре нещата....чак на 10.04 съм на преглед при лекарка в Майчин дом на частно, но се двуомя дали да се запиша и при нея...

знаеш ли дали ако си само на частно после има някакви проблеми административни с работодателя, майчински и т.н?
Не проблеми никакви няма да имаш относно това. Аз за Мд нищо хубаво не смея да кажа,там раждах първият път, нито консултациите,нито раждането за жалост бяха както трябва. Едно предложение всъщност мога да напраяя Ани Симеонова работи в Олимед, тя беше един от лекарите,,благодарение на които станах майка на живо и здраво дете вторият път. Прави Жк по здравна.

# 187
  • Варна
Някоя Мама да сподели скорошен опит и впечатления от VIP-a на АГ болница?  bouquet
Успешна нова седмица  Wink

# 188
  • UK
Някоя Мама да сподели скорошен опит и впечатления от VIP-a на АГ болница?  bouquet
Успешна нова седмица  Wink

Отлични! Peace Раждах там на 22 декември, екипа -акушерки, санитарки, лекари, всичко е на 6, има 2-3 гадинки само в санитарните помещения, въпреки че се пръска за тях, но те са гости на цялата АГ болница и няма, как да прескочат 7 етаж Crazy

# 189
  • Варна
Снаха ми е в момента там! Ражда секцио при Георгиев, беше по спешност, като лежа на 8-мя няколко дни преди това. Доволна е, грижите за нея и за бебето са перфектни  Peace

П.С. Още хлебарки не е срещала  Simple Smile

# 190
  • Варна
Благодаря много за мненията!   Hug  bouquet  bouquet Hug

# 191
Да споделя и аз впечатления. Раждах там на 11.03 секцио по спешност в 1 през нощта, беше планувано за 17ти,но ми изтекоха водите. Доволна са от всичко и всички.  Изместиха ме от реанимация в стаята ми в 9 сутринта, т.е. 8 часа след операцията. На обяд се раздвижих с помощта на мъжа ми, а на другия ден ми дадоха и бебето. Това, че си сама в стая позволява близки да стоят повече, да ти помагат за раздвижването, в нашия случай и баткото ( на 3.5г) можеше да идва спокойно на свижданията. По време на бременността ми се наложи да лежа в АГ и съм била на 2ри, 4ти и 8ми етаж и честно казано от всички съм доволна, не съм срещала лошо отношение от никой. Успех на всички, където и да изберат да са.

# 192
  • UK
Аз също лежах на 8 етаж по време на бременността си, такова разбиране и човешко оношение ... направо съм изумена, защото бях чувала ужасни неща, но всички акушерки и дежурни лекари ( аз имам впечатления само от 7 и 8 етаж) са прекрасни!!! Peace

# 193
Записвам се да следя темата. Много сте полезни  Hug

# 194
  • Варна
За бебето освен памперси и мокри кърпи какво друго да носим ? Козметика, дрешки.... ?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт