VIP АГ Варна - 3

• 114 939
  • 785
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Дрешки, хавлийка, одеалца /пелени. Може и от тея еднократните чаршафчета, при смяна на памперс вършат чудна работа. Козметика-ако искаш, там го вземат всяка сутрин и вечер бебето да му правят тоалет, използват тяхна козметика.

# 196
  • Варна
Дрешки, хавлийка, одеалца /пелени. Може и от тея еднократните чаршафчета, при смяна на памперс вършат чудна работа. Козметика-ако искаш, там го вземат всяка сутрин и вечер бебето да му правят тоалет, използват тяхна козметика.

Благодаря ти много, svetl@!   bouquet  bouquet  bouquet 

# 197
Козметика имат тяхна на Бейби крема, но е хубаво да си носиш, за да може, ако евентуално не му понесе добре и пъпчаса да го видят. Аз не си носих, но една от акушерките ме посъветва, ако имам моя да я занеса.

# 198
  • Варна
Вече и аз мога да изкажа впечатленията си от ВИП-а на АГ-Варна  Wink
С две думи - много доволна!!!!!  Peace
Обръщаха ми необходимото внимание и беше отговорено на всичките ми въпроси. При второ раждане отново ще се доверя на тях, на д-р Георги Георгиев и на акушерката Миглена Георгиева!!!  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
На всички бъдещи Мамчета - леко раждане!  Flowers Bouquet

# 199
благодаря че споделяте отзиви, много е полезна темата

# 200
Здравейте, мами от всичко прочетено досега оставам с впечатление , че в АГ не е чак толкова лошо  Peace а може ли някой да ми каже каква е основната разлика между ВИП етажа и не ВИП етажа , освен самостоятелните стаи ( които маи и на не ВИП етажа може да се осигурят ) и това , че може близките ти да са по-често при теб ? Има ли нещо друго  по-съществено примерно отделна баня и тоалетна във всяка стая или по-удобни легла или по-добро отношение а също не можах да разбера на нормалния етаж вземат ли бебенцата след хранене или пак са си постоянно при майките newsm78 ?

# 201
  • Варна
Здравейте, мами от всичко прочетено досега оставам с впечатление , че в АГ не е чак толкова лошо  Peace а може ли някой да ми каже каква е основната разлика между ВИП етажа и не ВИП етажа , освен самостоятелните стаи ( които маи и на не ВИП етажа може да се осигурят ) и това , че може близките ти да са по-често при теб ? Има ли нещо друго  по-съществено примерно отделна баня и тоалетна във всяка стая или по-удобни легла или по-добро отношение а също не можах да разбера на нормалния етаж вземат ли бебенцата след хранене или пак са си постоянно при майките newsm78 ?
Здравей, Alady! Основната разлика е, че на вип етажа си в самостоятелна стая с бебето. Две съседни стаи ползвате обща баня и тоалетна. Имаш и осигурена храна, която си влиза в цената. Другото важно е, че родилната зала за нормално раждане е само за една родилка, докато на другите етажи може да сте повече от една. Всичко това обясняват и на отворените врати. Незнам на 5 тия и 3 тия етаж дали взимат бебоците...  newsm78 но на вип-а са си постоянно при майките , с изключение на деня, когато са в реанимация, ако са раждали секцио. Най-добре отиди на деня на отворените врати и задай всичките си въпроси  Wink Леко раждане!    bouquet

# 202
Благодаря , а знаете ли дали се предлага епидурална упойка при нормално раждане и дали някой се е възползвал от нея ?

# 203
  • Варна
Благодаря , а знаете ли дали се предлага епидурална упойка при нормално раждане и дали някой се е възползвал от нея ?
Нямам идея...  newsm78  аз бях без упойка  Peace

# 204
момичета изчетох всичко и вече изобщо незнам какво да правя...

Предстои ми раждане и търся инфо... още съм в 6 месец...

Желанието ми е нормално раждане без упойка... но това което искам е до мен да има и специалист за секцио, ако наистина се наложи такова... При това положение към кой лекар мога да се обърна... Чета, че специалистите за секцио не поемат нормални раждания....

# 205
  • Варна

Желанието ми е нормално раждане без упойка... но това което искам е до мен да има и специалист за секцио, ако наистина се наложи такова... При това положение към кой лекар мога да се обърна... Чета, че специалистите за секцио не поемат нормални раждания....
Здравей! Както писах по-горе аз раждах нормално при д-р Георги Георгиев в АГ. Мои познати са били със секцио при него и също са на мнение, че е професионалист. Докторът се съобразява изцяло с желанието на родилката. Важно е да имаш доверие на човека, който и да е той! Wink Лека бременност и леко раждане!  Hug

# 206
Аз съм в 8 месец и в края на август се запознах с д-р Георгиев, успяхме много набързо да си разменим по няколко думи, много ми допадна. Почти всички около мен са раждали при него- кой нормално, кой - секцио....И аз все си мислех, че той предпочита да прави секцио, но явно се съобразява със ситуацията и желянията. Ще му се доверя напълно. След 10 дни пак имам среща с него, първият път ми отказа преглед, понеже имах правена ехография 1 седмица преди това. Другата седмица ще ви разкажа как е минало и какви са му настроенията относно начина на раждане.

# 207

Здравей! Както писах по-горе аз раждах нормално при д-р Георги Георгиев в АГ. Мои познати са били със секцио при него и също са на мнение, че е професионалист. Докторът се съобразява изцяло с желанието на родилката. Важно е да имаш доверие на човека, който и да е той! Wink Лека бременност и леко раждане!  Hug
Аз не разчитам през цялото време да е до мен и по този повод искам да питам как е акушерката, с която работи?

# 208
  • Варна
До колкото знам д-р Георгиев работи с акушерката, която е на смяна. При мен беше Миглена Георгиева и беше много мила и внимателна. Докторът идваше периодично за проверка на разкритието и след 8-мия см. седна на един стол до мен и зачакахме заедно... Wink

# 209
много ме притеснява факта, че изчетох доста постове за Георгиев, при които е поел нормално раждане, но в последния момент са станали на секцио... нормално е това да бъде 1% от случаите, а не 99%... Очевидно повечето не са били за секцио...

В темата от 2009г. пишеше, че Георгиев отказвал нормални раждания, или всички ставали секцио... За Танев пишеше, че приемал нормални... сега май е станало обратно...

Не искам секцио, освен ако не се налага... но как да имам 100% доверие за това на лекаря...

Общи условия

Активация на акаунт